Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sírtam mint egy kisgyerek miutána a BL-t érő gólt bevágta a végén.... igaz még az is voltamrecrea írta:http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=3924
Kétlem, hogy ennél volt valakinek is jobb meccse a futball történelemben!!
Számtalanszor bevágtuk már, de nem lehet megunni! Zseniális, imádtam.
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20767.htmlsenzu írta:fennvannak valahol a mai meccs góljai? sajnos lemaradtam a meccsről, matchdays le van halva, youtube meg esélytelen
La Liga, 18. ford.: Osasuna - FC Barcelona 2-3Ilúvatar írta:Colos!
szeretnélek kérni tőled a tegnapi meccsről (Osasuna) gólókat. Tudod, abban a nagyon jó minőségű videókbanFőleg Xavi és Messi gólja kell nekem nagyon.
Miért nem indul el ez nekem? Csak arab feliratok váltogatják egymást...Drigo írta:Egyéb óhaj, sóhaj?Danka00792 írta:Ha lesz a Messi szólóról egy videó, azt feltétlenül linkelje valaki be eurobarcára, köszönöm.(Gondolom mindenki tudja melyik szólóra gondolok, aki nézte az At. M. - Barca meccset)
Egyéb óhaj, sóhaj?Danka00792 írta:Ha lesz a Messi szólóról egy videó, azt feltétlenül linkelje valaki be eurobarcára, köszönöm.(Gondolom mindenki tudja melyik szólóra gondolok, aki nézte az At. M. - Barca meccset)
Köszönöm! Eddig OK!soadroli írta:
Ha Mozilla-d van,akor szedd le a DownloadHelper progit !!!
Ha feltelepíted ott fönt a házikó(kezdőoldal) mellett lesz az ikonja....
Ha Mozilla-d van,akor szedd le a DownloadHelper progit !!!Livia Drusilla írta:Nem tudná valaki véletlenül, h ezt a videót a Barca-Real meccsről, ami a Matchdays-en van a következő címmel, hogyan lehetne letölteni???
Barcelona - Real Madrid: 2-0 (gólok élő ...
...a második oldalon található...
Amikor kértem, még nem volt fent az öf.lionelmessi19 írta:Mire való az összefoglaló cikk, kérdem én..Slither írta:Henry gólját majd vki plz tegye be, pont ki kellett mennem pár percre, amikor berúgta, és az ismétlésekről is pont lemaradtam.![]()
ott vannak mindig a gólok, matchdaysről linkelve.
Mire való az összefoglaló cikk, kérdem én..Slither írta:Henry gólját majd vki plz tegye be, pont ki kellett mennem pár percre, amikor berúgta, és az ismétlésekről is pont lemaradtam.