Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a spanyol liga szinvonala sokkal magasabb mint a hollandé. Ott egy közepes csatár is képes 25-30 gólt lőni, spanyolban ha vki szerez 15-20 gólt az már jónak számit. Szóval meglátjuk, itt mire lesz képes.noname írta:CS0ki írta:Szerintem meg Diarrát választják (már ha nem tekintenek el a szabályoktól a sérülések miatt, majd kiderül)!
Huntelaarnak egyébként miért lenne nehéz gondja a beilleszkedéssel?? Több a holland, mint az Ajaxban!![]()
Igen!Varga Tamás írta:Ultrasur!
Erre gondolsz?
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 94976.html
Ha tényleg így van, az tényleg felháborító.
Lehet valakit bírálni, támadni, nem szeretni, de fizikai megsemmisítésre felszólítani nem. Semmilyen körülmények között sem. Még ha nem is gondolják komolyan. Ez égbekiáltó, felháborító, és fejek porba hullását várom ezután a lapnál.
http://www.marca.com/primeras/08/12/1227.htmlultrasur írta:szombat, 14:26 - Botrányos és egyben megdöbbentő címlappal állt elő a Marca nevű sportnapilap. A főoldalon Mijatovic és Bucero látható, a felirat pedig óriás betűkkel a következő: "Meg kell ölni őket!" (szabad ford.) - a szalagcím hatalmas vihart kavart mindenhol, mely összeegyeztethetetlen a sportújságírással.
Ennyi
igen, van egy ehez hasonló szabály. hogy ha játszott már a BLben, akkor egy másik csapat tagjaként már nem játszhat a BLben.bali 15 írta: Ugye van egy olyan szabály hogy egy pléjer játszik a BL-ben ősszel ,télen átigazol egy másik csapathoz de ha az is benne van még a BL-ben akkor az nem játszhat. Ugye így van?
nem fog senki sem kijavítani...ez a vezetőség egy nagy nulla...Varga Tamás írta:Lassan azt kell gondolni, hogy a Pál utcaiak gittegylete egy komoly szerveződés volt a Realhoz képest. Az ember nem tudja, hogy sírjon, nevessen, vagy örüljön. Azt hiszem, a Realnak van a legtöketlenebb vezetősége. De ha nem így van, a madridisták majd kijavítanak...Capon írta:nagyon komolyak a Real vezetők. Óriásiak. Vesznek két játékost és szerintem meg sem nézték, hogy játszhat-e mind a kettő a Bl-ben. Annyira amatörök.
Ugye van egy olyan szabály hogy egy pléjer játszik a BL-ben ősszel ,télen átigazol egy másik csapathoz de ha az is benne van még a BL-ben akkor az nem játszhat. Ugye így van?Capon írta:nagyon komolyak a Real vezetők. Óriásiak. Vesznek két játékost és szerintem meg sem nézték, hogy játszhat-e mind a kettő a Bl-ben. Annyira amatörök. Jókat lehet szórakozni rajtuk.
Lassan azt kell gondolni, hogy a Pál utcaiak gittegylete egy komoly szerveződés volt a Realhoz képest. Az ember nem tudja, hogy sírjon, nevessen, vagy örüljön. Azt hiszem, a Realnak van a legtöketlenebb vezetősége. De ha nem így van, a madridisták majd kijavítanak...Capon írta:nagyon komolyak a Real vezetők. Óriásiak. Vesznek két játékost és szerintem meg sem nézték, hogy játszhat-e mind a kettő a Bl-ben. Annyira amatörök.
Boixos írta:rájuk nem vonatkoznak a szabályok. legalábbis szerintük.
egyszerűbb lenne azt mondani, h alkalmatlan fszok irányítják az ügyeiket, mint megfellebbezni a számukra kellemetlen szitukat. de nem, ők megint próbálkoznak. undorító bagázs.
Ennyi erővel meg a csatárnak is csak gólokat kell lőnie!Beilleszkedési gond alatt azt értettem h vkpnak nem nehéz beilleszkedni egy új csapatba,hiszen ugyanazt kell csinálja.Ellenben egy csatárnak sokkal nehezebb hozzászokni egy más játékrendszerhez. Wink
Beilleszkedési gond alatt azt értettem h vkpnak nem nehéz beilleszkedni egy új csapatba,hiszen ugyanazt kell csinálja.Ellenben egy csatárnak sokkal nehezebb hozzászokni egy más játékrendszerhez.CS0ki írta:Szerintem meg Diarrát választják (már ha nem tekintenek el a szabályoktól a sérülések miatt, majd kiderül)!
Huntelaarnak egyébként miért lenne nehéz gondja a beilleszkedéssel?? Több a holland, mint az Ajaxban!![]()
Szerintem meg Diarrát választják (már ha nem tekintenek el a szabályoktól a sérülések miatt, majd kiderül)!Félig meddig kényszerből úgyis Huntelaart választják, pedig sztem Diarra jobb választás lenne.Diarra dolga az h labdákat szrezzen, neki viszonylag könnyű lesz a beilleszkedés, ellenben Huntelaar véleményem szerint komoly beilleszkedési problémákkal fog küzdeni!
Guti nem tudja megoldani, JG még viccnek is rossz, Torres meg hátvéd!mert míg a kp-n azért van emberük aki meg tudja oldani a védekezést(Guti,Javi Garcia,Torres)
90%-hogy a hollandot választják, mert míg a kp-n azért van emberük aki meg tudja oldani a védekezést(Guti,Javi Garcia,Torres) addig minőségi csatáruk van 1(Raul). De szerintem tök mind1 mert úgy is kiesnek hamarLM10 írta:A Marca az UEFA szabálykönyvéből idézve állítja, hogy a Real Madrid három helyen módosíthat a BL-kereten, viszont csak egy olyan játékos kerülhet be, aki már szerepelt az UEFA kupában. Ez azt jelentené, hogy választani kell Huntelaar és Diarra között.
Erre kíváncsi leszek