Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
Még választanod kell egy számlás csomagot is, ami tartalmazza a percdíjaid, a összeg, amit lebeszélhetsz az előfizetésedből. Most vettem én is így, előfizetéssel egy telefont. 7000 kezdőrészlet, 1400Ft havi, 1 évig. Ez csak a készülék, emellé választottam egy minimális csomagot, aminek esetemben 100%-a lebeszélhető.
Igen, az a neve. bonszáj - csak így, fonetikusan írtam le
Igen, az a neve. bonszáj - csak így, fonetikusan írtam le
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Jugador d'estrella
Tudja esetleg valaki a "kis" asszem japan fanak a nevet?
(en bonszajt tippeltem de nem ...)
Cserepben van es tok jol nez ki
Gyorsan aki tudja pls irja meg..elore is kosz!!!
(en bonszajt tippeltem de nem ...)
Cserepben van es tok jol nez ki

Gyorsan aki tudja pls irja meg..elore is kosz!!!
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
[quote="socio66"][/quote]
tehát: Befizetsz kezdőrészletnek egy 10est, és utána havonta 2akárhányszáz forintot, plusz az előfizetés alapdíját, (nekem 1800FT) plusz amennyit még beszélsz (de ha valamennyi lebeszélhető az alapdíjból akkor az értelemszerűen levonódik belőle, és annyival kevesebbet fizetsz. )És ezt az összeget elküldik csekken amit feladsz a postán, vagy kapsz egy szelvényt és bankban utalod át az összeget.
tehát: Befizetsz kezdőrészletnek egy 10est, és utána havonta 2akárhányszáz forintot, plusz az előfizetés alapdíját, (nekem 1800FT) plusz amennyit még beszélsz (de ha valamennyi lebeszélhető az alapdíjból akkor az értelemszerűen levonódik belőle, és annyival kevesebbet fizetsz. )És ezt az összeget elküldik csekken amit feladsz a postán, vagy kapsz egy szelvényt és bankban utalod át az összeget.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
[quote="torrentkiller"][/quote]
nah,tehát akkor:van ez a teló: http://www.djuice.hu/keszulekek/sony_ericsson/w890i/
befizetek rá 10.000-et,kezdőrészletnek.Aztán ugye ott van a 18 hónapos törlesztés,havi 2075-tel,jelen esetben. Ez ok. Én arra vagyok kíváncsi,hogy a hívásösszegeimet ezalatt hogyan fizetem.Tehát a havi beszélgetéseim költségét megkapom a törlesztőszámlával együtt?gondolom..És hogy erre van-e alapdíj,vagy tényleg csak annyit fizetek-e,amennyit beszélek. Erre lennék kíváncsi..
nah,tehát akkor:van ez a teló: http://www.djuice.hu/keszulekek/sony_ericsson/w890i/
befizetek rá 10.000-et,kezdőrészletnek.Aztán ugye ott van a 18 hónapos törlesztés,havi 2075-tel,jelen esetben. Ez ok. Én arra vagyok kíváncsi,hogy a hívásösszegeimet ezalatt hogyan fizetem.Tehát a havi beszélgetéseim költségét megkapom a törlesztőszámlával együtt?gondolom..És hogy erre van-e alapdíj,vagy tényleg csak annyit fizetek-e,amennyit beszélek. Erre lennék kíváncsi..

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Először is: 18 évesnek el kell múlnod, hogy vehess előfizetésben.socio66 írta:Hali,lenne egy kérdésem:
Szeretnék telefont venni előfizetésre,de nem tudom hogy ez hogyan működik.
van ugye a teló,be kell fizetni rá 10kilót,majd 12 hónapig törleszteni havi 2000-et. Ezalatt én mennyi pénzt beszélhetek le? Havonta küldik a számlát plusz a beszélgetéseim összegét?Van valami alapdíj? És az egy év után? Valaki írjon pls erről egy kis szösszenetet!
Aztán vannak különböző opciók: 12 ill 24 hónap hűségnyilatkozattal is vehetsz, általában a 24es olcsóbb, de akkor 2 évig nem mondhatod le, ill nem vehecc ugyanarra az előfizura másik telót. kifizetheted 1összegben, úgy általában olcsóbb, de ha részletre akarok azt is lehet de akkor általában rajt van a kamat is a részleteken.
minden csomagnak megvan a sajátossága, hogy mennyi az alapdíj és ebből mennyi a lebeszélhető, plusz mennyi a percdíj, erről ott kell érdeklődni ahol a telót veszed. És a legvégén választhatsz hogy hogy akarsz fizetni: csekken, vagy banki átutalással...
nah kb ennyi

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Hali,lenne egy kérdésem:
van ugye a teló,be kell fizetni rá 10kilót,majd 12 hónapig törleszteni havi 2000-et. Ezalatt én mennyi pénzt beszélhetek le? Havonta küldik a számlát plusz a beszélgetéseim összegét?Van valami alapdíj? És az egy év után? Valaki írjon pls erről egy kis szösszenetet!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
.jpg formátumba mentsd el, és úgy töltsd fel!Etooka írta:Hali!
A photoshoppal átdolgozott képemet szeretném az aláírásomba betenni, feltölteném kepfeltoltes.hu-ra,de nem engedi,mert nem megengedett formátum!
Valaki segítsen pls!
Előre is kösz!
Üdv.
Etooka
Senki?Victor_Valdes írta:Na, még egy kérdés, miért nem tudok új avatart felrakni? Bárhova töltöm fel és belinkelem ezt írja ki: A távoli avatar webcíme nem érvényes!
Help!
Más képet enged felrakni csak ezt nem, plííz
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Hali!
A photoshoppal átdolgozott képemet szeretném az aláírásomba betenni, feltölteném kepfeltoltes.hu-ra,de nem engedi,mert nem megengedett formátum!
Valaki segítsen pls!
Előre is kösz!
Üdv.
Etooka
Vedd kisebbre a képet!
S.
Valaki segítsen pls!
Előre is kösz!
Üdv.
Etooka
Vedd kisebbre a képet!
S.
.
Nekem nagyon tetszik pl. ez: http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=hu&lc=hu ára valahol ott van,amit írtál.gergo9 írta:Vki tud tippet adni milyen telót vegyek 33k-ból? Mindegy hogy 20,30,70-es.
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=hu&cc=hu szerintem ez sem rossz,nagyon egyedi,persze nem zöld színben..hacsak nem vagy fradista..

Sony Ericsson k800i, sztemgergo9 írta:Vki tud tippet adni milyen telót vegyek 33k-ból? Mindegy hogy 20,30,70-es.

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
lenne 1 fontos kérdésem!! akinek elő van fizetve a barca tv a neten írja le róla a véleményét mert én is gondolkozom rajta de érdekelne h minden meccset adnak-e, milyen minőségben stb. pls írjátok le a véleményteket!!!! előre is köszi
Goldwave asszem tud olyat is, úgy emlékszem.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Hali
Egy fontos kérdésem lenne:Nem tudna valaki egy könnyen kezelhető,jó konvertálót, ami mp3-at konvertál wav-ba?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Etooka
Egy fontos kérdésem lenne:Nem tudna valaki egy könnyen kezelhető,jó konvertálót, ami mp3-at konvertál wav-ba?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Etooka
.
- Victor_Valdes
Na, még egy kérdés, miért nem tudok új avatart felrakni? Bárhova töltöm fel és belinkelem ezt írja ki: A távoli avatar webcíme nem érvényes!
Help!
Help!
annyira nem értek hozzá, de szvsz igen

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Victor_Valdes
140 magas vérnyomás egy gyereknél? A pulzust nem tudom. 

Ez lehet,h elég fura kérdés lesz, de kiváncsi vagyok, hogy van-e olyan program, ami képeket alakít át képregénnyé?
Pimp my ride-ben láttam hasonlót, ahol a mozgóképből egyszer csak egy képregény kocka lett.
Pimp my ride-ben láttam hasonlót, ahol a mozgóképből egyszer csak egy képregény kocka lett.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan kössem rá a Laptopomat a netre itthon????? Vzetékes net... És a Laptopra ha rákapcsolom csak akkor ismeri fel, ha be van kapcsolva a Wifi... És akkor felajánlja, hogy csatlakozhatom a Dlink-hez... Viszont ezután kéri a tulajdonosi kódot... Az meg mi? Hogyan csináljam?
Előre is köszi!!!!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan kössem rá a Laptopomat a netre itthon????? Vzetékes net... És a Laptopra ha rákapcsolom csak akkor ismeri fel, ha be van kapcsolva a Wifi... És akkor felajánlja, hogy csatlakozhatom a Dlink-hez... Viszont ezután kéri a tulajdonosi kódot... Az meg mi? Hogyan csináljam?
Előre is köszi!!!!
Kellene egy oldal,ahol egy van egy ACDC-Black Ice nyomtatható borító.
Légyszi segítsetek!
Légyszi segítsetek!
Sziasztok!
Van vkinek blue dragon torrentoldalon regisztrációja? Nagy szükségem lenne egy meghívóra. Előre is köszi!
(xavinho@freemail.hu)
Van vkinek blue dragon torrentoldalon regisztrációja? Nagy szükségem lenne egy meghívóra. Előre is köszi!
(xavinho@freemail.hu)