Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez így hól hangzik köszilionelmessi19 írta:Az eurobarca naprakész Barcelonával kapcsolatos infokból, a Sport1 honlapja nem..skadi írta:helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
itt azt írják 10,de a sprt1 honlapján 9 van...Nem mintha dolga lenne.
10kor a meccs, reméljük így is normálisan élőben a sport1en.
Az eurobarca naprakész Barcelonával kapcsolatos infokból, a Sport1 honlapja nem..skadi írta:helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
itt azt írják 10,de a sprt1 honlapján 9 van...
természetesen ebben a BARCÁban benne van a sima siker is,de mint lejjebb írtam, nem jelent sokat egy kupa meccsen,főleg ha ekkora rangadó,h bajnokságban milyen trék mostanában, közönségük is fanatizálja majd őket, szóval bőven megelégednék rúgott góllal,és egy vékony győzelemmel,vagy akár egy több gólos x el is. kikapni nem szabad,és nem is fogunk. Persze attól még remélem én is,h sima lesz.MessiFan írta:Szerintem a szerdai meccs könnyebb lesz mint amikor 2-1-re nyertünk messi tizijével.
Mivel az Espanyol rettenetesen rosszul játszik az idény kezdete óta... Malágától nagyon kikapott.. Én egy sima 3-0ás győzelmet elvárnék a csapattól![]()
Forca Barca!

Az spanyol AS nevű napilap szerint nem nagyon fogja most rotálni a csapatát Pep, az elől lévő támadóhármas (Messi-Eto'o-Henry) is marad, maximum egy kivétel lehet. A védelemben és a középpályán viszont lehet, hogy rotálni fog.depth írta:én inkább egy reális kezdőt írok
-------------------Pinto-------------------
--------Marquez-----------Piqué---------
Caceres-------------------------Sylvinho
------------------Touré-------------------
--------Busquets--------Guddy----------
Hleb-------------------------------Iniesta
------------------Bojan-------------------
mondjuk inkább Puyolt fogja Pep berakni
Iszonyatosan nagy bizonyítási vágy lesz bennük, még nagyobb mint a szokásosozsimiki írta:espanyol pocsék formában van,de nem szabad,h megtévesszen ez minket, ugyanúgy kell koncentrálni mint eddig,és akkor ütjük őket, de hangulatában szntem lesz olyan mint az őszi...

Ez igaz?Varga Tamás írta:Eredetileg úgy volt, de már délután olvastam, hogy 22,00h-ra van kiírva.soadroli írta:ÉLŐ 22:00 Labdarúgás, Espanyol-Barcelona, Spanyol Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés (élő) (sport 2)
Nem 21:00-kor lesz??
Eredetileg úgy volt, de már délután olvastam, hogy 22,00h-ra van kiírva.soadroli írta:ÉLŐ 22:00 Labdarúgás, Espanyol-Barcelona, Spanyol Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés (élő) (sport 2)
Nem 21:00-kor lesz??