Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fogadd gratulációmat cimbora!bzozo írta:Tegnap megszületett a kisfiam LEVENTE !!!!! CSODÁLATOS NAP VOLT SZÁMOMRA A TEGNAP!!!!
VISCA EL BARCA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ment a válasz, Főnökasszony!Szandi írta:VT, pü!
Gratulálok én is,továbbá jó egészséget kívánok az anyukának és a legénykének is!bzozo írta:Tegnap megszületett a kisfiam LEVENTE !!!!!
még szerencse zozz, h a hasonló fordulatokra te már felkészítettél minket, így már meg sem lepődünkZozzy 5 írta:...Szandi írta:kumma boldog úúúúúj éávet kívánok mindenkinejk itt, jóóóó minden jó
Ezesetben amondó vagyok, hogy töröljük az accodat. Nehogy mégegyszer kellemetlen helyzetbe kerülj itt a fórumonSzandi írta:Kedves modiknak mondom, h valaki feltörte a címem vagy vmi ilyesmi, és ilyeneket írogatott tegnap éjjel.hihetetlen mik vannak..
Hát ja. Normálisék így csinálják totál piásan.ultrasur írta:Azért a 17 évesek nagy része nem józan a pénteki buli után.
A történet ott hibádzik hogy ha én haza érek részegen akkor én nem fórumozgatok hanem lefekszem 15 órát aludni.
hiába az üres szöveg, átlátunk a szitán, most az EGÉSZ VILÁG előtt lejárattad magad. egyre lejjebb csúszol ahogy hazudozol...kirekeszt a társadalom, már a boltban sem fognak neked odaadni egy kilóó kenyeret se. az az első lépés, hogy beismered: alkoholista vagy. ez egy betegség. beteg vagy szandi, nagyon nagyon beteg. és ez halálos.Szandi írta:Zozzy 5 írta:
Szandi, el fog veled szaladni a lóMit kezdel majd az életeddel, ha 17 évesen Péntekről Szombatra virradóra részegen tántorgol haza és írogatsz a fórumra
Azt hittem neked nem kenyered az ilyesmi
![]()
Komolyan, nem értem az ilyen embereket...
Kedves modiknak mondom, h valaki feltörte a címem vagy vmi ilyesmi, és ilyeneket írogatott tegnap éjjel.hihetetlen mik vannak..
Zozzy 5 írta:
Szandi, el fog veled szaladni a lóMit kezdel majd az életeddel, ha 17 évesen Péntekről Szombatra virradóra részegen tántorgol haza és írogatsz a fórumra
Azt hittem neked nem kenyered az ilyesmi
![]()
Komolyan, nem értem az ilyen embereket...
Szandi, el fog veled szaladni a lóSzandi írta:kumma boldog úúúúúj éávet kívánok mindenkinejk itt, jóóóó minden jó