Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Grege
Capitá del Barça

2009.01.18. 11:45:03

Azért kicsit elfogultnak tűnsz a Barcával egy ellenfélhez képest! :lol:

Viccet félretéve egyik olyan dolog a kevesek közül, amiben igazat adok a madridista kételkedőknek, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Lássuk, hogy egy MU ellen is tudjuk-e ezt hozni.

Én egyelőre csak tőlük tartok, az ő védelmükből kinézem, h megfogják a támadóinkat sajnos egy rosszabb napon. Bár valszeg mi is megfognánk az övéket, de megint egy gól dönthetne, mint tavaly, az meg bárkinek összejöhet.

Másik fontos dolog, h azért az még 1-2-3-4 hónap múlva lesz, ki tudja akkor milyen formában leszünk, és milyen kerettel.

A tegnapi meccs után nyilatkozta talán Messi, vagy Ini, de lehet, h Xavi volt :P , hogy az a jó ebben a csapatban, h mindenki ellen ugyanazt tudja játszani...hát remélem ez tényleg így lesz a szezon végéig Spanyolországban éppúgy, mint Európában.
coolboy9
Barça C

2009.01.18. 11:35:44

Igen, igazad van OvaMind, bár nézzük meg alaposabban! A mostani Barcára az a jellemző, hogy ők rúgják az első gólt, így lényegesebben könnyebb a dolguk, mint általában. Na mármost: ha én ellen lennék egy Bl. meccsen és egy ilyen formában lévő csapat jönne hozzám az egyenes kiesési rendszerben, kicsit összecsinálnám magam (bármennyire is profi lennék). MIt csinál a Barca? Játszik. Teljesen mindegy, hogy én ellenfélként ezt akarom-e, vagy sem. Nem tudok ellene mit csinálni, ha megszakadok sem, hisz jobbak. Ez gondolom, hogy tudatosult Európában. Eljönnek hozzám, játszanak, ha rúgnak egy gól, onnantól végem, hisz örömfoci lesz a vége (természetesen nem nekem)! Ha meg én kerülök előnybe? Ne adja a Jóisten, hisz akkor megkettőzött erővel és még jobban játszanak, mintha ők vezetnének. Hát mondja meg nekem valaki, szerencsétlen Barca ellenfélnek, hogy mi a jófenét csináljak? Szerintem nincs orvosság. Szerintem....
matyi25
Capitá del Barça

2009.01.18. 10:52:49

Mikaos szal én is egyetértek. Sportszerű ellenfelek voltak és azthiszem egy olyan szabálytalanság volt amikor Messire rácsúsztak az egész meccsen. Atletico ellen meg már 1 perc alatt "beköszöntek" Messinek vagy kétszer..Szóval a Depor sportszerű volt.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.01.18. 10:39:25

coolboy9 írta:Sokan írják, hogy a tavalyi MU volt ilyen, mint a mostani Barca, tehát nagyon jól ment nekik és mindent megnyertek. Ebben mindenkinek igaza van, de azért én megkérdezném, hogy a világon van olyan csapat, amelyik ennyire élvezi és valóban játssza a focit? A MU nem élvezte a focit, csak ment előre, csinálta a dolgát és szenvedett soxor, hajtott, talán szív nélkül, csak ment, ment, ment. Címeket akartak nyerni, semmi más nem lebegett a szemük előtt. Talán ez a legfontosabb, de kérdem én, ki hogyan fog emlékezni a tavalyi és a mostani évre? A MU nyert egy két címet, a Barca viszont varázsolt. Varázsolt egy két meccsen, varázsolt egy fél szezonban, elvarázsolt egy kis foci a világnak. Tudom, mint Barca drukker, elfogult vagyok, de hallgatva az embereket, még a laikusokat is, mit mondanak? Ez a csapat mindenek felett áll és személy szerint én hiszem, hogy a mostani formát alapul véve nincs, aki megállítana minket. Ilyen áhítattal és szerénységgel, odaadással és győzni akarással még nem láttam csapatot focizni, mint a az idei Barcát. Talán csak a Liverpoolt abban a bizonyos 2. félidőben. De az egy félidő volt, nem egy fél szezon!! Szóval Forza Barca!
Szerintem sem lehet összehasonlítani a MU és a Barca játékát. Amitől félek, hogy ritka, hogy a focit ennyire játszó csapat BL-t nyerjen, egyáltalán nem biztos, hogy a toronymagas esélyes a trófeát is elhódítja. Erről mi magyarok tudnánk mesélni (Bern), de akár a Barcával is példálózhatnék: a 90-es évek első felében szintén "verhetetlen" Dream Team 4-0-ra kapott ki a Milantól a BL döntőjében.

Itt az fog dönteni, hogy a nagy meccsekre is marad-e ez a forma, és létfontosságú, hogy pl. Messi ne sérüljön le.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.18. 10:33:32

Bírtam a Deporban, hogy végre tisztességes csapat ellen játszottunk.

Mert pl. a Mallorca, az Osasuna, és sajnos az Atlético is helyenként gusztustalanul játszottak, oda-odarúgtak, és csak ezért volt esélyük az 1 pontra, más miatt nem.
Mindig becsülöm az ilyen ellenfelet, mint most a Depor.
Tegnap a Horti mondta, hogy Osasuna így-meg-úgy jobb volt, mint Depor...hát igen, olyan ocsmány módon könnyű :)
Grege
Capitá del Barça

2009.01.18. 10:28:35

Laporta is pont ezt a meccs végi részt emelte ki a sportszerűség miatt...

Tényleg rendes volt a srácoktól, nem lett volna igazán sok értelme.
Pláne, h annyi volt barcás van ebben a Depor keretben.
vd17
Barça B

2009.01.18. 10:26:58

Újabb edzőmeccs jellegű bajnoki...A depor mintha a pályán sem lett volna,de az szerintem becsülendő,hogy néha-néha még támadgatni is próbáltak,próbálták a labdát tartani,aztán ez lett belőle!Az előző meccshez képest sokkal inkább kezünkben tartottuk végig a mérkőzést,bár az osasuna szerintem egyértelműen idei legjobbját játszotta ellenünk.

A mutatott játékot pár szóban jellemezve:az őszi szezon rólunk szólt,a legjellemzőbb szavak a csapat telljesítményére a zsenialitás és virtuozitás ezen a meccsen is,jelen pillanatban mi játszuk A FOCIT,sokkal inkább mint a tavalyi united vagy akárki,ez a BARCA!!!
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.18. 10:24:58

LM10 írta:Tegnap szenzációs volt a gárda!Azért a sportszerűség 2 dologban is megmtatkozott:-Eto'o 11-se után megölelte a tehetetlen Juan Rodriguezt majd utána a Barca direkt visszavett nem akarták így szétbombázni a Depor kapuját.
Ezt én is észrevettem! A Deportivo már több sebből vérzett, elvesztették a kapusukat, azzal, hogy belőttük a 11-est, megadtuk a kegyelem döfést nekik! Jól tette a Barca, hogy visszavett, a klub képéről nagyon sok mindent elárul az, hogy hogyan kezeljük az ellenfeleket. Mondjuk, eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna ha mégis támadunk, 7-8:0-ra is lazán vezethettünk volna. De jól tette a Balugrana, hogy visszafogta magát. Szvsz.

A meccs vmi hihetetlenül jó meccs volt! Remélem látunk még sok sok ilyet!! :D VAMOS BARCAAAAAAAAAAAAAA!!!! :D
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
LM10
Director del Fútbol

2009.01.18. 10:18:48

Tegnap szenzációs volt a gárda!Azért a sportszerűség 2 dologban is megmtatkozott:-Eto'o 11-se után megölelte a tehetetlen Juan Rodriguezt majd utána a Barca direkt visszavett nem akarták így szétbombázni a Depor kapuját.

Még bármi megtörténhet de azt nehéz elhinni, hogy ez a csapat kiesik valamelyik sorozatból vag nem nyeri meg a bajnokságot :wink:
Replay
Director del Fútbol

2009.01.18. 10:06:13

Hihetetlen időszak ez, csak sajnos már most elszomorit, hogy előbb-utóbb ennek is vége lesz, mindig is mondtam egy csapat teljesitménye hasonló a konjunktúrához.

Különösen jó érzés, hogy persze Messi mellett Iniesta és Xavi abszolút meghatározóak, Yaya Touré jelenleg a legjobb posztján az egész világon, Eto'o és Henry végre tud egymás mellett játszani, ha kell váltanak és persze ott van Dani Alvés, aki teljesen beilleszkedett, vitathatatlanul az utóbbi évek legjobb igazolása, egyszerüen uralkodik.

Guardiola viselkedése, ténykedése fantasztikus, már-már magam is elgondolkodtam azon, hogy tényleg Ő lehetne a mi Fergusonunk :)

De ami igazán büszkévé tesz, hogy a mi csapatunk müveli a legminőségibb, legszebb focit az egész világon, mindenki irigy ránk és ez az érzés utánozhatatlan!

Ráadásul a fórumon egymást érik a dicsérő szavak, nyugalom van, jó a hangulat :)
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.18. 10:01:42

Már lehet hogy írták!
De nagyon örülök, hogy Henry és Eto'o egymás mellett végre ien eredményes tudott lenni!

Fantasztikus elismerés a csapatnak!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
albicelesteX
A Vadász

2009.01.18. 09:41:43

Fantasztikus játék,játékosok!Élmény minden egyes mérkőzés!Csak így tovább!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.01.18. 09:28:08

A bajnokságban már nincs méltó ellenfél. Már csak egyetlen célja van a csapatnak:az európai trón.
Grege
Capitá del Barça

2009.01.18. 09:05:43

coolboy9 írta:Sokan írják, hogy a tavalyi MU volt ilyen, mint a mostani Barca, tehát nagyon jól ment nekik és mindent megnyertek. Ebben mindenkinek igaza van, de azért én megkérdezném, hogy a világon van olyan csapat, amelyik ennyire élvezi és valóban játssza a focit? A MU nem élvezte a focit, csak ment előre, csinálta a dolgát és szenvedett soxor, hajtott, talán szív nélkül, csak ment, ment, ment. Címeket akartak nyerni, semmi más nem lebegett a szemük előtt. Talán ez a legfontosabb, de kérdem én, ki hogyan fog emlékezni a tavalyi és a mostani évre? A MU nyert egy két címet, a Barca viszont varázsolt. Varázsolt egy két meccsen, varázsolt egy fél szezonban, elvarázsolt egy kis foci a világnak. Tudom, mint Barca drukker, elfogult vagyok, de hallgatva az embereket, még a laikusokat is, mit mondanak? Ez a csapat mindenek felett áll és személy szerint én hiszem, hogy a mostani formát alapul véve nincs, aki megállítana minket. Ilyen áhítattal és szerénységgel, odaadással és győzni akarással még nem láttam csapatot focizni, mint a az idei Barcát. Talán csak a Liverpoolt abban a bizonyos 2. félidőben. De az egy félidő volt, nem egy fél szezon!! Szóval Forza Barca!
Igen, elfogultak vagyunk, de ezért, vagy nem ezért, igazat adok én is neked..
Éppen ezért nyilatkozta azt Pep, h addig tart a dolog, amíg ezt a hozzáállást, lelkesedést megtartja a csapat, ha ezt elvesztik, akkor végük, végünk :wink: , uh hajrá-hajrá, csak így tovább!
coolboy9
Barça C

2009.01.18. 08:40:50

Sokan írják, hogy a tavalyi MU volt ilyen, mint a mostani Barca, tehát nagyon jól ment nekik és mindent megnyertek. Ebben mindenkinek igaza van, de azért én megkérdezném, hogy a világon van olyan csapat, amelyik ennyire élvezi és valóban játssza a focit? A MU nem élvezte a focit, csak ment előre, csinálta a dolgát és szenvedett soxor, hajtott, talán szív nélkül, csak ment, ment, ment. Címeket akartak nyerni, semmi más nem lebegett a szemük előtt. Talán ez a legfontosabb, de kérdem én, ki hogyan fog emlékezni a tavalyi és a mostani évre? A MU nyert egy két címet, a Barca viszont varázsolt. Varázsolt egy két meccsen, varázsolt egy fél szezonban, elvarázsolt egy kis foci a világnak. Tudom, mint Barca drukker, elfogult vagyok, de hallgatva az embereket, még a laikusokat is, mit mondanak? Ez a csapat mindenek felett áll és személy szerint én hiszem, hogy a mostani formát alapul véve nincs, aki megállítana minket. Ilyen áhítattal és szerénységgel, odaadással és győzni akarással még nem láttam csapatot focizni, mint a az idei Barcát. Talán csak a Liverpoolt abban a bizonyos 2. félidőben. De az egy félidő volt, nem egy fél szezon!! Szóval Forza Barca!
cps46
Entrenador del Barça

2009.01.18. 02:44:50

Én csak az előbb fejeztem be a meccset, mert éjfélig vendégeink voltak, de nem bántam meg, hogy fent maradtam. Asszem nehéz lenne bárkit is kritizálni a tegnapi meccs után. Külön kiemelnék pár játékost, akik magukhoz képest teljesítettek nagyot:
- Piqué: Óriási mentések és elképesztő magabiztosság jellemezte a játékát, fejjel pedig verhetetlen volt.
- Abidal: Egyszer kerülték meg lendületből, amúgy senki nem ment el mellette, és ha jól emlékszem, a legtöbb beadási kísérletet hárította. Támadásban is nagyon ott volt, a lefordulásai pedig élményszámba mentek. Csak így tovább.
- Henry: Nem nagyon szerez fejesgólt, de ezt most nagyon odatette.
- Iniesta: Bejött, és gyakorlatilag csinált 2 gólt. Jobban szeretném 90 percig a pályán látni, ugyanakkor óriási lendületet tud adni a csapatnak a padról is.
A többiekről csak azért nem írok, mert már megszokhattuk tőlük ezt a szintet, és remélem még sokáig élvezhetjük ennek a csapatnak a játékát.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.18. 01:26:33

Amúgy a Fiuk megint kitettek magukért valami elképesztőt produkáltak
szenzációs kreatív foci, intelligens játékosokkal :)
Büszke vagyok én is erre a Csapatra ....
Így tovább.....
Tots Unit Fem Forca !!
Enjoy
Capitá del Barça

2009.01.18. 01:08:38

vlxe írta:Sajnos nem tudtam élőben követni a mérkőzést, így valszeg letöltés után fogom meglátni, mit is művelt ma a Barca. Az 5-0 persze kecsegtető eredmény. :shock:
Honnan lehet letölteni a teljes meccset?
Engem is érdekelne :)
Vagy csak a gól összefoglalóra van szó?
vlxe
Capitá del Barça

2009.01.18. 01:04:20

Sajnos nem tudtam élőben követni a mérkőzést, így valszeg letöltés után fogom meglátni, mit is művelt ma a Barca. Az 5-0 persze kecsegtető eredmény. :shock:
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.01.17. 23:59:27

Nagyon rég írtam az oldalra.
De amit a Barcelona mostanában produkál az már emberfeletti :shock:
Hihetetlen támadójáték,ötletes,kreatív foci.
Jelenleg MI JÁTSZUK a focit Spanyolországban a többi csapat megcsak lesi h így is lehet :D
Büszke vagyok erre a csapatra 8 éves vagyok Barcelona szurkoló. De ehhez a gárdához foghatóra én nem emléxem 8) Még a Riijkard féle csapat sem nyerte el annyira a tetszésemet mint ez a gárda.
Köszönök mindent a fiúknak.
Maximális respect nekik.
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.01.17. 23:38:12

Hát ma sem csalódtam ,abban hogy leültem Barca meccset nézni. Zseniális támadó játék jellemezte megint gárdát ,ahogyan (most már egyértelműen mondhatom) MEGSZOKTUK.
Henry megint jól játszott szerintem ma egyáltalán semmi de semmi kritika nem érheti ,hajtott ha kell védekezett és ami a legfontosabb gólt gólokat lőtt.Ez kell,ezt várjuk tőle és úgy néz ki a tavalyi szürkesége után megkapjuk azt amit szeretnénk,várunk tőle mióta leigazoltuk.
Xaviról a háttérben meghúzódva osztogatta labdákat precízen ahogyan tőle megszokhattuk nem ez volt élete meccse de nem lóg ki a sorból ez sem negatív irányban.
Tourénak volt egy két szép megmozdulása ,jó passza bár ,hogy őszinte legyek ma nem bántam ,hogy lecserélték.
Keitáról azt nem mondanám ,hogy kezdőbe követeltem bár ma mindenképp jó teljesítményt láthattunk tőle szerintem megérte a kezdőbe tenni.
Iniesta zseniális volt csereként beállva új lendületet kapott a csapatnak ami már épp takarékra kapcsolt volna (ez a csere is Pep hozzáértését dícséri ,hogy megérezte mikor kell változtatni) ...nm tudok mit mondani egyszerűen :jó hogy beállt .
Eto talált egy gólt de ha szerencséje van akkor többet is szerezhetett volna ,így alakult.(Titkon most már várom azt a meccset ahol újra beköszön majd legalább kétszer:tudom magas elvárás).
Messiről mit is mondhatnék... Nem akarom túl dícsérni azt majd más megteszi helyettem,a játéka megintcsak iránymutató volt a további meccsekre a gólja pedig brilliáns.
A védelmet nem tudom annyira kiemelni egy ilyen meccsen ahol úgy tűnt lejt a pálya...Egy kivételt megemlítenék:Dani Alves-t aki nálam a meccs embere.
Szerk.:Azt hiszem ,hogy ennek , 'mért nem játszott Hleb,Bojan' stb. témát berekeszthetnénk mivel nem vagyunk ott az edzéseken amikre Guardiola oly sokat alapoz...Én személy szerint Keitát se jelöltem volna a kezdőbe (akár Ini kárára) és lám Keita jó teljesítményt nyújtott ,nem tudhatjuk lehet éppen azért mert a keret kijelölése előtt az edzésen jó volt és ezért a kezdőbe nevezte az edző.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurinho 2009.01.18. 00:50:04-kor.
Szed
Barça B

2009.01.17. 23:02:53

Cristobal Najarro, remélem le-lenézegetsz odafenntről, hogy lássad hogyan teljesítenek a "fiaid" !
All My Best Friends Are MetalHeads
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.17. 23:00:15

Hihetetlen meccs, hihetetlen játék, hihetetlen eredményesség.
Ez már-már leírhatatlan.

Nálam a meccs embere Alvés, de Xavi is nagyon jól tolta.
Valdésnek dolga sem volt, Abidallal nem igazán vagyok kibékülve a meccs után, Puyol és Piqué hibátlanul dolgoztak, Messi hozta a szokásos jó játékát, Touré és Keita kicsit beleszürkültek a mezőnybe, de hasznosan gyűjtögettek, osztogattak, Henry különösképpen nem tűnt ki a mezőnyből, de rúgott 2 gólt, szép munka ; Eto'o szinte ugyanez.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.17. 22:59:02

bojan most játszott végig egy kupameccset, fáradt volt szerintem, és egyébként is kezdő lesz az espanol ellen valószínűleg.
westerngom
Entrenador del Barça

2009.01.17. 22:56:17

Rumig írta:Véletlenül sem vagyok elégedetlen, de azért van hiányérzetem. Bennmaradt két csere. Persze ment a csapatnak, de mégiscsak kettővel többen kaphattak volna lehetőséget.
Kár, h Aranzubia elkaszállta Puyolt. Egy Puyol ziccer gól jobban jellemezte volna a különbséget. :)
- igen én is ilyenen morfondíroztam, beküldtem volna az utolsó 25 percre Bozsant kicsit labdát kergetni, Samu helyett és Hlebet pedig játékhoz engedtem volna ugyan ekkor Leo cseréjeként, már csak azért is nehogy sérüljön a Bolha, mert megint rendesen faragták szegííínyt.
DE! ne legyünk elégedetlenek má'! :lol:
Lezárt