Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A nap legjobb vicce! Hogy Pato jobb Bojannal?van Bommel írta:Na azért ne márbali 15 írta:Pato tehetségesebb. És ő már alapember. A sok híresség között.Patot sztárolják, pedig szerintem nem annyira jó, mint mondják. Bojan több nála. Nem is kevéssel!
Sztem nem tehetségeseb hasonló szintűek. Csak Pato jóval több játéklehetőséget kap és ami meccset láttam tőle magabiztosan játszott és kihasználta a helyzeteit és főleg a játék lehetőségeivel tudo(ot) élni. Bojan meg sajnos elkapkodja a helyzeteit még, akkor is, ha kap játéklehetőséget végre tudna bizonyítani, de nem sikerül (általában).bali 15 írta:Pato tehetségesebb. És ő már alapember. A sok híresség között.
Na azért ne márbali 15 írta:Pato tehetségesebb. És ő már alapember. A sok híresség között.
Pato sehol nem tehetségsebb mint Bojan... Csak mint mondtam, a vakok között király... Izagi és Sheva ideje régen lejárt.... És mellesleg az olasz védőket könnyebb vernim int ebben a bajnokságban...bali 15 írta:Pato tehetségesebb. És ő már alapember. A sok híresség között.
Ja alapember.... Pat oa, mert mellette ott van a mankós Inzaghi és a nagyon nagyon [auto_cenzúra] Sheva... Így még én is alapember lennék... Itt it van Messi aki miatt a jobbszélre senki nem juthat, egy gyre jobb formában levő Henry és a bomba Eto'o... És amint itt már valaki leírta, eddig 11-szer lppett pályára idén.... Ez nem kevés... Nekem is nagy kedvencem, de itt sokan okosabbak mint az edző akivel eggic +40-es a gólarányunk...LG írta:Nem gondolom, főleg, h mostanában 20-25 percet is csak ritkán kap. Igy nem nagyon tud fejlődni több játéklehetőségre lenne szüksége. És haggyuk, h 18 évesen olyan nagyon faiatal lenne. Pato 18 évesen már alapember volt a Milanban, pedig nem hinném, h Bojannal tehetségesebb lenne,Lampiao írta:
Guardiola tudja miért nem játszatja Bojant, és megjegyzem még így is játszott a Valencia ellen csereként ami azért nagy meccs volt, adott is egy gólpasszt... Arra nem gondolt senki, hogy ezek a meccs végi 20-25 percek lehet hogy jobbak mintha bedobnánk a mélyvízbe???
Nem gondolom, főleg, h mostanában 20-25 percet is csak ritkán kap. Igy nem nagyon tud fejlődni több játéklehetőségre lenne szüksége. És haggyuk, h 18 évesen olyan nagyon faiatal lenne. Pato 18 évesen már alapember volt a Milanban, pedig nem hinném, h Bojannal tehetségesebb lenne,Lampiao írta:
Guardiola tudja miért nem játszatja Bojant, és megjegyzem még így is játszott a Valencia ellen csereként ami azért nagy meccs volt, adott is egy gólpasszt... Arra nem gondolt senki, hogy ezek a meccs végi 20-25 percek lehet hogy jobbak mintha bedobnánk a mélyvízbe???
Nem vagyok benne biztos hogy valahol is jobb lenne Pedro mint ő... Atma ellen kötelező kezdőnek lennie...danko94 írta:Attól függ, Bojan sokkal jobb középcsatárként(Ahol van 1 Eto'o-nk aki nem igazán szereti ha lecserélik), de sztem széleken Pedro jobb teljesítményre képes. Az idei évben nem lesz nagy feladata, sztem majd a következő szezontól többet fog játszani!lluisllach89 írta:Már ne is haragudj, de te Pedrot többre tartod Bojannal?Mert a zárójeles részből ez derül ki...
Messi a 2005-2006-os szezonban 17-szer lépett pályára a bajnokságban, a 2008-2009-es szezonban Bojannak van 11 pályára lépése eddig...LG írta:Messi is már elég sokat játszott 18 évesen, annyit sztem játszhatna Bojan is. Legalábbis ha megnézük, Bojan 17 évesen is már képes volt kiváló teljesitményra a nagy csapatban, ehhez képest, h a kupában kap lehetőséget, hatalmas visszaesés.
Attól függ, Bojan sokkal jobb középcsatárként(Ahol van 1 Eto'o-nk aki nem igazán szereti ha lecserélik), de sztem széleken Pedro jobb teljesítményre képes. Az idei évben nem lesz nagy feladata, sztem majd a következő szezontól többet fog játszani!lluisllach89 írta:Már ne is haragudj, de te Pedrot többre tartod Bojannal?Mert a zárójeles részből ez derül ki...
Messi is már elég sokat játszott 18 évesen, annyit sztem játszhatna Bojan is. Legalábbis ha megnézük, Bojan 17 évesen is már képes volt kiváló teljesitményra a nagy csapatban, ehhez képest, h a kupában kap lehetőséget, hatalmas visszaesés.danko94 írta:Ez így igaz! Pep nagy pedagógus, nem szabad túl sokat játszatni, nem szabad túl nagy terhet tenni a vállára mert úgy fog járni mint tavaly. Fog kapni lehetőséget(főleg a kupákban, katalán kupában és király kupában) a bajnokságban is néha beáll 10-20 perce szvsz ez bőven elég egy 18 éves srácnak!(Főleg úgy h olyan csatáraink vannak mint Henry,Eto'o,Messi,Iniesta,Pedro [tom h az utolsó 2 nem vérbeli csatár de azon a poszton is szoktak jáccani]).van Bommel írta:Még fiatal. Eljön neki is az ideje. Már nyáron megmondom neki
Már ne is haragudj, de te Pedrot többre tartod Bojannal?danko94 írta:Ez így igaz! Pep nagy pedagógus, nem szabad túl sokat játszatni, nem szabad túl nagy terhet tenni a vállára mert úgy fog járni mint tavaly. Fog kapni lehetőséget(főleg a kupákban, katalán kupában és király kupában) a bajnokságban is néha beáll 10-20 perce szvsz ez bőven elég egy 18 éves srácnak!(Főleg úgy h olyan csatáraink vannak mint Henry,Eto'o,Messi,Iniesta,Pedro [tom h az utolsó 2 nem vérbeli csatár de azon a poszton is szoktak jáccani]).van Bommel írta:Még fiatal. Eljön neki is az ideje. Már nyáron megmondom neki
Ez így igaz! Pep nagy pedagógus, nem szabad túl sokat játszatni, nem szabad túl nagy terhet tenni a vállára mert úgy fog járni mint tavaly. Fog kapni lehetőséget(főleg a kupákban, katalán kupában és király kupában) a bajnokságban is néha beáll 10-20 perce szvsz ez bőven elég egy 18 éves srácnak!(Főleg úgy h olyan csatáraink vannak mint Henry,Eto'o,Messi,Iniesta,Pedro [tom h az utolsó 2 nem vérbeli csatár de azon a poszton is szoktak jáccani]).van Bommel írta:Még fiatal. Eljön neki is az ideje. Már nyáron megmondom neki
Szerintem nagyon jó focista, senki sem vitatja, hogy nagy tehetség.Laci0820 írta:Bojan Krkic remek játékos, hatalmas tehetség, egy nagy hátránya van, hogy nagyon alacsony:) Egyébként gyors, fürge, jól cselez,izmos!
Ja és még valami a hátránya, hogy nagyon nagyon keveset játszatja Pep, igaz Messié mellet nem könnyű bekerülni, de...
Ti hogy gondoljátok?