egyébként robben tényleg szép gólt lőtt.
reménykedem az X-ben, a Barcának az lenne a legjobb

Hát jaja, mondjuk aztán Piresnek sem kis helyzete volt. Am tényleg szép gól volt, el kell ismerni.Danka00792 írta:Mekkora Robben gól!Nem lesz ez így jó.
Sztem 4.-ek lesznek. Mi elsők, második:Valencia, harmadik:Sevilla, ötödik:Atletico, hatodik:Villareal. Szerintemvan Bommel írta:A Madrid lesz a második. Be fogják oda tolni a hajót.noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.
A Madrid lesz a második. Be fogják oda tolni a hajót.noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.
Hát még én. Ebben az idényben elöször VÁROK egy Real meccset.Valentino írta:Kíváncsi leszek, hogy Huntelaar mit tud majd mutatni itt a spanyol ligában...
nagyon kíváncsi
Ezzel a kijelentéseddel az a gond h a Sevilla és a Villarreal már most nagyon masszív csapat!barca52 írta:Én az új Real Madridot sem írnám le. Nem fognak túl látványosan játszani, de nagyon masszív csapat lesz belőlük Ramos keze alatt, és értékes 1-0-kal ott lesznek a dobogón...noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.
Én az új Real Madridot sem írnám le. Nem fognak túl látványosan játszani, de nagyon masszív csapat lesz belőlük Ramos keze alatt, és értékes 1-0-kal ott lesznek a dobogón...noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.
Egyértelmű. Már sokkal korábban ott kellett volna hagynia a Betist, mondjuk a 2002-es vb után... A lehetőségei megvoltak, de a jobbnál is jobb kellett neki( vagy az elnöknek). Sajnos megtört a pályafutása, pedig nem akármilyen tehetségnek indult.CS0ki írta:Lehet túl későn váltott...Sajnos, mióta onnan eljött sok említésre méltó megmozdulása nem volt. Örök ígéret maradt, akinek nem sikerült túllépnie saját árnyékán.Korábban kellett volna valami nagyobb csapathoz mennie szerintem.