2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Éppen ezért írtam ki a cikkből azt, h a jövőben jöhet hozzánk, most aligha.Varga Tamás írta:Ahhoz képest, hogy nem igazolunk senkit,a Kedves Fórumozóknak már 8 oldalt sikerült teleírniuk. Szép, mondhatom gyönyörű.![]()
Felesleges itt arról elmélkedni, ki-hogyan-merre-meddig, mert a Barcelona senkit sem fog leigazolni a téli átigazolási időszakban. Az elmúlt 5-6 évben csupán Edgar Davids érkezett a Klubhoz télen. Igaz, ő létfontosságú volt akkor. Másra, legalábbis meghatározó emberkére nem emlékszem.
Szerintem ha sok az oroszlán az ugaron, az megbontja a csapategységet, ld.:lluisllach89 írta:Hogy rombolná szerinted a csapategységet? Nem küzdenének egymásért vagy elfelejtenének focizni? Fejtsd ki bővebben mert érdekel ez a rész.OvaMind írta:Szerintem akiket a pletykák említenek, pl. Agüero vagy Villa, egyikükre sincsen szükség.
Szerintem a keret jó így, ahogy van, Sylvinho utódját elég a nyáron megtalálni. Talán Messi posztjára kellene egy csereember, ha az argentin lesérülne, bár Iniestát tartom akkora zseninek, hogy ott is helyt álljon.
Nagyon erős az idei keret, szerintem Európában a legjobb. Sztár érkezése szerintem csak rombolná a csapategységet.
Ách!!!MichaaBee írta:ne haragudjatok, de szerintem a FIFA is ártalmas az igazolásk topicra![]()
ott annyi játékost veszel ahányat akarsz, lehetnek 90-95-ös cseréid, világklasszisok, de a valóságban nem működne!!! fifában lehetnek RvN,Samu,Zlatan kaliberű támadóid, de a valóságban csak tönkretenné a csapatot. fifában megteheted, h a 90 milláért vásárolt játékosod mögé 15-ért veszel egy 85-ös cserét, aki "cserének tökéletes", de nem itt. fifában ha jó vagy, akármilyen csapattal porrá alázod az ellenfelet, itt nem. úgyhogy kérek mindenkit, h ne dobálózzunk már tökéletes csere nevekkel, mert van belőlük elég!!! FM és stb. játékok ugyanilyen hatással lehetnek, csak ott legalább tapasztalod, hogy széthullik a csapatösszhang...
Babel? Robbie Keane mögött padozik, Eto'o és Titi mellett nem padozna? mennyit játszana szerintetek? Gervinho? akármilyen jó játékos, nem hiszem, h Ini,Xavi,Yaya,Messi,Sergi kaliber lenne...
elnézést kérek, ha nagyon átnyúltam az offba, de újabban nagyon idegesít ez az össze-vissza igazolás, sokkal jobban, mint pl. tavaly, bár már akkor sem voltam híve... köszönöm annak aki elolvasta. és annak méginkább aki tudomásul vette![]()
szerk.: és a nyáron lejárt neveket hagyjuk már a **...!!!
Én is ezt mondom. Rekodrokat dönt a csapat,05-06-s szezonban nem zártuk ennyi ponttal az évet,de sokaknak kell Villa,Lahm meg a többi hasznos igazolás.Varga Tamás írta:Ahhoz képest, hogy nem igazolunk senkit,a Kedves Fórumozóknak már 8 oldalt sikerült teleírniuk. Szép, mondhatom gyönyörű.![]()
Felesleges itt arról elmélkedni, ki-hogyan-merre-meddig, mert a Barcelona senkit sem fog leigazolni a téli átigazolási időszakban. Az elmúlt 5-6 évben csupán Edgar Davids érkezett a Klubhoz télen. Igaz, ő létfontosságú volt akkor. Másra, legalábbis meghatározó emberkére nem emlékszem.
Én erről a gyerekről még életemben nem hallotam.De biztosan tudhat valamit hogyha a barca érdeklődik iránta.Mindenestre ha már szélsőtámadóról van szó, akkor én már inkább Silvátt,vagy Arshavint vagy Ben Arfátt preferálnám mert ők legalább már letettek valamit az asztalra .lionelmessi19 írta:Egy szélső támadóról beszélünk.
Sőt,ha még photoshoppal szerkesztesz magadra egy Le Mans mezt, a topikban már biztos benne leszelsocio66 írta: Gondolom rengeteget láttad már játszani..![]()
Mondok neked ilyen jelzővel illethető embereket:Xavi,Fabregas,Deco..ők igen,de Gervinho? Istenem..ha csinálok magamról egy videót,amiben dekázok ötöt,csinálok két cselt,meg lövök két gólt egy üres kapura akkor én is kiváló játékos leszek![]()
Gondolom rengeteget láttad már játszani..lopakodo írta:
én nagyon örülnék Gervinhonak.Kiváló játékszervező, Xavi cseréjének tökéletes, s nagyon olcsó is.4-5 év múlva kezdő is lehet, persze ha addig bírja a padozást...
Hogy rombolná szerinted a csapategységet? Nem küzdenének egymásért vagy elfelejtenének focizni? Fejtsd ki bővebben mert érdekel ez a rész.OvaMind írta:Szerintem akiket a pletykák említenek, pl. Agüero vagy Villa, egyikükre sincsen szükség.
Szerintem a keret jó így, ahogy van, Sylvinho utódját elég a nyáron megtalálni. Talán Messi posztjára kellene egy csereember, ha az argentin lesérülne, bár Iniestát tartom akkora zseninek, hogy ott is helyt álljon.
Nagyon erős az idei keret, szerintem Európában a legjobb. Sztár érkezése szerintem csak rombolná a csapategységet.
én nagyon örülnék Gervinhonak.Kiváló játékszervező, Xavi cseréjének tökéletes, s nagyon olcsó is.4-5 év múlva kezdő is lehet, persze ha addig bírja a padozást...
Nem, pontosak az információid.Varatrix írta:Elfenbeinküste= Elefáncsontpart?
Vagy tévedek?
Felhívnám a figyelmed Pedrora, aki eddig kivétel nélkül mindig jól játszott, ha becserélték. Jobbszélre.OvaMind írta:Szerintem akiket a pletykák említenek, pl. Agüero vagy Villa, egyikükre sincsen szükség.
Engem is vinni akar, nem tudtad??cicinho1010 írta:Wenger lehet hogy megy a realba és vinni akarja magával Fabregast. Erről mit tudtok?????
Lampiao írta:Ettől féltem... Megnyílt a topik és jön a sok sületlenség...Egybként egyetlen poszt sem szorul erősítésre, mert jelenleg a srácok nagyon egymásrataláltak... Úgyhogy ha hoznánk valakit ez csak megbomlana... Abidalt meg a 29 éve ellenére itt mindenki temet...
Xavi 1 évvel fiatalabb.... Egyébként egyedüli problémája a csapatnak, hogyha kidő Xavi nincs olyan aki szervezze a játékot... Láthattuk a Bilbao ellen... Ha ő nincs nincs középpályánk...