Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
max kölcsönbenZsolti írta:Oscar Lopez a Lazioban van nem?Charlie írta:Aztán ott van még Oscar Lopez,aztán Gabri,igen jók![]()
C.
kire gondolsz?redlions írta:Pedig egyesek, hogy szidták pár hete....
Bizony! Kicsit látszott már a sérüésének a nyoma, le is kellett mennie pihizni, de tényleg rendesen kihajtotta magát!Charlie írta:Ez szép visszatérés volt!Nagyon jól játszott.
C.
Nem baj..redlions írta:Azt nem tanulmányozni kell, hanem gyakorolni.Enrique írta:Ebben a 2 hétben meg tanulmányozza kicsit a beadások menetét!A madrid ellen persze negyon remélem h játszani fog.
Azt meg sajnos nem tudja...
Azt nem tanulmányozni kell, hanem gyakorolni.Enrique írta:Ebben a 2 hétben meg tanulmányozza kicsit a beadások menetét!A madrid ellen persze negyon remélem h játszani fog.
Ezt én is aláírnám, legalább is a gólpasszokat!Silvanus írta:HÁLA ISTENNEK - csak két hétre kell kimaradnia Bellettinek a csapatból, nem súlyos a sérülése! Ez jó hír, mert egy esetleges újabb hosszú hónapokig tartó sérülés valamelyik játékosunknál, pláne egy védőnél megint nagyon érzékenyen érintené a csapatot!!!!
Remélem, hogy a Classicóra visszatér a srác, és bebizonyítja (egy-két gólpasszal), hogy ő nem csak hogy egy iszonyatosan jó hátvéd, de a támadások építésében is óriási szerepet vállal!!!...
Nem tudom neki mennyire súlyos. Nekem (anno) 1 hét gipsz volt, majd egy hétre rá fociztam. (Piszok mód fájtak a magas labdák!) Lehet, hogy ezért telet közel fél évbe, mire helyrehoztam. Szerintem min. 3hetet adni kell neki, de akkor sem lesz tökéletes.Enrique írta:Már megint...![]()
Nem tom, mennyi időt fog igénybe venni, de az 1ik haveromnak is uez volt, aláfordult a bokája-->részlegesen el is szakadt. Megműtötték és köbö 5 hétig nem is edzhet. Most is még gipszben van...
Húzodáshoz szerintem túlságosan aláfordult, meg akkor nem hordágyon vitték volna el.Badi írta: én optimista vagyok ,lehet hogy csak részleges szakadás vagy húzódás, és akkor hamarabb játszhat
én optimista vagyok ,lehet hogy csak részleges szakadás vagy húzódás, és akkor hamarabb játszhatredlions írta:Jó ötlet. Csak a (szvsz) boka-szalagszakadás miatt 2-3 hétig úgyse játszik, ezért alig beszélünk majd (addig) róla.