Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát jó nekem ha törlik is...Enrique írta:Szerintem is törlik, illetve 1.00-val írják jóvá.
A hétvégével kapcs.:
- az Udinese szerintetek mikor kezd el végre nyerni? (Cagliari vs Udinese)
- a Bolognában benn van egy újabb 1-1? (Catania vs Bologna)
- Milan otthon még nem x-elt, a Fio idegenben nem, itt az alkalom? (Milan vs Fio)
- Bolton-MU, Hull-Arsnl, CFC-Stoke - lesz meglepi?
- Villarreal nyer már végre? (Vreal vs Mallorca)
Hát, mivel elhalasztották én azt mondom, hogy 110% az, hogy holnap vagy 100 év múlva pótolják nem szokott különbség lenni. Persze lehet, hogy tévedek, de még mikor tippmixeltem akkor így volt. Aztán 18 lettem és eltünt a varázs, mivel már legálisan is játszhattamFernando írta:Most nincs olyan rossz formában a Strasbourgmeg csak 1.57-es oddsot adott rá (a legkevesebbet a szelvény meccsei közül).
Mennyire biztos ez, hogy delete?
Lehet, hogy a holnapi eredmény láttán majd nem fogod sajnálni, hogy töröltékFernando írta:KárDrigo írta:Azt ilyenkor törlik, elvégre nem lehet tudni, hogy mikor mire rakják át. Az én időmben legalábbis még így volt:Dígy 200 ft-ból nem nyerek 2300-at, csak 1500-at
1.00-s szorzót kapsz rá. Mintha megse raktad volna.Barcaman14 írta:megraktam a city-t(de elhalasztva) ha a másik három(mu-chelsea H,Valencia-Villareal H,Roma-MIlan V) bejön akk mivan? érvénytelen szelvény?? vki segitsen
Benfica nagyon necces.Zsolti írta:Én ma tettem egy ilyet (amúgy nem szoktam nagyon játszani):
Derby-ManUTD V(1. félidő)
Guim-Benfica V
Sevilla-Depor H
Racing-Valencia V
tét:1.000.-
Várható nyeremény: 13.060.-