Fernando írta:
hát végső soron, ilyen rockos alter, kis punkkal, de azért hasonlítsuk össze egy Sex Pistollal

Amugy énis húzom a 2009-es albumukat, nincs velük bajom, bár a matyi (asszem így hívják az énekest), leginkább egy alvin és a mókusok (mese), hangra emlékeztet.
Öhm..nem is gondoltam,hogy az alap,kőpunk együttesekhez hasonlíthatóan punk..semmi köze a sex pistolshoz,vagy akár a reamoneshez,stb.,amik tényleg az keményvonalas punkot képviselik,amit én mellesleg rühellek.Ilyen softos vonal,de a bio részben le is írják.
Nem vagyok az ilyen zene híve,sőt,de az alább linkelt szám nagyon bejön,mind szövegileg,mind zeneileg.
Az albumot letöltöttem,azon is van még 3-4 ilyen szintű,pörgős muzsika,persze vannak laposabb számok is.Ettől függetlenül tetszik.Nekem először az alvin [ az együttes ] jutott eszembe,hogy olyan érzésű,s érdekes,hogy őket sem szeretem,de a Grenma valamiért megfogott.
Az énekes pedig szinkronszínész.Több mesefigurának kölcsönözte a hangját,szóval onnan ismerheted.Érdekes hangja van,de ez a különleges az egészben,szerintem.
Ami negatívum,hogy megjelenésükre jellemző a mostani divat,,témákban meg kicsit néhol elcsépelt,de vannak jól megírt szövegek,a rímek is passzolnak,az alapok meg pörgősek.Bár sok helyről hallottam,hogy sok alapot csórtak innen-onnan [pl. Blink 182],s lebutítva azok szólnak egyes számok alatt,én nem értek hozzá.Max. majd te megítéled,mert gondolom jártasabb vagy ilyen téren.
Na,ez egy rögtönzött Grenma kritika lett,pedig nem terveztem.Összességében nekem tetszik,pedig nem nagyon hallgatok ilyen stílusú zenét.Ha már rock,akkor inkább metalcore,vagy nu-metal,de ez a csapat meglepett.