Még javában zajlik a 2. meccs.
Nagyszerű mérkőzés ez is,kevesebb ponttal,de izgalmas játékkal.Vezet a Colts 17:14re,de a Chargersnél van a laszti,4 és fél perc.
Sproles pazarul helyettesíti LT-t,aki szint végig pihen.Na azért az elején futott még egy TD-t.

Bőven vezethetne a SD...Gyönyörűen hozták fel 2szer is a lasztit,de egyszer 1 yardra az Endzone-tól elejtették fumble-ra,utána meg INT lett a vége.A kettő közt egyszer bealudt az egyik Villámos playa (cserénél nem váltott ki a szélre...),így elég nyögvenyelős drive közben kapott egy ajándék TD-t a Colts (Wayne).Lehet,h elfogult vagyok,de szemre is szebben játszik a hazai csapat.(Igaz,sajna az elejét nem láttam,mert mire találtam egy működő streamet..

)
Ez még naon körömrágós lehet.
Na,vissza a meccshez.Félpályán vagyunk,3:03.
Szerk.:
Overtime!
17:17.
Lassan fél 6 van,de vhogy nem vagyok álmos egyáltalán.Ilyen jó játékot látva...
Pénzfeldobást a SD nyeri,ezzel az első támadás az övék!!!
Szerk.2:
DARREN SPROLEEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!
HIHETETLEN EZ A GYEREK!
BEVITTEEEEEEE!TD!!!
328

ÖSSZYARDOT HOZOTT ÖSSZE MA ESTE ÖSSZE Ő EGYEDÜL!!!
VADÁLLAAAT!
SAN DIEGO-COLTS 23-17!
GAME OVER.
Az Indi kicsit meg is verte magát a büntetésekkel.Csak ebben az egy driveban beszedtek 3 részletben 25 yard mínuszt .Ráadásul pont ,amikor megállították volna "messze" a SD-t,és a végén behozták 40ről 20ra a Chargerst szabálytalanságokkal.De a hazaiak is igen jól építették fel a drive-ot,pont annnyit haladtak,h meglett mindig az a fránya first down.
Ez igen,remek estét produkáltak a ma esti csapatok nagy élmény volt ismét.A WildCard második felvonására meg jó lesz rápihennem,mert hétfőn 6kor meg már meló.

Na de ez egyéni szocproblem,ugyebár