Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy hülyét csináljon magából?Szakacs írta:Indulhacc a heti hetesbe
Mert aki ugymond normális az nem fog veszekedni... max Vitázni ami nagy különbség! És ugye ha jön 1 reálos csak és kizárólag ide jön.... Mert itt szerepel a real madrid kifejezésKitfisto írta:Miért?Colin írta:Meg mert ha 1 reálos az oldalra regele akkor rögtön ide fog jönni vitázni 1 csöppet : )Kitfisto írta: Mivel lesznek igazolások.![]()
Meg azért megvitatjuk a történteket az idényröl.
Miért?Colin írta:Meg mert ha 1 reálos az oldalra regele akkor rögtön ide fog jönni vitázni 1 csöppet : )Kitfisto írta:Mivel lesznek igazolások.Colin írta:És szerintem ez a topic a legnépszerűbbek egyike... Még így is h nincs szezon...![]()
Meg mert ha 1 reálos az oldalra regele akkor rögtön ide fog jönni vitázni 1 csöppet : )Kitfisto írta:Mivel lesznek igazolások.Colin írta:És szerintem ez a topic a legnépszerűbbek egyike... Még így is h nincs szezon...![]()
Mivel lesznek igazolások.Colin írta:És szerintem ez a topic a legnépszerűbbek egyike... Még így is h nincs szezon...
De időben...Charlie írta:Jó embernél mondod hogy passzolni kéne,pont arra aki a legtöbb gólpasszt adta.Erre találták ki, hogy passzolni kéne....
C.
Erre találták ki, hogy passzolni kéne....Charlie írta:Észrevehető Ronaldinhonál amikor 5emberen vixi át,a 6ik nem állítja meg szépségdíjasan,és ez a meccsen már hatodjára történik,akkor általában elborul az ember agya!Boixos írta:nem akarok a [auto_cenzúra] is csomót keresni, de sztem csak rámozdult a gyerekre, nem vitte be a tutit.
C.
Észrevehető Ronaldinhonál amikor 5emberen vixi át,a 6ik nem állítja meg szépségdíjasan,és ez a meccsen már hatodjára történik,akkor általában elborul az ember agya!Boixos írta:nem akarok a [auto_cenzúra] is csomót keresni, de sztem csak rámozdult a gyerekre, nem vitte be a tutit.