Csokit megvédve.
Nem arra értette,hogy szerencsés időszak,hogy húú a semmiből lett egy Messi,Bojan ,Busuqets, stb játékosok.
Hanem,hogy most nőtt fel az a garnítúra ,amelyik ilyen piszkos módon tehetséges. Lehet jó munkát folytatni,ha nincs olyan ember,aki ennyire tehetséges,mint a fent említett emberek.
Köszi!

Természetesen a szerencsétz nem úgy értem, hogy kimentek Barcelona utcáira, és minden hetedik kölökre ráböktek, hogy te gyere, aztán azok pár év múlva a bacra kezdőjében találták magukat. Világos, hogy komoly munka van az utánpótlás mögött! De ettől függetlenül kell a "szerencse", hogy a kiválasztott játékosok sokra vigyék. Ha csak a Barcelona utánpótlás szakemberein múlna, akkor minden kis csámpás gyereket átképeznének Messivé, és hetente szállítanák a klasszis játékosokat. Persze kellenek a kiváló szakemberek, akik felismerik a fiatal tehetésgeket, de nagyon sok gyerek focizik a világon, mégse válik mindenkiből kiváló labdarúgó, csak nagyon kevésből.
Európában az Ajax büszkélkedhet a legjobb utánpótlásneveléssel. Ez köztudott tény. Ők minden sikerüket 100%-ig saját nevelésű játékosokkal érték el. Szóval a Real tanulhatna tőlük.
Hát, 96 óta az a siker nem túl sok...
Én úgy gondolom, ha egy játékos isten áldotta tehetség, az elő fog jönni belőle, bármilyen is az utánpótlás nevelés. Mert az egy dolog, hogy mostanában a Madridba nem nagyon viszik fel a fiatalokat, de a kölcsönadás, opcióval eladás legalább olyan jó megoldás, sőt. A sokkal több játéklehetőséggel szerintem jobban fejlődik egy játékos, mintha a
Madrid kispadján üldögélne, néha 5 percet kapva.
Drenthe aféle Robi Carlos, csak a védekezése hulladék.
Drenthe éppenséggel szélső poszton van, nem hátvéd.