2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bammeg, te egy mákos vagy, ugye tudod?VictorValdes19 írta:Barcás Hello Kitty.
Am egyik osztálytársam reggel az iskolába menet talált az utcán egy Barcás csuklószorítót,felvette behozta iskolába s mivel ő nem nagy foci rajongó ezért eladta nekem 200 ft-ért![]()
Szerintem rohadtul megérte
![]()
. Így nézz ki:
3600Ft a naptár ára.Katalán88 írta:Hogy hol lehet naptárat venni?
www.furgenyuszi.hu
Itt meg tudjátok nézni az elérhetőségeiket meg, hogy melyik városban vannak boltjaik. A honlapon nem találtam naptárat, de a boltban volt 2009-es naptár úgyemlékszem, hogy 4000 FT volt, de nem biztos.
www.imageshack.us7_Barna_7 írta:Ha tudtok segíteni,hogy hogyan tudnám betenni ide vagy egy email címet adtok akkor oda elküldöm.
Koeman írta:Hi! A felfestett Barca-címerről készítenél egy képet, ha megkérlek?!7_Barna_7 írta:Nekem van egy BARCA labdám a dedikálva van a Barcában játszó/játszott legnagyobb sztároktól(Rivaldo,Maradona,Guardiola,Messi stb.),egy eredeti Barca mez,kb.50 poszter jah meg felvan festve a szobámba 150x120 méretbe a Barca címer
A jövőben engem is érdekelne egy ilyen "festmény"!
Hi! A felfestett Barca-címerről készítenél egy képet, ha megkérlek?!7_Barna_7 írta:Nekem van egy BARCA labdám a dedikálva van a Barcában játszó/játszott legnagyobb sztároktól(Rivaldo,Maradona,Guardiola,Messi stb.),egy eredeti Barca mez,kb.50 poszter jah meg felvan festve a szobámba 150x120 méretbe a Barca címer
Naptárat hol lehet kapni? Milyen boltokban?Messiboy19 írta:Sziasztok!
Én káracsonyra kaptam egy nagyon király Barca cerkát és radírt![]()
De van még idei hazai mez(eredeti),nadrág,sportszár,Messi bögre,zászló,rengeteg poszter,naptár,régebbi mezek ..............