coolboy9 írta:Sokan írják, hogy a tavalyi MU volt ilyen, mint a mostani Barca, tehát nagyon jól ment nekik és mindent megnyertek. Ebben mindenkinek igaza van, de azért én megkérdezném, hogy a világon van olyan csapat, amelyik ennyire élvezi és valóban játssza a focit? A MU nem élvezte a focit, csak ment előre, csinálta a dolgát és szenvedett soxor, hajtott, talán szív nélkül, csak ment, ment, ment. Címeket akartak nyerni, semmi más nem lebegett a szemük előtt. Talán ez a legfontosabb, de kérdem én, ki hogyan fog emlékezni a tavalyi és a mostani évre? A MU nyert egy két címet, a Barca viszont varázsolt. Varázsolt egy két meccsen, varázsolt egy fél szezonban, elvarázsolt egy kis foci a világnak. Tudom, mint Barca drukker, elfogult vagyok, de hallgatva az embereket, még a laikusokat is, mit mondanak? Ez a csapat mindenek felett áll és személy szerint én hiszem, hogy a mostani formát alapul véve nincs, aki megállítana minket. Ilyen áhítattal és szerénységgel, odaadással és győzni akarással még nem láttam csapatot focizni, mint a az idei Barcát. Talán csak a Liverpoolt abban a bizonyos 2. félidőben. De az egy félidő volt, nem egy fél szezon!! Szóval Forza Barca!
Igen, elfogultak vagyunk, de ezért, vagy nem ezért, igazat adok én is neked..
Éppen ezért nyilatkozta azt Pep, h addig tart a dolog, amíg ezt a hozzáállást, lelkesedést megtartja a csapat, ha ezt elvesztik, akkor végük, végünk

, uh hajrá-hajrá, csak így tovább!