Arizona-Carolina

Philadelphia-NY Giants

San Diego-Pittsburgh

Brand kisebb sérülésekkel küzd a szezon eleje óta és megfelelő pótlás nincs.Iguodala a tavalyi szezon óta eléggé visszaesett és nem olyan játékot mutat,mint amit elvártak tőle...Talán ennyiG-Jay írta:Ha már PhiladelphiaNBA
Talán a legjobban erősítő csapat volt nyáron, erre semmi. Playoff nagyon messze van. Nem tudom hogy miért, sajnos a meccseiket nem tudom követni. Valaki ad nekem magyarázatot rá? Nem igazán értem.
Remélem isG-Jay írta:Nagy meccs volt, megvan![]()
Innen egyenes út a döntőig![]()
Ez tényleg nem volt semmi. Mondjuk kíváncsi lettem volna a közönség reakciójára, ha tényleg megállítja AP-t.G-Jay írta:Petersont a bíró sem állítja meg![]()
Ez is nagyon ott volt. Grat neki a rekordhoz. Bár ha egy playoff meccsel előbb megcsinálja az interceptiont, akkor nyer magának (és a Patsnek) egy Superbowlt.G-Jay írta:DESamueeeeeeel isten
Playoff rekord, negyedjére csinált interceptionből TD-t
Persze mindezt azután, hogy alig bírt lábra állni...
Mert általában akkor vannak a legnagyobb rangadók. Meg ez már egy hagyomány, hétfő esti rangadók mindig lázba hozzák az amcsifoci kedvelőit.bali 15 írta:U.I: Miért olyan népszerű a Monday night football?
Szerintem minden, McNabben múlik. Ha a jobbik arcát mutatja, akkor az elég lehet. Bár meg kell állitani a Minnesota futójátékát is. de szerintem ha minden pályán lévő játékos a jobbik oldalát mutatja , akkor abból az Eagles jön ki jobban.G-Jay írta:Kroj, grecki, és a többiek mi a vélemény, hogy alakul a mai Philly - Vikings meccs? Már alig bírom kivárni, megyek is alszom egyet előtte, bár nem hiszem hogy tudok majd. Már tűkön ülök.