Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint írtam, én semmilyen olyat nem írtam soha, hogy Pique nem érdemli meg a játékpercet és hogy nem volt érdemes megvenni és nem is szídtam, ha esetleg volt egy két gyengébb meccse, csupán az volt furcsa, hogy ennyivel többet játszott, de aztán teljesen egyértelmű volt, hogy azért ő kezd többször és játszik,mint az uruguayi, mert jobban ismeri a stílust,amit képvisel a Barca, neki nem kell beilleszkednie ebbe....ozsimiki írta:jah csak tudod az a gond,h pique-nek egy nagy hibája volt anno, az is az ellenfél térfelén, és azt is kijavította,majd mákkal került vissza a csatár elé, mégis el lett mondva mindennek...Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. .
ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
Ez minden, csak nem egy olyan magyarázat, ami jogosan indokolhatja az elmúlt két mérkőzősen általa nyújtott produkciót.chi omega írta:
mert martin nem kapott annyi lehetőséget a bizonyításra. jóformán szinte semmit.
Egyszerűen annyi a véleményem, hogy Piqué indokolatlanul sokat kezdő. Az ideális védelmi tengely: Puyol-Marquez. Cáceresben sokkal több van, mint amit eddig láttunk belőle, ehhez viszont meccs kell. Nekem nem az a bajom, hogy Piqué ennyit játszik, az a bajom, hogy Cáceres súlyos árához képest tökéletesen ellentétesen keveset. Piqué eddig jobb, de többet is játszik.ozsimiki írta: ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
mert martin nem kapott annyi lehetőséget a bizonyításra. jóformán szinte semmit.ozsimiki írta:jah csak tudod az a gond,h pique-nek egy nagy hibája volt anno, az is az ellenfél térfelén, és azt is kijavította,majd mákkal került vissza a csatár elé, mégis el lett mondva mindennek...Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. .
ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
Azért mert bajnokin GÓLT kaptunk V.S miatt itt meg kupameccsen NEM kaptunk gólt Các miatt. Ha a 2-ből egy is bement vna, akk sztem sokunknak nem ez lenne a véleménye. Így annyira nem gáz de ébresztő neki és az egész csapatnak!!!torrestoni írta:mire ez a tolerancia Martinnal szemben?
jah csak tudod az a gond,h pique-nek egy nagy hibája volt anno, az is az ellenfél térfelén, és azt is kijavította,majd mákkal került vissza a csatár elé, mégis el lett mondva mindennek...Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. .
gekkodan írta:nyugodj már meg egy picit....torrestoni írta:S akkor most egy pillanat erejéig megemlíteném V.S.-t, akit a Mallorca elleni meccs után már sokadjára küldött el mindenki melegebb éghajlatra, miközben az inkább volt Yaya gólja. Akkor kérem, mire ez a tolerancia Martinnal szemben?
Pontosan.Szvsz nem meccshiány van itt(sztem ez a fogalom úgy ahogy van hülyeség).Morminho írta:Inkább már a görcsös bizonyításvágy miatt hibázik szerintem. Nem is csoda, 16 milliót fizettünk érte, és eddig nem nagyon van használva. Szeretne bizonyítani de eltel már fél év.
nyugodj már meg egy picit....torrestoni írta:S akkor most egy pillanat erejéig megemlíteném V.S.-t, akit a Mallorca elleni meccs után már sokadjára küldött el mindenki melegebb éghajlatra, miközben az inkább volt Yaya gólja. Akkor kérem, mire ez a tolerancia Martinnal szemben?
Hát, több fontos mentés,pl. a beívelés, középpályán elfejelések stb.Ennek ellenére persze, nem jól játszik és valóban nem elég, de azért szánalmasnak nem nevezném!torrestoni írta: Ezt te sem gondolhatod komolyan... Nem elég amit nyújt, sőt..., szánalmas... Könnyedén lehetne 1-2/1-3 az állás, s ekkor még az első meccsről nem beszéltünk...
Ezt te sem gondolhatod komolyan... Nem elég amit nyújt, sőt..., szánalmas... Könnyedén lehetne 1-2/1-3 az állás, s ekkor még az első meccsről nem beszéltünk...Etooka írta:Szerintem a két ordító és bődületes hibáján kívül több jó, mi több,fontos szerelése volt,elfejelése stb. Nem is lehet elvárni egy olyan embertől,aki ilyen kevés lehetőséget kap, hogy mindent magabiztosan és a lehető legjobban csináljon!
Tartom magam ahhoz, hogy a két nagy hibáján kívül jól játszik...