Humor
-
- Capitá del Barça
C. Ha ezt mondjuk 1 barcás "testvéretek" linkelte volna be akkor max max beszólsz h nem tetszik neked, vagy nem is reagálsz rá... De mivel én tettem be ezért nem álltad meg h ne fikázzál már 1 kicsitCharlie írta:Hű de [auto_cenzúra] humorod van.Colin írta:nekem ez a poén... http://www.asociacionmadridista.com/index.shtml
C.

REAL MADRID C. DE F.
például. vagy húzódjon megColin írta:Badi: igaz... De hát mit tegyen? Ha a Madridot szereti... költözzön átSaviola írta:Ez jó messze van a poéntól..
-
- Capitá del Barça
azért ez nem mindennapos dologSaviola írta:Ez jó messze van a poéntól..

Én is szeretem a Barcát azért 1kicsit,Forca Barca!
REAL MADRID C. DE F.
ez csak annak szégyen, aki tagja ennek..
-
- Capitá del Barça
ne nézd emg ha nem tetszik... kben meg katalán madridista... nekem poén, nektek szégyen.. /Már akinek/Charlie írta:Hű de [auto_cenzúra] humorod van.Colin írta:nekem ez a poén... http://www.asociacionmadridista.com/index.shtml
C.
REAL MADRID C. DE F.
- Charlie
- Öreg Harcos
Hű de [auto_cenzúra] humorod van.Colin írta:nekem ez a poén... http://www.asociacionmadridista.com/index.shtml
C.
-
- Capitá del Barça
nekem ez a poén... http://www.asociacionmadridista.com/index.shtml
REAL MADRID C. DE F.
"humor.."

- Charlie
- Öreg Harcos
C.SulibanLevél a szőke nő anyjától
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Egy egyetemista az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni egy üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így váaszol:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megőrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák anélkül, hogy belenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!
- Charlie
- Öreg Harcos
Folytatása a storynak,az elejét pár hozzászólással lejebb találjátok:
Hát ez nem semmi.
C.
...akarta bepiszkítani bár a megszentségteleníthetetlenségeskeitekért inkább mást gondolt és ehelyett inkább elment vadászni lóra de szerelmes lett Szalacsiba és felébredt,ekkor észrevette hogy folyik az orra,alól a lábaitól északra volt a befestett hidrogénszőkés-lila Victoria Bekem dédunokája aki nem Victoria Bekem bár csöppet be volt állyítva dévid bekem a sarokba ahol kutyakaki ragadta a talpára ami beprotezsálta az ateista unokanagybátyja harmadik fiánnak a tizennégyes mezszámú mezt,de szerencsére volt csaja aki jól meghúzta a farkát és leköpte a nyakát aztán eliszkolt majd elbotlott hirtelen és elájult.Ezután meghalt.Eltemették.A homokos szeretőjével együtt üvegkoporsóba a homokos verembe a meleg székesegíházvezető társaságában.Ezután a teste rohadni kezdett mert a férgek elkezdték csócsálni.A lelke már a pokolba szivatja a pokollakókat!

C.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hát ja, nem semmi kis ztori. Téyleg nevetséges.
A hétfőn kezdődő wimbledoni teniszbajnokság tornaigazgatója szerint minden női játékosnak meg kellene tiltani, hogy az ütések közben nyögjön, hiszen edzőik azért okítják erre a "tudományra" tanítványaikat, hogy ezzel megzavarják az ellenfelet.
"Ki nem állhatom a nyögéseket a pályán. Manapság sokkal többször hallani, mint régebben" - mondta a The Sunday Timesnak Alan Mills, aki idén 22., s a hírek szerint utolsó alkalommal felügyeli a londoni füves pályás Grand Slam-viadalt.
A szakember úgy véli: szinte lehetetlen megállapítani, hogy egy játékos mikor ad ki magából hangot csak azért, hogy riválisát megpróbálja kizökkenteni a ritmusból - ez jelenleg büntetést von maga után -, s ezért a legegyszerűbb az lenne, ha szabályban tiltanák meg a nyögést.
A The Sunday Times szerint a női teniszezők között a Wimbledonban címvédőként induló orosz Marija Sarapova számít a leghangosabbnak, az ő nyögéseinek erőssége eléri a száz decibelt, ami vetekszik egy kisebb repülőgép landoláskor mért zajszintjével.
Ez szerintem elég vicces

"Ki nem állhatom a nyögéseket a pályán. Manapság sokkal többször hallani, mint régebben" - mondta a The Sunday Timesnak Alan Mills, aki idén 22., s a hírek szerint utolsó alkalommal felügyeli a londoni füves pályás Grand Slam-viadalt.
A szakember úgy véli: szinte lehetetlen megállapítani, hogy egy játékos mikor ad ki magából hangot csak azért, hogy riválisát megpróbálja kizökkenteni a ritmusból - ez jelenleg büntetést von maga után -, s ezért a legegyszerűbb az lenne, ha szabályban tiltanák meg a nyögést.
A The Sunday Times szerint a női teniszezők között a Wimbledonban címvédőként induló orosz Marija Sarapova számít a leghangosabbnak, az ő nyögéseinek erőssége eléri a száz decibelt, ami vetekszik egy kisebb repülőgép landoláskor mért zajszintjével.
Ez szerintem elég vicces

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ja, szerintem korrekt kis sztorit írtunk. Kezdjünk újat szerintetek?
-
- Entrenador del Barça
Nem is rossz!Badi írta:Hol nem volt az üveghegyen is túl, ahol az a hatalmas disznó túr, ott élt Júdás. Egyszer Júdás elment disznókat etetni. De nem találta a farkát, mivel a szemével nem kereste. Ekkor ráeszmélt, hogy mekkora a haja. Letépte, majd elégette. Aztán levette a klónruháját, amitől végleg megvakult. Eszébe jutott az árulása és jött az akasztás. De jött ezzel egy másik elítélt is, Michael Jakson egy esernyővel. Megtámadta és felnyársalta. Ezt követően eszébe jutott, hogy ez törvénytelen. De okos volt, ezért fellapozta a törvénykönyvet. Miután fellapozta, kidobta, mert pedofil állat volt. Ezután bejöttek mindketten és berakta a dobozba a lompost. Ezután ismét megebédelt, majd egy hirtelen ötlettől felindulva belerúgott az asztalba és eltört. De az öreg nem tudott róla, mert elbújt egy barlang sötét klotyójába, ami tele volt egy rakás könyvel, mert sajt. Majd jött az éhség-rémség, hiszen nem…
értelem

Forca Barca
Hol nem volt az üveghegyen is túl, ahol az a hatalmas disznó túr, ott élt Júdás. Egyszer Júdás elment disznókat etetni. De nem találta a farkát, mivel a szemével nem kereste. Ekkor ráeszmélt, hogy mekkora a haja. Letépte, majd elégette. Aztán levette a klónruháját, amitől végleg megvakult. Eszébe jutott az árulása és jött az akasztás. De jött ezzel egy másik elítélt is, Michael Jakson egy esernyővel. Megtámadta és felnyársalta. Ezt követően eszébe jutott, hogy ez törvénytelen. De okos volt, ezért fellapozta a törvénykönyvet. Miután fellapozta, kidobta, mert pedofil állat volt. Ezután bejöttek mindketten és berakta a dobozba a lompost. Ezután ismét megebédelt, majd egy hirtelen ötlettől felindulva belerúgott az asztalba és eltört. De az öreg nem tudott róla, mert elbújt egy barlang sötét klotyójába, ami tele volt egy rakás könyvel, mert sajt. Majd jött az éhség-rémség, hiszen nem…
értelem
értelem

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
+ még volt a Liverpool is( igaz nem élénken )! meg még egy angol csapat
Pl. Atletico! Sztem rossz dontés volt!Zsolti írta:Erről beszélek énis.Simán feltornázhattuk volna az árát mert kapásból tudok mondani 5csapatot,akik elég élénken érdeklődtek utána.Boixos írta:azért az nem úgy van, h elpasszolunk egy valag pénzt érő, pályafutása eddigi legjobb formájában levő játékost egy kiló babért, csak h végre megszabaduljunk tőle.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Erről beszélek énis.Simán feltornázhattuk volna az árát mert kapásból tudok mondani 5csapatot,akik elég élénken érdeklődtek utána.Boixos írta:azért az nem úgy van, h elpasszolunk egy valag pénzt érő, pályafutása eddigi legjobb formájában levő játékost egy kiló babért, csak h végre megszabaduljunk tőle.