Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tökéletes végeredmény!Varga Tamás írta:1-1, Luis Fabiano egyenlített az 50. percben.
Ez nekünk jóóóóó...lui1698 írta:Félidőben:
Deportivo - Sevilla 1-0
Gólszerző: Bodipo 34'
Kiállítva: Maresca 41'
Az S.A.D. a Sociedad Anónima Deportia rövidítése, mely kb. egyenlő a sportegyesülettel, kötődik a részvénytársasághoz.Bányász írta:
...mit jelent a csapatok neve után a S.A.D?
abban az esetben ha a madrid egyáltalán nem fog javulni (szntem már most kicsit jobbak mint 1 hónapja pl), és a villarreal tud olyan sorozatokat produkálni mint az idénykezdetnél, akkor lehet sansza, ha marad minden így ( a Villarreal elmúlt 7 meccsén 5,azaz öt pontot szerzett, sok?lionelmessi19 írta:Én bízom a Villarealban.
LG írta:Sztem azért a Madrid odaér a 2.-ra. Ők sztem a meccseik nagy részét, ha nehezen, szenvedősen is, de meg fogják nyerni, mig pl. egy Valenciát, Sevillát, Villarrealt nem tartom erre képesnek, ők sok pontot elvesztenek a kis csapatok ellen is.
Teljesen egyértelmű, hogy így lesz.LG írta:Sztem azért a Madrid odaér a 2.-ra. Ők sztem a meccseik nagy részét, ha nehezen, szenvedősen is, de meg fogják nyerni, mig pl. egy Valenciát, Sevillát, Villarrealt nem tartom erre képesnek, ők sok pontot elvesztenek a kis csapatok ellen is.
Pedig nem volt se rosszabb, se jobb a mezőnynél, a munkáját megoldotta, szóval a teljesítményére nem lehet panaszdr. Mezey írta:A Goal.com player rating rovatában mindenkit 1-10 ig pontoznak a Sevilla-Ossasuna meccsről, egyvalakit felejtettek le a listáról, szegény Vadócz Krisztiánt, mintha az Os. 10 emberrel játszott volna. Hát így nehéz lesz betörni a köztudatba
Ezen a véleményen vagyok én is! Minél több döntetlen születik a riválisok meccsein, annál könnyebb nekünk elhúzni! Remélem vki csűr egy gólt a madridnak, azt kezét csókolom, x lesz. Nekünk az jó, hiszen 14 (VazzegCapon írta:Számít nem számít én örülnék a döntetlennek. Villarreal eddig meglepően gyengén muzsikál.