Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2. gólnál Puyi nem érte el a labdát, neki - ha jól emlékszem - volt a hosszún embere. (ha nem így volt, bocs)mindorokke_barca írta:viszont vedekezesben megint nem volt a toppon, a 2ik golt megint rola kaptuk, es joparszor lazan atmentek rajta a tamadok... maradjunk a foldon vele kapcsolatban, nagyon szellosen ottmarad mindig a jobboldalunk szinte minden tamadast ott vezet az ellenfel
Ha a szezon 2. fele is így sikerül neki, akkor már Leo is kisatírozza onnan MaicontFernando írta:Azért nem elég egykét ilyen passz ahhoz, hogy kezdő legyél a barzil válogatottba. Még Messi is Maicont nevezte meg a legjobb 11-e jobbhátvédjének. Nagy játékos ő is.Barcaman14 írta:az a passz....csatárokat megszégyenitő modon tette vissza messi-nek!!Ha ezek után a brazil válogatottban Dunga Maicon-nak szavaz bizalmat én besz*rok..már bocs!!
én nem csak erre a passzár a gondoltam hanem az összteljesitményére eddig,az alapján pedig sztem jobb mint maicon sztemFernando írta:Azért nem elég egykét ilyen passz ahhoz, hogy kezdő legyél a barzil válogatottba. Még Messi is Maicont nevezte meg a legjobb 11-e jobbhátvédjének. Nagy játékos ő is.Barcaman14 írta:az a passz....csatárokat megszégyenitő modon tette vissza messi-nek!!Ha ezek után a brazil válogatottban Dunga Maicon-nak szavaz bizalmat én besz*rok..már bocs!!
Azért nem elég egykét ilyen passz ahhoz, hogy kezdő legyél a barzil válogatottba. Még Messi is Maicont nevezte meg a legjobb 11-e jobbhátvédjének. Nagy játékos ő is.Barcaman14 írta:az a passz....csatárokat megszégyenitő modon tette vissza messi-nek!!Ha ezek után a brazil válogatottban Dunga Maicon-nak szavaz bizalmat én besz*rok..már bocs!!
Igen ebben van vmi igazság.Colos írta:Remélem, nem köveztek meg érte, de szerintem a csapatnak sokkal inkább Alves-függősége van, mint Messi. Nagyon nagy a különbség a nélküle és a vele felálló csapat között.
Nagyon jó lett! Grat!VictorValdes19 írta:Dani Alveses vidim
Mivel Nike cipőben tolja ezért gondolom ők.(amu mostanában divat lett az ez kollekció... van már Kaká-nak CR-nek Messi-nek most lesz Alves nek is)ge3yra írta:danival nem tudjátok melyik sportszergyártó cég akar külön kollekciót készíteni?(mint pl.: a nike Binhoval régebben)