2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
CR szerintem nem lenne annyi, ha el akarnák adni. De nem akarják, így tökmindegy!Csak az a CR/Ribbery/Benzema trió hány száz milioba fájna? mert,hogy CR 100 alatt nem megy az tuti. Ribbery sem lenne olcso. Benzema meg közel 50lesz a nyáron.
Utánpótlásból nehéz kinevelni klasszis játékosokat!Tény,hogy nehéz helyzetben vannak,ekkor jönne jól az utánpótlás.
IgenCS0ki írta:
1-2 névbe bele tudnék kötni azért, de tény, hogy nagyrészét nem lehet elhozni. Igazából nem is kell! Egy támadórészlegben 2 esetleg 3 kiemelkedő játékos bőven jó és elég! Egy Benmezma-Ribery/CR pakkal tökéletesen elégedett lennék a támadó szekcióba! Ezzel csak az a baj, hogy a 3ból egyet tartotk megszerezhetőnek.
Nem is Benzemával lesz nehéz megeggyezni, hanem a Lyonnal!Ezek alapján nem lenne nehéz megszereznie a Real-nak.
1-2 névbe bele tudnék kötni azért, de tény, hogy nagyrészét nem lehet elhozni. Igazából nem is kell! Egy támadórészlegben 2 esetleg 3 kiemelkedő játékos bőven jó és elég! Egy Benmezma-Ribery/CR pakkal tökéletesen elégedett lennék a támadó szekcióba! Ezzel csak az a baj, hogy a 3ból egyet tartotk megszerezhetőnek.Messi,Etoo,Kaka,Xavi,Ronaldo,Zlatan,Yaya,Amauri,Gerrard,Villa,Robinho,
Rooney,Torres,Ribbery, és társaik..
Támadó posztokra Ribery-n kívül nem honzék senkit a Bundeligából!Egy igazi klasszis a Bundes Ligában oktat.
Na mondjuk ez biztos! Bár a legtöbb nevet csak a sajtó hozza fel, hát elég érdekesek! Csak azért ne vegyünk valami figurát, mert játszhat a bl-ben...Inkább senkit, hanem majd nyáron valami értelmes embert!Az viszont nem megoldás, ha ehhez a kerethez próbálnak még gyengébbeket igazolni. Az csak arra jó, hogy még nagyobbat kelljen takarítani.
Igazad van, hülyeség volt az előző hsz, de akiket te felsoroltál, azok 1000x jobb játékosok mint az emlitett Van der Vaart. Én őt sosem tartom nagy játékosnak, és az sem igaz, h a Hamburgban olyan fú de jó lett volna. Az Ajaxban villogott, a Hamburgban inkább csak simán jól játszott, ami kevés. Egy igazi klasszis a Bundes Ligában oktat.fir3bird írta:
hagyjuk máár... Ronaldo? Figo? Zidane? ja igen, igazad van...nagy nullák lettek ahogy Madridba szerződtek... el tűntek, senkik lettek... és Figo, meg Ronaldo azért távoztak, mert nem hozták a szintet, ugye? pfff
Igy igaz. Ha nem is huszat, de a kezdőbe legalább 6-7 új játékost, plusz a padra még kettőt-hármat.CS0ki írta:Új vezetőségre, az egyértelmű, de Heinze nem lesz hirtelen betonbiztos védő, mert nem Mijának hívják a sporigazgatót!Komolyra forditva a szót,szerintem nektek nem újjátékosokra lenne szükség,hanem egy normális vezetőségre. WinkArról már nem is szólva, hogy miért pont nekem címezed ezt, amikor a hozzászólók közül még én vagyok az, aki a legtöbb játékost megtartaná, Rivaldo11 szerint kb 20at kéne!
![]()
Ez alapján otthon vagy!Bocs, hogy belekotnyeleskedem, de Raúl a múlt, van Nistelrooy többet nem fog a Real színeiben nagyon játszani - szerintem. Saviola sem hinném, hogy a nyár után a Madridnál marad. Robben szélső játékos, nem befejező csatár.
A szezon hosszú, sok meccs van, sérülések jöhetnek közbe, így Benzema megszerzése igenis korrekt és hasznos döntésnek tekinthető.
Bár, a Real ügyeiben én nem vagyok nagyon otthon.
Felsoroltál kemény egy darab szélsőt!.Úgymint C.Ronaldóra a középályán amikor ott van:Guti,Sneijder,Van Der Vaart,M.Diarra,L.Diarra,Drenthe....stb.
Új vezetőségre, az egyértelmű, de Heinze nem lesz hirtelen betonbiztos védő, mert nem Mijának hívják a sporigazgatót!Komolyra forditva a szót,szerintem nektek nem újjátékosokra lenne szükség,hanem egy normális vezetőségre. Wink
hát, közelebb lett volna a 40hez, mint a 30hoz az biztos! Ettől függetlenül meg kellett volna próbálni elhozni!Szerintem, Dani Álves esetében olyan 40-45 millió euro körüli összegben simán meg is tudtak volna egyezni. Wink
És ha új vezetők lesznek akkor Raul meg RVN fiatalabb lesz,Saviola meg VDV jobban fognak játszani és Guti többet fog futni?manuel írta:Ja persze,Huntelaar,Hiquain,Robben,Saviola,Van Nistelrooy,és Raúl mellett gondolom hogy nagyszükség van Benzemára is.Úgymint C.Ronaldóra a középályán amikor ott van:Guti,Sneijder,Van Der Vaart,M.Diarra,L.Diarra,Drenthe....stb.Komolyra forditva a szót,szerintem nektek nem újjátékosokra lenne szükség,hanem egy normális vezetőségre.CS0ki írta: és a szóba jöhető csapatok közül nekünk lenne leginkább szükségünk rá.
Bocs, hogy belekotnyeleskedem, de Raúl a múlt, van Nistelrooy többet nem fog a Real színeiben nagyon játszani - szerintem. Saviola sem hinném, hogy a nyár után a Madridnál marad. Robben szélső játékos, nem befejező csatár.manuel írta:Ja persze,Huntelaar,Hiquain,Robben,Saviola,Van Nistelrooy,és Raúl mellett gondolom hogy nagyszükség van Benzemára is.Úgymint C.Ronaldóra a középályán amikor ott van:Guti,Sneijder,Van Der Vaart,M.Diarra,L.Diarra,Drenthe....stb.Komolyra forditva a szót,szerintem nektek nem újjátékosokra lenne szükség,hanem egy normális vezetőségre.CS0ki írta: és a szóba jöhető csapatok közül nekünk lenne leginkább szükségünk rá.
Ja persze,Huntelaar,Hiquain,Robben,Saviola,Van Nistelrooy,és Raúl mellett gondolom hogy nagyszükség van Benzemára is.Úgymint C.Ronaldóra a középályán amikor ott van:Guti,Sneijder,Van Der Vaart,M.Diarra,L.Diarra,Drenthe....stb.Komolyra forditva a szót,szerintem nektek nem újjátékosokra lenne szükség,hanem egy normális vezetőségre.CS0ki írta: és a szóba jöhető csapatok közül nekünk lenne leginkább szükségünk rá.
A Lyon elnökénél már csak egy pénzéhesebb, ugyanakkor érthetően jól taktikázó elnök van a világon. Úgy hívják, hogy José Maria del Nido...Össze kellene hozni Mijatoviccsal, csuda dolgokra lennének képesek egymással szemben tárgyalva. Szerintem, Dani Álves esetében olyan 40-45 millió euro körüli összegben simán meg is tudtak volna egyezni.Etooka írta: A Lyon elnöke Jean-Michel Aulas, aki az utóbbi években olyan irreális áron adta el a játékosait, hogy az már egy tanítandó szakma...
Plusz,ha ilyen Mijatovic megy tárgyalni, ki is röhögik a Realt és 50-en belül nem ússzák meg....
Az irreális ár az alap! Miját ismerve én már talán az 50nek is örülnék...A Lyon elnöke Jean-Michel Aulas, aki az utóbbi években olyan irreális áron adta el a játékosait, hogy az már egy tanítandó szakma...
Plusz,ha ilyen Mijatovic megy tárgyalni, ki is röhögik a Realt és 50-en belül nem ússzák meg....
CS0ki írta: Perez is igazából csak 1-1 nagy sztárt hozott a csapathoz évente, szóval Calderontól pláne nem várom el, hogy egy nyár alatt itt több posztra is klasszis játékost hoz. Egyértelmű, hogy Benzemát hozni kell. Jelenleg ő az a játékos, aki leginkább megszerezhető, és jó esélye van arra, hogy rövid időn belül top 3as csatár legyen. Őt még talán Mija sem cseszheti el.
Nem rossz gyerek azért Sneijder, nem karmesternek, de akár bal oldali támadó középpályásként jó lesz szerintem, állítólag ez lesz most az új szerepköre. Nem vele vannak gondok a keretben...Sneijder nem való kezdőnek egy jó madridba.
Pepét kivenném még...Nem döntöttem még róla!öreg harcos Raúl, Drenthe, a két bundesliga sztár, Vdv (mert ő ott az volt), Sneijder (mert ő csak ott lenne az. Vicc, hogy egy Realban nála a karmesteri pálca...röhej) Heinze, Marcelo( nagy nulla, méghogy ő Roberto Carlos méltó helyettese...ugyan), Pepe( már nem ecsetelem, röviden: Balek). A cseréket( Javi G., Saviola, stb) most meg sem említem.
Valószínűleg ez is lesz...Teljesen jogosan! (a vattacurkor nem biztos!Platini helyében megsimizném a buksiját, nyomnék a kezébe egy vattacukrot, és kitessékelném az irodából.
Salgado visszavonul nyáron, szinte biztos.(vagy kisebb csapat) Miguel Torres-szel nekem nincs bajom, alapból második-harmadik számú hátvéd, egy közepes szintet hoz, mindkét oldalon bevedhető, saját nevelés....Nem oszt, nem szoroz. Canna is szerintem ellép nyáron, vissza Olaszországba.Kihagytad viszont Miguel Torrest, Salgadot, Cannavarot...
Az is igaz, hogy nem kell ismernie, de egy valamirevaló elnök, aki felelősségteljes és valóban segíteni akar a klubjának, az előbb körbenéz,aztán cselekszik...lionelmessi19 írta: Mondjuk az elnöknek nem dolga, hogy részleteiben ismerje az UEFA szabálykönyvét, de egy sportszakmai részleg vezetőinek igen. Vagy pedig ha speciális eset van, mint most is, hogy félévkor nyögi be a GPS az újratervezést, körbe kéne nézni az ide tartozó cikkelyeknél.