2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kösz, ez nekem hasznos volt. DE: 14+5+1=20 és nekünk ugye csak 17 meccsünk volt, am télleg jó.Varga Tamás írta: 17 m 14 gy 5 d 1 v 51-11-es gk. 44 pont
Én szerintem pedig Bojan egy-két, inkább három év múlva simán lehetne középcsatár.Hidegkutis írta:HA Bojan kivárja a sorát nagyon nagy játékos lesz.
Henry meg már nem fiatal.....
Úgyhogy egy- két év múlva simán lehetne a bal oldalon...
"Május 5-én Milito súlyos térdsérülést szenvedett, és majdnem egy éves kényszerpihenőt kapott." úgyhogy sztem Február, Március környékén jöhet vissza!!!!LM10 írta:Iniesta már játszhat a Mallorca ellen ha minden igaz.De Militoról van már pontos diagnózis?Mikorra térhet vissza?
Hát ő még tuti nem játszhat akkor...sztem olyan február környékén tér vissza!LM10 írta:Iniesta már játszhat a Mallorca ellen ha minden igaz.De Militoról van már pontos diagnózis?Mikorra térhet vissza?
Ez is érdekes lesz.Mert V.V.-el elkezdték szóban a tárgyalásaokat de állítólag sokat kér.Mivel V.V. nem egy klasszis kapus lehet hogy a Barca nem adja meg neki a kívánt pénzt és így szezon végén mennie kell(bár szerintem meglesz a hosszabítás).Lionel85 írta:Szerintem Valdésszel is mindenféle képpen hosszabbítani kell, mert jó kapus. Néha lepkézik, de megbízható, kell a Barçának!
Persze,h nem kéri de azt se,h mindkettő oldal menjen fel egyszerre.És ahol egy olyan játékos van a jobb oldalon mint Alves ott a másik oldal nem kap sok sanszot támadni.Rivaldo11 írta:Szerintem is elbírja, taktika kérdése. Mondjuk Abidallal kapcsolatban nem azt érzem h. nem mehet fel, hanem hogy nem tud. Azt egy edző sem kéri, hogy féloldalas legyen a csapat.
Nem akartam már a másikba offolni...de erre mondtam,h 98ban még ott volt nekik Dunga(sőt tán még Cesar Sampaio is aki szintén defenzív volt ott középen ha emlékeim nem csalnak) aki azért elég fegyelmezett játékos volt.Szóval hiába szaladgált el a két szélső 3an maradtak hátul.Rivaldo11 az igazolások topikba írta:gen, de 98-ban még négyvédős rendszerben nyomatták-elég jól. Na mindegy. Egy szélsővédő ma már vonaltól vonalig játszik. Tökmindegy ki rohangál a túloldalt.
engem csak Bojan aggaszt, de az nagyon. remélem tényleg ki tudja várni a sorát, vagy max kölcsönbe akar elmenni, és nem sértődik be ezen a szezonon. már mejdnem a fele és még nincs gól... alig játszik... nem tetszik ez nekem. csereként fél órákat kéne azért játszania majdnem mindig + 1-2 kezdő sem ártanacps46 írta:Pár stat:
- bajnokságban: 48-10 (16 meccs)![]()
- mindenhol: 72-18 (26 meccs)![]()
- minden sorozatot figyelembe véve 11 idegenbeli győzelem zsinórban (tavaly 9 összesen)![]()
- 16 forduló után 10 pont előny19. forduló után is tuti elsők leszünk
őszi bajnok
![]()
- Eto'o (egyik legsportszerűbb játékosunk): 7 sárga, persze ennek több mint fele mezlevétel ill. bírói túlkapás
- Bojan: bajnokságban 0 gól(azért BL-ben meg kupában termel)
- Messi: nincs az a statisztika, amivel le lehetne őt írni![]()
Szép álmokat!
Gazdasági válság? Más csapatok is így jártak.....danko94 írta:Igen ezt énis észrevettem! De nem tudom h miért....La Pulga írta:Ha jól láttam, akkor lekerült a mezekről a "Més" felirat.
Messi holtversenyben vezeti a BL góóllövőlistát Gerrardal Kloseval és Benzemával. De ez csupán az egyik pozitív mutató.cps46 írta:Pár stat:
- bajnokságban: 48-10 (16 meccs)![]()
- mindenhol: 72-18 (26 meccs)![]()
- minden sorozatot figyelembe véve 11 idegenbeli győzelem zsinórban (tavaly 9 összesen)![]()
- 16 forduló után 10 pont előny19. forduló után is tuti elsők leszünk
őszi bajnok
![]()
- Eto'o (egyik legsportszerűbb játékosunk): 7 sárga, persze ennek több mint fele mezlevétel ill. bírói túlkapás
- Bojan: bajnokságban 0 gól(azért BL-ben meg kupában termel)
- Messi: nincs az a statisztika, amivel le lehetne őt írni![]()
Szép álmokat!