Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahha.Akkor várakozó álláspontra helyezkedem mégbouba írta:Egyik feliratos oldal fórumán olvastam,hogy elkezdték ,de egy héten belül ne várjuk...
Én már leszedtem,de sajna feliratot nem találtam hozzá.Attya írta:Vki látta a " Spíler " -t ??!! Most fogom megnézni és kiváncsi vaok h aki látta az mit szól hozzá!!! Köszi
Ilúvatar írta: hát bazz... akkor máris elkövették azt a hibát... Nem bírtam a csajt, másrészt ott senki nem éli túl, pláne legvégén koromsötétvan, brutál banyazombi, stbstb... ezekután túléli... no comment. Örültem volna egy teljesen más stábra...
hát bazz... akkor máris elkövették azt a hibát... Nem bírtam a csajt, másrészt ott senki nem éli túl, pláne legvégén koromsötétvan, brutál banyazombi, stbstb... ezekután túléli... no comment. Örültem volna egy teljesen más stábra...Szandi írta:Spoiler!
Angela Vidal is ottvan, szóval túléli. Bár ezt nem tudom, hogy képzelik... Alapból azt a sovány csajt simán leüthették volna a kamerával, vagy megrugdoshatták volna. Az a lány semmit sem látott, azt se tudta hol van, először a frigót kezdte el ütni, nekik meg ott volt az kamera az éjjeli üzemmóddal... Pablo cseszte el... nem settenkedni kellett volna.
palace dtsh de ez ftp, szal kb 200 ft-ot fizetsz és 2-3 napig húzhatszaky01 írta:Srácok valamelyikőtök nem tudna egy helyet mondani ahol le lehetne tölteni a Wire-t magyarul?Estleg torrente?
Én nemrég írtam róla ide,de megismétlem.Danka00792 írta:Valaki látta már az uj Resident Evil-t? Most szedem, állítolag jó lett. Animációs film lett belöle, nem tudom, nekem egy kicsit sok ez.
Trailerböl sok minden nem derül ki.
http://www.youtube.com/watch?v=vBCIN5ld8BQ
Nem is hinné az ember, hogy ez a filmröl van.
Hát még készítik, szal rosszul tudtam. http://www.imdb.com/title/tt1245112/Ilúvatar írta:
Hát bazzEbben teljesen igazad van, hogy az eleje baromi unalmas volt, sok volt a rizsa. Épphogy a riasztásnál indul be a film. Megérkeznek, betörnek egy szobába, oszt... na nem mondok semmit
Nekem végülis tetszett a film, párszor összeszartam magam
Erősen ajánlom, hogy sötétben nézd meg, ne világosban, mert úgy nem hat a film. Én éjfélkor keztem el nézni a filmet
Más:
Második rész? hol? mi a címe? rec 2?
Na,akkor azért nekifexem mégegyszer.Egyértelműen éjszakai film ez,amennyit olvastam róla.Ilúvatar írta:Hát bazzmiihii írta:Igaz,nem sokat néztem belőle,cs addig ,amikor elindulnak a riasztásraEbben teljesen igazad van, hogy az eleje baromi unalmas volt, sok volt a rizsa. Épphogy a riasztásnál indul be a film. Megérkeznek, betörnek egy szobába, oszt... na nem mondok semmit
Nekem végülis tetszett a film, párszor összeszartam magam
Erősen ajánlom, hogy sötétben nézd meg, ne világosban, mert úgy nem hat a film. Én éjfélkor keztem el nézni a filmet
Más:
Második rész? hol? mi a címe? rec 2?
Hát bazzmiihii írta:Igaz,nem sokat néztem belőle,cs addig ,amikor elindulnak a riasztásra
Hát annak is örülni kell ha találsz normális angol linket!!Mert ahogy Mihii is irta több napja tölti a harmadik évadot és még mindig semmi.Magyart meg lehetetlen találni!!Csak ftp-s van ami ugye fizetös,de ha gondolod dobok egy linketaky01 írta:Srácok valamelyikőtök nem tudna egy helyet mondani ahol le lehetne tölteni a Wire-t magyarul?Estleg torrente?