egy flv fájlt nem tud megnyitni, ami nem windows fájl azt nem is ismeri, nem hogy még konvertálgasson

más: R10 lapján az intro utáni első számnak (vmi szambás) mi a becsületes neve?

Ok de neked mennyi idő alat tölt le, nekem ilyeket ír ki h waiting answer from the server, connecting to youtube.com, disconnecting.gergo9 írta:aTube Catcher letöltöd installálod utána a linket bemásolod a jútobosat Beixeled hogy Convert to mp3 és download ennyipiton írta:Hali!
Nem tudjátok a youtube-ról h tudom letölteni csak a zenét???
Szerk: Vagyis a File Extension állítod át mp3ra
aTube Catcher letöltöd installálod utána a linket bemásolod a jútobosat Beixeled hogy Convert to mp3 és download ennyipiton írta:Hali!
piton írta:Hali!
Tudok Javaban programozni, de hogy vágnám az erős túlzás.vlxe írta:Üdv!
Olyasvalaki segítségét szeretném kérni, aki nagyon vágja a Java programnyelvet. Ha valaki esetleg itt vágná legyen kedves írni.![]()
Előre is köszönöm!
Ez a Napoli 9-ese: German Gustavo Denis.Katalán88 írta:Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy ki ez a játékos?
http://s222.photobucket.com/albums/dd41 ... 16copy.png
Pü.-ben add meg a jelszavad (ideiglenesen változtasd meg), meg a kép linkjét, megnézem, mit lehet tenni vele.Rajmó írta:Senki?Rajmó írta:Szerk.: valaki mondja már meg pls, hogy miért nem tudok feltölteni avatart? azt írja ki, hogy a távoli avatar webcíme nem érvényes.. nem tudom miért csinálja ezt, eddig jó volt![]()
avatar feltöltést próbáltam már képfeltöltés.hu-val, kepfeltolto.hu-val és imagechack.us-el is, de ugyanúgy nem tudok feltölteni avatart
Senki?Rajmó írta:Szerk.: valaki mondja már meg pls, hogy miért nem tudok feltölteni avatart? azt írja ki, hogy a távoli avatar webcíme nem érvényes.. nem tudom miért csinálja ezt, eddig jó volt
Figyelj Tamás!balboa7 írta:4 különböző időpontra próbáltam visszaállítani, de egyiket sem tudta végrehajtani az xp....gekkodan írta:Én bemennék a csökkentett módba és ott fel fogja ajánlani a rendszer-visszaállítást, ha rendszergazdaként lépsz be.
Egyébként a csökkentett módot úgy éred el, hogy a gép bekapcs, és a memoria futtatása után nyomogatod az F8-at. Onnan már világos lesz.
asszem rosszak a kilátásaim![]()
4 különböző időpontra próbáltam visszaállítani, de egyiket sem tudta végrehajtani az xp....gekkodan írta:Én bemennék a csökkentett módba és ott fel fogja ajánlani a rendszer-visszaállítást, ha rendszergazdaként lépsz be.
Egyébként a csökkentett módot úgy éred el, hogy a gép bekapcs, és a memoria futtatása után nyomogatod az F8-at. Onnan már világos lesz.
Én bemennék a csökkentett módba és ott fel fogja ajánlani a rendszer-visszaállítást, ha rendszergazdaként lépsz be.balboa7 írta:mi a teendő akkor, amikor bekapcsoltam ma reggel a gépet, xp betöltése közben leállt a gép, majd újraindult, lemezellenőrzést hajtott végre, újraindult az xp, és gyakorlatilag az összes mappám ami volt a dokumentumok között, többek között 40giga magyar rap nem található....asztalon lévő mappák sem érhetőek el...
h lehet visszavarázsolni őket? ha lehet persze...
Világi PetiMcLovin írta:Hogy hívják azt a magyar kommentátort, aki általában szokta a Barca meccseket közvetíteni, és rengeteg marhaságot hord össze a meccsek alatt? Nem a vicces kommentátorra gondolok, hanem a másikra. Akit általában a fórum 80 %-a kéz a kézben szid!