2009.01.15. 19:55:47
Ez ismét nem felszólítás volt arra, hogy mindenki beírja akinek mégis van problémája.
Napi hatalmas mennyiségű email jönne, és hsz érkezne ezekbe a topicokba ha az olvasóknak akár csak a 10-15%a problémát érzékelne.
Még sokadszorra is leírom Tamás: nem csak hardver hiba, vagy az internet okozhat gondot. Bármilyen apró beállítás bármelyik éppen futó programodban, akár a böngészőben pl. Egész könnyen el tudom képzelni hogy nem is hiba, egyszerűen csak valami beállítás, ami épp problémát okoz az Eurobarcánál. Bár nem értek hozzá igazán, ezt abszolút elképzelhetőnek tartom.
Arról nem is beszélve hogy a pillanatnyi sebesség hatalmas mértékben csökkenhet, ha pl az ugyanattól a szolgáltatótól internetet vásárló lakók a környékeden egyszerre többen használják aktívan a vonalat.
És még nyilván van több dolog, amire nem gondolok.
Én értem hogy sokmindent leellenőriztek, és hogy hibátlannak tűnik minden, de itt sokkal inkább lehet tévedés. Mert azt kizártnak tartom hogy nálam folyton jó, másnál pedig folyton rossz, és ez az oldal vagy szerver hibája. Merthogy ilyen nem létezhet szerintem. De lehet hogy valahol nem jó a logikám, nem vagyok nagyon otthon a témában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila