Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mármint a balszélsőt...Robben-t végre átették a jobb oldalra(amire én már tavaly vártam, amikor még volt Robinho), és mostanában ott elég jól játszik. papiron Sneijdernek nem lenne rossz a bal oldalt, de persze a csatárok mögött is meg lehetne nézni, de olyan nem nagyon lesz Ramos taktikája miatt.De van egy olyan érzésem, hogy most meg a jobbszélsot fogják vele pótolni, de ettol o még nem lesz jobbszélso.
De nem kapusként van hasznára a csapatnak.IvánC írta:Attól az igazi posztja ugyanúgy kapus marad. Vágod?Ha egy kapust jobb szélső pozícióban játszatsz,akkor attól fogva ő jobb szélső!
Persze,h nincs,de ez így nagyon Sneijderre van kihegyezve.Holott legkevésbé az Ő hibája,h ott kell játszania.És itt nekem az Ő kritikája jött le gyakorlatilag.Az pedig mindig érzékenyen érint mert én bírom Sneijdertmiihii írta: Semmi gond![]()
Eredetileg arról volt szó,h Sneijder VKP-t játszik,de nem az.Nem a klasszis teljesítményről volt szó,cs az lett feldobva,h nincs irányítója a RM-nak.Attól,h az eredeti posztja szerint az,de VKP-t játszik,akkor mégsincs,nem?
Diarra sérulése miatt ideiglenesen játszott, most diarra érkezésével remélhetoleg Ramos visszarakja a posztjára. De van egy olyan érzésem, hogy most meg a jobbszélsot fogják vele pótolni, de ettol o még nem lesz jobbszélso. Meg amugyis necces, hisz ugy 70 perc után már a seggén szedi a levegot.de VKP-t játszik,akkor mégsincs,nem
Semmi gondBányász írta:Most megpróbálom megvédeni a srácot...miihii írta: Én is elmagyarázom.
Lassan írom,h te is megértsd.![]()
Ha egy kapust jobb szélső pozícióban játszatsz,akkor attól fogva ő jobb szélső!Nem kapus.Vágod?
De ha egy kapust jobb szélen játszatsz akkor nem fogod elvárni tőle a klasszis teljesítményt és nem fogod kritizálni ha nem úgy megy neki ott ahogy kéne.És attól még eredetileg kapus mégha máshol is játszatják.
Az a baj,h sokak fejében ez csak a mi csapatunkra érvényes érv ha védeni kell valakit(ez a más poszt dolog).
(ne vedd magadra mihii nem Rád gondoltam)
Most megpróbálom megvédeni a srácot...miihii írta: Én is elmagyarázom.
Lassan írom,h te is megértsd.![]()
Ha egy kapust jobb szélső pozícióban játszatsz,akkor attól fogva ő jobb szélső!Nem kapus.Vágod?
Én is elmagyarázom.IvánC írta:Akkor elmagyarázom:IvánC írta:
Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.
IvánC írta:
Sosem volt VKP. Talán a saját játékosainkat jobban ismerem.
Cs én érzem az ellentmondást?
1.Sneijder sosem volt VKP!
2.Kénszerbol azt játszott sokszor ebben a félévben. Ettol még a posztja nem lesz VKP.
nekem nincsenek barátaim... (Bud Spencerviszont példát vehetnél Csoki barátodról,akinek nem gond elismerni, hogy sokkal jobb a keretünk és a mentalitás is.
Azt mondta, amíg Aragones az edző, ő nem lesz válogatott. Azt nem tudom, egyébként hívták volna-e, de fel se merült emiatt a dolog.Nem véletlen, hogy a válogatott közelébe sem engedik már egy ideje, még a padon sincs.
Nem, Pepnek lenne annyi esze(meg mivel van rendes jobb oldali védő) hogy középen játszassa Puyollal!én Casillast tudnám elképzelni itt a kezdőben, valamint Ramost, aki Alves cseréje lenne:)
Az,h nem pocskondiáz,egy dolog.De h mennyi hülyeséget ír,az a másik.Talán ezért lett ez a nagy eszmecsere,nem?Más a véleménye,az már igaz.De sajna nem igazán érthető érvekkel támasztja alá,ha egyáltalán alátámasztja...battya írta:Kb. úgy beszéltek Istimesterrel mint azokkal a "madridistákkal" akik tavaly 1-2 vesztes meccsetek után átjöttek ugatni, miközben ha valaki figyelmesen olvas az rájön, hogy egyáltalán nem pocskondiázott, ellenben ti meg ugrotok rá mint a véres rongyra csak azért mert más a véleménye mint nektek.
Nem kötekedni akarok, de Aragones csak pihentetés céljából cserélte le minden meccs 60. perce környékén Xavit? Szerintem nem.És ezt cs az a sok-sok szakértő,futballban mozgó ember nem vette észre,aki odaítélte Xavinak a díjat,mi?
joéjt
miihii írta:IvánC írta: Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.
IvánC írta: Sosem volt VKP. Talán a saját játékosainkat jobban ismerem.
Cs én érzem az ellentmondást?![]()
Akkor elmagyarázom:IvánC írta:
Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.
IvánC írta:
Sosem volt VKP. Talán a saját játékosainkat jobban ismerem.
Cs én érzem az ellentmondást?
Nem kötekedni akarok, de Aragones csak pihentetés céljából cserélte le minden meccs 60. perce környékén Xavit? Szerintem nem.És ezt cs az a sok-sok szakértő,futballban mozgó ember nem vette észre,aki odaítélte Xavinak a díjat,mi?
IvánC írta: Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.
IvánC írta: Sosem volt VKP. Talán a saját játékosainkat jobban ismerem.
Na jó, talán Yayát még elfogadnám Mahamadou helyett. De az értelmezés még mindig nem nagyon megy.Az eddigi hsz-eid alapján összegzek: Nem kellene nektek csak Alves, és Messi, ugyanakkor Mijatovic egy barom, mert nem tud igazolni. Irányítótok nincs, mert SZnájder vkp-t játszik, meg szélsőt, de nem baj, ott a guti, aki öregen, futás nélkül is jobb mint Xavi meg Iniesta.
Fél éve v 20 éve,MINDEGY!IvánC írta:Fél éve volt....De ha ezt emlegeted,akkor nem annak élsz!És ha ettől jobban alszol,akkor mondogasd cs magadnak,h miket nyertetek ANNO.Mivel MOST naon savanyú a szőlő odaátNa mind1.
Nekem sosem gond elismerni, hogy most jobb a Barcelona, mert most jobb a Barcelona. Ezt olykor fordítva is elvárnám.
Ha már itt tartunk nekem egész reggelig van idom, ma már letudtam a vizsgámat egy jó kis C-re, szóval nekem aztán van idom.[/quote]Apropó,alvás!Hallottad ezt a durranást?Lőtték felfelé a pizsidet
Ez nagyon nagyRivaldo11 írta:Az eddigi hsz-eid alapján összegzek: Nem kellene nektek csak Alves, és Messi, ugyanakkor Mijatovic egy barom, mert nem tud igazolni. Irányítótok nincs, mert SZnájder vkp-t játszik, meg szélsőt, de nem baj, ott a guti, aki öregen, futás nélkül is jobb mint Xavi meg Iniesta.
Fiatalok, azért mielőtt még elszaladna a szekér, kéretik figyelembe venni a fentieket!Capon írta:Szerintem addig semmi probléma nincs IvánC-al amíg csak a maga igazát erőlteti. Amíg nem sérteget és pocskondiázza le az itt fórumozókat és a csapatot addig tök szórakoztató. Legalábbis egy két beszóláson mindig jókat röhögök: ne drogozz és hasonlók
Talán egy-két ember elismerte, de a tobbségnek nemmegy.Ha jártál volna itt fél éve, mi akkor elismertük , h jobb a real, nem tetszett és nem néztük szívesen,mert szép foci akkor sem volt, de jobbak voltatok, mert mi rakás szarok voltunk ( bocsánat a szóért). viszont példát vehetnél Csoki barátodról,akinek nem gond elismerni, hogy sokkal jobb a keretünk és a mentalitás is
Nem véletlen,amíg mehetett volna osszebalhézott Aragonessel,most meg már oreg.Nem véletlen, hogy a válogatott közelébe sem engedik már egy ideje, még a padon sincs. Szted ez véletle
IvánC írta:EB legjobb játékosa Marcos Senna volt, ha már itt tartunk.Plusz az EB legjobb játékosát..
Azért,mert egy irányítót (?) védekezőben játszatják,attól még nem karmester,hanem VKP!Tehát ezzel nincs megcáfolva az állítás:nincs irányítótok!IvánC írta:Ne drogozz. Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.Nincs egy épkézláb irányítotok. Embarassed