Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2009.01.16. 08:18:04

Nagyon találo, hogy az ember vesszőparipái elő-elöjönnek, - igy igaz. Én pl. sosem értem meg, hogy Gudy a maga totyogásával, lassuságával stb, hogy fér akár még a keretbe is. A baloldalon Iniesta csatárkodását sem tudom lenyelni, mert bár helyt áll Ő támadó középpályás. És ott jobban hozza magát. Vagy mit keres Hleb jobb oldalon, főleg csatárként. Persze amig fut a szekér - márpedig most fut mi lehet gond?
Fecó
miihii
KHAL

2009.01.16. 04:38:53

albicelesteX írta:A bal oldal megoldásra szorul!Nem vészes a helyzet de nem is klasszis mint a másik szél! :wink: Na hiló! :oops: :roll: :D
Na igen,ezzel a bal oldallal igen magasra van téve a mérce (LEO+DANI),nem naon lehetne hasonló erősségű playákat beszervezni ide.(Max horrorisztikus összegért...)De sztem Ini tökéletes megoldás erre a posztra,mögé kellene az az Abi,aki akkor játszott,amikor idekerült hozzánk.Sziporkázott,látványos és hasznos megoldásokkal operált,naon hasznos tagja volt a csapatnak.De sajna vmiért beszürkült.Pedig ha ők ketten tudnák nyomatni a legjobb formájukban a bal szélt,akkor egy szavunk sem lehetne...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2009.01.16. 04:33:21

kabekabe írta:. A meccsről:látszott a játékosokon a fáradtság, hogy pontatlanabbak voltak, a meccset fejben is megnyerhették volna, de ötlettelenek voltak...
Egy árnyalatnyit lehet,h fásultabban tettük a bőrt,és pontatlanabbak voltunk,sablonosabbak,mint általában,de!
Szerintem pont h azért tudtuk behúzni ezt a meccset (és a többit is,amit a legeslegvégén fordítottunk meg),mert fejben tudnak győzni a srácaink.Tudjuk,h kell nyerni és le tudják vetíteni a pályára is ezt,mégha nem is játszunk mellette pazarul.De pont attól (IS) tudjuk hozni idén azokat a meccseket,amiket tavaly nem (pölö ezt...),h fejben sokkal,de sokkal jobban egyben van a társaság.Az egyéni képességek és a CSAPATÉRT,valamint EGYMÁSÉRT való feltétel nélküli küzdés mellett a mentális felkészültség egy győztes BARCA erényei.Ha bőven hagy is kívánnivalót maga után a múltkori játékunk,azt nem lehet elvitatni tőlük,h naon egyben vannak fejben és ez ilyenkor segít(het),mint ahogy a példa mutatta.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.16. 02:35:06

Attól tartom, h kisebb baj van, páran apróbb sérüléssel bajlódnak... :?

Forrásom hitelességét ítéljétek meg, goal.comon olvastam az aggasztó híreket. Leo, Dani Alves, Busquets és Iniesta sem végzett teljes értékű munkát. Leoról csak annyit írnak, h fájlalja a bokáját melyre Atleti ellen kapott rúgást. Ininek elvileg meghúzodott a combizma, Daniról és Sergiről csak annyit írtak h könnyített edzésmunkát végeztek és a kondiban voltak.
Pontos állapotot sajna nem tudunk, reméljük a legjobbakat. :( :?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
albicelesteX
A Vadász

2009.01.14. 18:51:04

Halihó!Még a hétvégi bajnokihoz szólnék hozzá!A meccset nézve nem annak kéne örülnünk hogy nyertünk hanem az Osasunanak hogy csak 1 góllal kaptak ki!Csomó helyzetet kidolgoztunk amiből három be is ment az lent volna a csúnya ha az ellenfél a két helyzetével megnyeri a meccset!A második kapott gólnál Abidal amatőr volt szerintem!A bal oldal megoldásra szorul!Nem vészes a helyzet de nem is klasszis mint a másik szél! :wink: Na hiló! :oops: :roll: :D
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.01.13. 20:13:51

Titinho írta:
Capon írta:Hááát nem is tudom. Tény hogy érdekes gól. Szerintem aki fejelte sem gondolta, hogy bemegy. Nem sok ilyen fejes gól van, hogy visszafejeli hosszúra onnan és gól. én inkább csak szerencsétlennek tartom a szitut.
Hát én pedig egyértelműen Valdes nyakába varrom az első gólt! Nem kellett volna senkinek sem a kapufánál állnia, Valdesnek kellett volna egy kicsit kinyújtania a kezét és nem a gólvonalon TÉRDELNI! Egy kicsit elrugaszkodik a földtől, felnyúl és talán meglehetett volna! DE NEM! Ő ott állt és végignézte, ahogy a labda beesik a kapuba, olyan bamba fejjel, mint aki még nem látott hulló labdát! Vagy legalább próbált volna érte ugrani...lehet már az is elég lett volna, de lehet, hogy úgy is bement volna. De a hangsúly itt a PRÓBÁLT VOLNA szavakon van. Úgy még 50-50% esélye lett volna, hogy megfogja, de így még mínuszba ment át Valdes %-a... :? Nem tetszett a tegnapi teljesítménye sem...kiejtett labda megint, bambulás. Áhh... Kapja magát össze mert nem lesz jó vége...
A gólnál sztem Valdes IS hibázott azt(Titinho jól írta le, h miben), de Alves és Sergi is hibáztak. Alvessel tényleg meg kéne oldani a szögleteket. Viszont meggyőződésem, h Touré odaért volna Sergi helyébe. De tényleg nem jó ez így Alvessel...majd kitalál vmit Pep...Valdes egyre megbízhatóbb és ahogy minden kapus, ő is hibázik. Nekem sem tetszett a játéka, de nem feltétlenül gondolkoznék még új kapusban. A meccsről:látszott a játékosokon a fáradtság, hogy pontatlanabbak voltak, a meccset fejben is megnyerhették volna, de ötlettelenek voltak...Ezen kivül nem lett volna szabad beállni védkezni legalább meg kellett volna tartani a lebdát, de mi hagytuk őket. Aki viszont az én szememben nagyott nőtt az Keita és Sergi. Keita megmutatott nekem azét vmit abbol, h miért igazolták le. Sergi meg ott volt a lecsorgó labdákon, megbizhatóan passzol, a gólnál ugyan hibázott, de egyébként sztem ő jól játszott. Nincs gáz, kell lennie ilyen meccseknek is lennie(csak kevésenk és azt is meg kell nyerni) :!:
TZS
Capitá del Barça

2009.01.13. 19:52:01

Egy jó interjú Vadócz Krisztiánnal az Osasuna elleni bajnoki után.

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... ision.html
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.12. 17:35:44

Csak sikerült előkeríteni:)

Az előbb töröltünk egy rakat hsz-t innen, szerintem az tett be neki. Hogy ilyenkor hova tűnik, arról fogalmam sincs, valaki felvilágosultabb talán tudja a választ a lényeg, hogy megvan a megfelelő boszorkányság, hogy visszahozzuk:)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca0417
Entrenador del Barça

2009.01.12. 15:25:53

Ha bajnokok leszünk, akkor az az ilyen meccseken való győzelmek miatt lesz. Néha így is kell nyerni, nem mehet mindig simán, kellenek az ilyen józanító leckék. Csodálatos ez a csapat, Guardiola meg nagyszerű edző, a tapasztalatlanságát abszolút nem lehet észrevenni, sem a nyilatkozataiban, sem a munkásságában. Amíg hallgatnak rá a játékosok addig nem lesz nagy gondja ennek a csapatnak. Aki meg nem fog rá hallgatni, annek nem lesz helye a csapatban, de ilyen nem lesz szvsz.
Kép
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.12. 15:05:59

Gondoltam, hogy nem hagyjuk ezt a 2:1-et annyiban, és meg is nyertük! Nem írom azt, hogy szép volt csapat, emrt egyáltalán nem volt szép! Lám mi történik, hogy ha kicsit kiengedünk...

Hajrá Barca!!!
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.01.12. 14:06:19

és itt is felmerült, h rá játszottak a mérete miatt.
gondoltam, hogy ezt valaki fel fogja hozni, igy mar meccs kozben utananeztem, hogy Flano mennyivel magasabb Alvesnel: Flano 177 cm, Alves 173, a magassagkulonbsegre nem lehet fogni, 4 centi az teljesen elhanyagolhato ilyen esetben... egyszeruen Alves emberfogasa(pontrugasoknal), es a fejjateka nem az igazi
Grege
Capitá del Barça

2009.01.12. 13:59:39

Titinho írta: De nem offolom szét tovább a topic-ot, bocsi ezért is. Ha válasz jön akkor Valdes topicjába légyszí. :wink:

Peace 'brádá.
Hűűű, ebbe a csapdába nem lépek bele :lol: , biztos megindítanánk egy egész napos VV vitát, mint már annyiszor előfordult.

Ellenben a héten megint egy hasonló védekező csapat ellen lépünk pályára, a Depor kapta a 3. legkevesebb gólt eddig, persze lehet, mert még nem találkoztak Messiékkel :twisted: !
Grege
Capitá del Barça

2009.01.12. 13:56:23

Messi199 írta:Én ahogy láttam 2en is üresen álltak mikor lett az egyenlítés nem tudom mit néztek puyíék ...
Puyolnak és Piquének máshol volt dolga, nézd meg az ismétlést, a "helyszíni felelősök" elvileg Busquets és Alves voltak, de mindkettő kicsit késve ért oda.

Sajnos Alvesnek a rengeteg jó tulajdonsága mellett nem feltétlenül a fejjátéka az, amire hagyatkoznunk kellene. Remélem átszervezik ezt vhogy, mert már az Atletico ellen is Caceres mellett sokan őt tették felelőssé a gólban, és itt is felmerült, h rá játszottak a mérete miatt.

Talán ki kellene vinni a lövőkre, vagy nemtom, Pep biztos jobban tudja.
Capon
Llegenda del Barça

2009.01.12. 13:54:32

Titinho írta:
Capon írta:Hááát nem is tudom. Tény hogy érdekes gól. Szerintem aki fejelte sem gondolta, hogy bemegy. Nem sok ilyen fejes gól van, hogy visszafejeli hosszúra onnan és gól. én inkább csak szerencsétlennek tartom a szitut.
Hát én pedig egyértelműen Valdes nyakába varrom az első gólt! Nem kellett volna senkinek sem a kapufánál állnia, Valdesnek kellett volna egy kicsit kinyújtania a kezét és nem a gólvonalon TÉRDELNI! Egy kicsit elrugaszkodik a földtől, felnyúl és talán meglehetett volna! DE NEM! Ő ott állt és végignézte, ahogy a labda beesik a kapuba, olyan bamba fejjel, mint aki még nem látott hulló labdát! Vagy legalább próbált volna érte ugrani...lehet már az is elég lett volna, de lehet, hogy úgy is bement volna. De a hangsúly itt a PRÓBÁLT VOLNA szavakon van. Úgy még 50-50% esélye lett volna, hogy megfogja, de így még mínuszba ment át Valdes %-a... :? Nem tetszett a tegnapi teljesítménye sem...kiejtett labda megint, bambulás. Áhh... Kapja magát össze mert nem lesz jó vége...
Hát igen az is tény, hogy Valdes a lövéssel semmit sem tudott csinálni csak letérdelt és nézte. Azért nem akarom csak Valdes-re fogni az egészet mert ketten is voltak akik fejelhettek másrészt meg úgy is mindig elég negatív vagyok VV-el. Ezen a meccsen sem ez az egy hibája volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.12. 13:42:30

Én ahogy láttam 2en is üresen álltak mikor lett az egyenlítés nem tudom mit néztek puyíék ...
Tots Unit Fem Forca !!
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.12. 13:40:48

Grege írta:Azért pár éve már olvasom a fórumot, ha nem is szólok hozzá gyakran, és vicces, h mindig eljönnek az emberek saját kis "vesszőparipái", lm19-nél Henry, nálad VV, de sztm erre is jó válasz, ami itt elhangzott: ők is emberek, [auto_cenzúra] napjuk volt, ettől még VV idén kiemelkedően teljesít, maximálisan felvette a csapat ritmusát, és bár tegnap tényleg bizonytalanabb napja volt, sztm ebben a hideg időjárás is benne volt. Látszott is egyszer, ahogy szegény az első félidőben tornázgatott hátul egyedül, nehogy túlságosan lemerevedjen.
És pl. az ominózus esetnél, amikor az Osa sportszerűtlenül megindult, igen nagyot védett. A gólnál pedig én úgy láttam, h elcsúszott, azért nem tudott elindulni a labdára.

Azért ez a 12 kapott gól, még mindig eléggé rendben van.
Hát barátom, ha szerinted Valdes idén kiemelkedően teljesít akkor az a te bajod.
Tudod nekem az a bajom, hogy Valdes nem tud állandó formát mutatni. Van 2 jó meccse, utána 3 rossz. Én ezért nem tudom elfogadni Valdest. Az utolsó 3 meccsen például megint kijöttek a buta hibái, minden egyes meccsen! Az utolsó jó meccse a Real ellen volt, de ott tényleg nagyon jól védett, hiszen 3 góltól is megmentette a csapatot! De azóta! Rosszul jön ki a beadásokra, szögletekre, nem tudja megfogni első próbálkozásra a labdát! (az utóbbi meccseken legalább 4-5 ilyen volt) Minden meccsen benne van a hiba lehetősége, én ezért nem szeretem és ezért sem tetszett a tegnapi teljesítménye sem. A gólnál pedig nem elcsúszott, hanem EGY HELYBEN ÁLLT a rövid oldalon és nézte a labdát. Meg se próbált utánaugrani...na mindegy...én nem vagyok megelégedve Valdes-sel és kész.

De nem offolom szét tovább a topic-ot, bocsi ezért is. Ha válasz jön akkor Valdes topicjába légyszí. :wink:

Peace 'brádá.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
cruyff
Entrenador del Barça

2009.01.12. 13:40:37

Igen Herlius, ezt szerintem jól látod. A Barca a büdös életben nem tudott bekkelni. Mikor ezt akarta játszani, arra mindig ráfizetett. A Barca védekezése Cruyff óta a labdatartáson alapul. Visszatérv a meccsre, ha valakmelyik csapat taktikailag hibázott, az az Osasuna volt. Ugyanis 2-1 után nekik ismét vissza kellett volna állniuk sündisznó alakzatba és folytatani az első félidei játékukat, de elragadta őket a hév. Ki akarták tömni a Barcát, megnyíltak hátul és súlyos árat fizettek.
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2009.01.12. 13:35:11

A gólnál nem ő volt a ludas, hanem a védelem. Azt vagy úgy lehetett volna hárítani ha egy védő kifejeli, vagy ha Valdes eleve kijön a beadásra és lehúzza, vagy ha van egy védő a hosszú oldali kapufánál. Eléggé magas ívben jött be a labda a 16-osra, ő nem jött ki. Ezért nem marasztalható el, mert az osasuna játékosa ezer más döntést is hozhatott volna. A gyerek visszalöbbölte a hosszúra. Ott ahol Valdes állt, esélye sem lehetett. A gól nagyon okos és TUDATOS volt.
VISCA EL BARCA!
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.12. 13:34:47

Nem tudom mit hepciáskodtok ha egyszer nincs gála győzelem . Osasuna sereghajtó nekik azért kell a pont hogy bent maradjanak nekünk , hogy megszilárditsuk az első helyet. Tegnap a védelem sok bakit csinált ,de ezen belül is a középső védők.... a szélek tették a dolgukat főleg Alvés aki a meccs egyik legjobbja .... De az tény hogy a második félidő közepéig pontosabban 2:1 ig aludtunk és itt látszik, hogy mentálisan mennyivel jobb a jelenlegi csapat mint a tavalyi és előtti mert képesek voltunk fordítani és elhoztuk a 3 pontot . Ez a csapat Szenzációs már megint milyen rekordokat döntöttünk meg .... Csak így tovább FCB....
Tots Unit Fem Forca !!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.12. 13:33:55

cruyff írta:Herlius! Most végre el is olvastam Pep nyilatkozatát. Nem mondott benne semmi degradálót, sőt dícsérte az első félidőt (amit én is írtam :wink: ) és bevallotta, hogy szétesett a játékunk a másodikban. Valóban óriási volt a kontraszt a két játékrész között. De ennek okai voltak! Az első félidőben a Barca óriási erőket mozgósított a gólszerzésért, de nem jött össze semmi. Az osasunát vagy egy uccsó védő, vagy a kapus, vagy a vakszerencse mentette meg mindig. A 45. percben rúgta Eto'o a gólt, és ezzel mentek be a szünetre a játékosok. Megvolt tehát ez "eredménye" a "jól végzett munkának". Szinte magától értetődő, (aki valaha csinált bármilyen csapatsportot, labdajátékot az tudja) hogy ilyenkor tudatalatt is visszaáll egy játékos fejben. Ez nem menti fel a csapatot, de talán érthető. De semmiképpen a védelemben, vagy a csapat minőségében kell a hibát keresni, esetleg a formában.... hanem egész egyszerűen abban, hogy a játékosok visszaálltak, az Osasuna pedig alaposan megijesztette a Barcát. Annyira, hogy ijedtükben gyorsan vágtak még 5 perc alatt 2-őt.. :wink: ami lehetett volna 3 is, hiszen Krkic a meccs talán legnagyobb ziccerét hagyta ki....
Igen, szerintem is valami hasonló dolog játszódhatott le a fejekben. A vezetés tudatában a fiúk "fejben" letudták a meccset, csak arra koncentráltak, hogy ne kapjanak gólt, illetve minél kevesebb sérüléssel ússzák meg a meccset. Ez teljesen érthető és logikus reakció egy ilyen nehéz meccssorozat közepén. Az én hiányérzetem is csak annyiban indokolható, hogy egyanez a csapat a teljes őszi szezon alatt soha nem eresztett le ennyire a megszerzett vezetés után. Sőt! A meccsek többségét az jellemezte, hogy tovább hajtottak, legalább 2-0-ig. Ezt használta ki tegnap az Osasuna, de szerencsére még idejében magára talált a csapat. Tuti recept nincs, Pep a Villareal elleni meccs után nyilatkozta, hogy 2-1-nél emberhátrányban is túlzottan támadó felfogásban játszottunk, amire majdnem ráfáztunk. Viszont a tegnapi "bekkelős" második félidő sem jó megoldás.
Grege
Capitá del Barça

2009.01.12. 13:29:18

Titinho írta:
Azért pár éve már olvasom a fórumot, ha nem is szólok hozzá gyakran, és vicces, h mindig eljönnek az emberek saját kis "vesszőparipái", lm19-nél Henry, nálad VV, de sztm erre is jó válasz, ami itt elhangzott: ők is emberek, [auto_cenzúra] napjuk volt, ettől még VV idén kiemelkedően teljesít, maximálisan felvette a csapat ritmusát, és bár tegnap tényleg bizonytalanabb napja volt, sztm ebben a hideg időjárás is benne volt. Látszott is egyszer, ahogy szegény az első félidőben tornázgatott hátul egyedül, nehogy túlságosan lemerevedjen.
És pl. az ominózus esetnél, amikor az Osa sportszerűtlenül megindult, igen nagyot védett. A gólnál pedig én úgy láttam, h elcsúszott, azért nem tudott elindulni a labdára.

Azért ez a 12 kapott gól, még mindig eléggé rendben van.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.01.12. 13:25:44

Hát ahhoz 2 Valdes kellett volna egymás nyakában, hogy elérje azt a labdát... :wink:
VISCA EL BARCA!
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.12. 13:23:11

Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.12. 13:21:21

Titinho írta:Én a tegnap esti meccs egyik "főhősének" Dani Alvesnek a produkcióját is kiemelném! ISMÉT! Az első félidőben volt egy-két szép beadása és szerelése is, de amit a második félidőben játszott, az elképesztő volt! Messi mellett nálam ő volt a csapat legjobbja és neki is köszönhetjük a győzelmet! Rengeteget futott labdával és anélkül, hol a jobb oldalol, hol a balon. Nem utolsó sorban azt se feledjük amit Xavi gólja előtt művelt a 16-osnál...két embert úgy elküldött makkot szedni egy csellel, hogy csak lestek és gólpassz is lett belőle. Sőt...5 perccel később is nagy jelenet volt amikor az Osasuna védője felszabadított, de Alves harcosságának köszönhetően a földön csúszva is de továbbkotorta a labdát Messinek, aki egy elképesztő nagy gólt lőtt. Szóval én Messi mellett Dani Alvest dícsérném még meg a két gólpassza miatt!!! Már megérte azt a 35 millát, hiszen a világ legjobbja jelenleg saját posztján, ez nem vitás!

MÁS

Egy kis infó még a tegnapi győzelemhez: A Barca ismét megdöntött 2 rekordot tegnap este:

1. 8 sorozatbeli idegenbeli győzelem a bajnokságban ami eddig EGY SPANYOL CSAPATNAK SEM SIKERÜLT! A 7-es győzelmi szériát a Villarreal ellen állította be a csapat, amikor is beérték az eddigi 1960-1961-es szezonban remek sorozatot futó Real Madridot! (itt megjegyezném, hogy a tavalyi csapat összesen 4x tudott győzni idegenben a bajnokság során) Összességében egyébként 13 idegenbeli győzelemnél jár a csapat minden sorozatot figyelembe véve.

2. A tegnapi plussz 3 ponttal jelenleg 47 ponttal vezeti a csapat a bajnokságot. Ezzel beérte a tavalyi 47 ponttal pontrekorder Real Madridot, viszont még egy forduló hátra van az "őszi bajnokságból", így tehát ha a Barca a hétvégén győz a Depor ellen vagy döntetlent játszik, akkor ezen a téren is egyeduralkodó lesz a csapat! Ennél több pontja még senkinek nem volt a Spanyol Bajnokság története során. Azt is érdemes megemlíteni, hogy ezzel a 47 ponttal klubrekord is kialakult, mivel eddig 46 egység volt a legtöbb amit a Barca produkálni tudott a bajnokság első felében, amikor is még Rijkaard irányította a csapatot a 2005-2006-os szezonban.

Hát ehhez mi mást lehetne hozzáfűzni... :wink:
Köszi a hasznos infókat, hihetetlen eredménysorunk van:)

A hsz-ed első felével pedig teljes mértékben egyetértek, a meccs nyerőembere (Messi mellett) nálam is egyértelműen Dani Alves. A harcossága, csupaszív játéka példaértékű lehet az egész csapatnak.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.01.12. 13:20:25

Herlius! Most végre el is olvastam Pep nyilatkozatát. Nem mondott benne semmi degradálót, sőt dícsérte az első félidőt (amit én is írtam :wink: ) és bevallotta, hogy szétesett a játékunk a másodikban. Valóban óriási volt a kontraszt a két játékrész között. De ennek okai voltak! Az első félidőben a Barca óriási erőket mozgósított a gólszerzésért, de nem jött össze semmi. Az osasunát vagy egy uccsó védő, vagy a kapus, vagy a vakszerencse mentette meg mindig. A 45. percben rúgta Eto'o a gólt, és ezzel mentek be a szünetre a játékosok. Megvolt tehát ez "eredménye" a "jól végzett munkának". Szinte magától értetődő, (aki valaha csinált bármilyen csapatsportot, labdajátékot az tudja) hogy ilyenkor tudatalatt is visszaáll egy játékos fejben. Ez nem menti fel a csapatot, de talán érthető. De semmiképpen a védelemben, vagy a csapat minőségében kell a hibát keresni, esetleg a formában.... hanem egész egyszerűen abban, hogy a játékosok visszaálltak, az Osasuna pedig alaposan megijesztette a Barcát. Annyira, hogy ijedtükben gyorsan vágtak még 5 perc alatt 2-őt.. :wink: ami lehetett volna 3 is, hiszen Krkic a meccs talán legnagyobb ziccerét hagyta ki....
VISCA EL BARCA!
Lezárt