Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja.. +10 milla font...A. Gábor írta:Cristiano romlando??Colin írta:Nehogymár... Owen - CR csere??? Neeeeee...
Hát szó-szó eléggé népszerű ez a topic sztem. Az Antimadridistával én sem értek 1et, de nekem ugye azzal senki nem kérdezte a véleményem, mert egyértelmű lenneredlions írta:Inkább hosszú volt. Az antimadridista lett bezárva más miatt.... De szerintem jogos volt.
Tényleg ő reklamált?Én azt hittem,hogy csak azért,mert már túl hosszú volt.....Charlie írta:Cantera reklamált,mi meg benyaltunk neki!Colin írta:Tényleg a Real vs. Barcával mi lett? Miért zárták be?
C.
Meg te is...Rivaldinho írta:azér tartozikide mer vannak hüle margitosok is ott.
EZ MIÉRT TARTOZIK IDE?Egyébként Én mindig másra valamikor Puskásra valamikor Rivaldora Eto'o Ronaldinhora vagy esetleg Maradonára szavazok.Rivaldinho írta:www.bestfootballer.com szavazni de csakis PUSKÁSRA!!!!! ő vezet jelenleg, de ha te is szavazol akkor még jobban fog vezetni , ne hogy leelőzzék!!
De ha már egyszer bezárták, kár volt újranyitni.Colin írta:És szerintem ez a topic a legnépszerűbbek egyike... Még így is h nincs szezon...
ja hogy az vicc volt?Barcelonafan írta:Ja jó de az enyém jobb
EZ JÓÓÓÓÓÓÓBadi írta:ez pojéénbalboa7 írta:.....reállal kapcsolatos vicc, azé ide nyomom....
Szaddan Huszein-t elkapják az amerikaiak. Halálra ítélik Szaddan-t. Oda állítják a falhoz, a tüzérség felsorakozik. Az amerikai tiszt odalép Huszein-hez:
- Na mi az utolsó kívánsága?
- Bekem lőjön, Bekem lőjjön!........![]()
![]()
![]()
ez pojéénbalboa7 írta:.....reállal kapcsolatos vicc, azé ide nyomom....
Szaddan Huszein-t elkapják az amerikaiak. Halálra ítélik Szaddan-t. Oda állítják a falhoz, a tüzérség felsorakozik. Az amerikai tiszt odalép Huszein-hez:
- Na mi az utolsó kívánsága?
- Bekem lőjön, Bekem lőjjön!........