2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ŰLM10 írta:Ti honnan szerzitek az aláírásokat a Barcás játékosoktól7_Barna_7 írta:Nekem van egy BARCA labdám a dedikálva van a Barcában játszó/játszott legnagyobb sztároktól(Rivaldo,Maradona,Guardiola,Messi stb.),egy eredeti Barca mez,kb.50 poszter jah meg felvan festve a szobámba 150x120 méretbe a Barca címer
Ti honnan szerzitek az aláírásokat a Barcás játékosoktól7_Barna_7 írta:Nekem van egy BARCA labdám a dedikálva van a Barcában játszó/játszott legnagyobb sztároktól(Rivaldo,Maradona,Guardiola,Messi stb.),egy eredeti Barca mez,kb.50 poszter jah meg felvan festve a szobámba 150x120 méretbe a Barca címer
hehe:)van Bommel írta:Nagyon úgy néz, ki, hogy ugyanolyan naptárat kaptunkSanama írta:Nekem is bővült a "gyűjteményem"
Kaptam egy 2009es Naptárat (mindenkin az idei mez van kivéve Milito)
tolltarto
matricák
Kívánok itt is mindenkinek békés boldog Karácsonyt!![]()
Nagyon úgy néz, ki, hogy ugyanolyan naptárat kaptunkSanama írta:Nekem is bővült a "gyűjteményem"
Kaptam egy 2009es Naptárat (mindenkin az idei mez van kivéve Milito)
tolltarto
matricák
Kívánok itt is mindenkinek békés boldog Karácsonyt!
Ez is eredeti, különben nem vettem volna meg. Csak a számot + feliratot később nyomják rá, és ezek szerint ott lett valami elbaltázva. Az anyaghibát meg észre se lehet venni rajta, pontosabban én nem találom.MichaaBee írta:cps46 írta:A. INEISTA
nagyon nagy
ahhoz képest a 4k egy kicsit drága, van ahol kb. ennyiért adnak eredeti mezt, amin nincs "anyaghiba"
![]()
cps46 írta:A. INEISTA
én 318i-t kértem,azt tudta hozniPerrero írta:kaptam 1 messi polot ami adidas, nem barcás végülis..szemét jézuska f.szér' nem hozta azt a nyüves X6os BMW-t
Én is karácsony alkalmából kaptam 1 Barca zászlót.Perrero írta:kaptam 1 messi polot ami adidas, nem barcás végülis..szemét jézuska f.szér' nem hozta azt a nyüves X6os BMW-t