Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legalább nem Ronaldo fanok, mint a nagy átlag.Slither írta:Minden új csaj fórumozó VV miatt regisztrált? Szinte csak ide írnak...Ennyire jó pasi ez a Victor?!![]()
![]()
Amúgy ha már itt vagyok akkor Feliç Aniversari!
Iker ízig vérig Reálos, Valdés pedig Barcás. Mindketten remekül védenek. Igaz hogy Casillas jobb valamennyivel, de mivel Víctor áll most jelenleg a kapuba és még remélem jó pár évig, el kell fogadnia mindenkinek aki nem szereti. Lehet néha potyázik de a legtöbb ziccert magabiztosan hárítja..Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...
Szerintem a világ legjobb kapusa Gigi Buffon. Most pont sérült de azzal a magabiztosággal és hosszútávú stabil teljesítménnyel nem veheti fel a versenyt Casillas, még akkor sem ha az eb-n több 11-est fogott mint Gigi.palesz77 írta:nem lehet nekünk mindenből a legjobb:McLovin írta:Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban... Legjobb kapus a világon, nem fogom utáni azért mert madridos... Az Istencsászárlegeslegjobbplaya az Puyol, de a legjobb kapus Casillas. Gondolkozzatok Spanyol Válogatott drukker fejjel, és ne kezdjetek el szidni... Béke.
védő-Puyol
középpályás-Xavi
csatár-Eto'o
játékos-Messi
a legjobb kapus már túlzás lenne a csapatba![]()
![]()
![]()
![]()
Ez a lényeg, a real is nyugodtabb lenne ha volna nekik egy messi srácuk...mindorokke_barca írta:valdes jo gyerek, szerintem jo par evig nincs ertelme beszelnunk kapusvaltasrol...persze, sok mas europai csapatban nyugodtabbak lennenek ha a casillas vedene naluk... de ez csak azert van mert messi rohamozza a kapujukat es o nem lehet naluk:)Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...
persze, sok mas europai csapatban nyugodtabbak lennenek ha a casillas vedene naluk... de ez csak azert van mert messi rohamozza a kapujukat es o nem lehet naluk:)Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...
nem lehet nekünk mindenből a legjobb:McLovin írta:Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban... Legjobb kapus a világon, nem fogom utáni azért mert madridos... Az Istencsászárlegeslegjobbplaya az Puyol, de a legjobb kapus Casillas. Gondolkozzatok Spanyol Válogatott drukker fejjel, és ne kezdjetek el szidni... Béke.
Akkor szokj hozzá, hogy nem leszel nyugodt.McLovin írta:Jó kapusnak jó kapus, de sokkal nyugodtabb lennék, ha Casillas állna a kapuban...
ezt lehet hetenként bemásolgatom, mert már röhejes, hogy vki mindig jön és megmondja a frankót,h kellene más helyette,stb,stb...perszeozsimiki írta:Valdes ellenesek!
Eddig sem Viktoron múlt,h elmúlt két évben nem nyertünk semmit, és ezután sem rajta fog, ő ELÉG IDE!
Szerintem Valdes extra kapus.Léfe írta:Nem használhatatlan, de extra csapathoz extra kapus is kell.