Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez egy igen érdekes téma lenne..mármint körbejárni a punk kérdést.Zsolti írta:Igen..rágógumi punk..légy oly szives és hasonlítsd össze mondjuk az Exploiteddel...hallani fogod majd melyik a "kőpunk"...
Igen..rágógumi punk..légy oly szives és hasonlítsd össze mondjuk az Exploiteddel...hallani fogod majd melyik a "kőpunk"...Szandi írta:
Ramones punk. Sőt, az én szótáramban amőba punkHa ennél egyszerűbbek lettek volna, akkor már nem is léteztek volna. Tipikusan az az együttes, akiknek a saját korukban mindenféle okokból nem sikerült az igazi áttörés, viszont évekkel később komoly hatással voltak rengeteg együttesre.
Ramones punk. Sőt, az én szótáramban amőba punkCS0ki írta: hát, mondjuk a Ramones inkább van közelebb a pophoz (hát még a Clash)!mai füllel hallgatva pláne. Akkor persez kicsit pörgősebbek voltak, meg kevésbé letisztultak, de most kb a legműanyag punk együttes is "keményebb" zenét játszik a Ramoesnál. Szerintem!
Mondjuk nekem sokkal jobban bejönnek a számaik feldolgozásai, pl a Toten Hosen Clash meg Ramones feldolgozásai nagyon jók, sokkal hallgathatóbbak, mint az eredeti. Hogy az Iggy Pop féle Passinger-ről ne is beszéljünk, bár ott az eredeti is tetszik, de a feldolgozása még jobb!
hát, mondjuk a Ramones inkább van közelebb a pophoz (hát még a Clash)!Öhm..nem is gondoltam,hogy az alap,kőpunk együttesekhez hasonlíthatóan punk..semmi köze a sex pistolshoz,vagy akár a reamoneshez,stb.,amik tényleg az keményvonalas punkot képviselik,amit én mellesleg rühellek.Ilyen softos vonal,de a bio részben le is írják.
A Tínédzs dörtbek jobban bejövösSzed írta:http://www.youtube.com/watch?v=aqgGfC8A ... re=related jó kis szám ez..
nagyon amatőr szintre ott a hiphopejay,kicsit haladóbbra a fruity loops,profiknak meg a reason,cubase meg ilyenek:)Morminho írta:Én egy (ha lehet, de ha nincs, akkor más is jó) hip-hop instrukra épülő instru készítő programot és egy mixelő progit keresek. Ha valaki bármelyikbe tudna ajánlani nekem valamit azt megköszönném.
Nagyon szépen köszönömVito írta:a nem éneklős
a nem éneklősRajmó írta:Valaki fel tudná nekem tölteni ezt a zenét![]()
La Caution - Thé à la menthe
Koliban vagyok, és nemtudok torrentezni, belső hálón meg nincs meg senkinekHa nem túl nagy kérés, ha van olyan változata, amin nem énekelnek, az is érdekelne, kellene egy mixemhez
![]()
De ha nincs ilyen változat, akkor a sima is jó lenne![]()
Előre is köszi
Akkor teszek be neked pár számot, hátha megfog, ahogy engem isSaviola írta:Nem nagyon vagyok képben ilyenekben,szóval nem.Fernando írta:Nemértek én jobban nálad hozzá hidd elÉn szeretem ezt a stílust (főleg a külföldieket (pl az általad is említett Blink 182, bár az utánozhatatlan)), bár az Alvin inkább punkosabb, mint a Grenma (főleg a régebbi számai). Nekem Alvin nagyon bejön. Ami inkább rockosabb és kiváló dalszövegekkel rendelkezik az az Ankou. Nekem nagyon bejönnek a számai. Iszonyat jó. Ismered?