Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyol és Cáceres nem hiszem hogy egyszerre fog középen lenni, inkább Marquez, Piqué lesz Cáceres mellett! És ha már kupa, akkor itt a lehetőség Bojan-nak, középcsatárba tenném már be, és Hleb meg Messi/Xavi helyén kapna egy kis lehetőséget, rotáljunk rendesen! Nya meg Sergi - Yaya/Keita vkp kellFernando írta:2 középpályásUgyanmár. Bőven jó nekünk ha egy Pinto, Alves, Puyol, Cáceres, Sylvinho,- Iniesta, Touré, Xavi,- Henry, Eto'o, Messi...
...kezdővel álunk fel.
Ez az a felállás amit biztos, h nem fogunk látni az első percben, amíg Pep itt van, meg am is egy normális edzőnél.maister6000cm3 írta:Szerintetek hozzáfog szokni Henry a baloldalhoz?
Szivesen látnék még töle parádés meccseket, olyanok mint régen láthattunk amikor még az arsenalba volt. (cselek, több szerep a jétékban...)
De szemmel láthatóan nem fekszik neki a szélső poszt.
azér megnéznék egy olyan alapfelállást h
---------------------------Valdés-----------------------------
-------Dani--------Puyol----------Piqué--------Abidal------
----------------------------------------------------------------
------------------------Xavi-----Touré-----------------------
---Messi-------------------Henry-----------------iniesta-----
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------Eto'o------------------------------
Óriási forma...csak ne szurkolna annyira Tony Parkernek...nem áll jól neki az a csúnya szűrke Spurs mezCFirpo3 írta:Téynleg nagy mókamester, csomó videó van róla még:Rajmó írta:keresgéltem youtube-n és ezt a videot találtam Henryról![]()
eddig is tudtam, hogy nagy mókamester, de hogy ekkora..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=H4h1HNtV ... re=related![]()
remélem a video nem volt még belinkelve
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=5yXLnDEsqWI&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=_wF87vHY ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KQgX4RiQ ... re=related
Téynleg nagy mókamester, csomó videó van róla még:Rajmó írta:keresgéltem youtube-n és ezt a videot találtam Henryról![]()
eddig is tudtam, hogy nagy mókamester, de hogy ekkora..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=H4h1HNtV ... re=related![]()
remélem a video nem volt még belinkelve
Igen, rúgott sok szélső gólt is! De emlékeim szerint sokszor a kapuval szembe (50-75% közt) tűzelt. Előtte becselezte magát balról, vagy befutott. Azért Ronaldinho videókon is inkább a középső részből lőtt gólok láthatók.lionelmessi19 írta:
Egyébként furcsa ezt olvasni tőled Red, mert nálad biztos lehetek hogy követted a csapatot végig akkor is, amikor még csak meg érkezett, illetve jól játszott Dinho. Mert hogy igen is rengeteg baloldali akcióból lőtt gólt, rengeteg szélső védőt vert butára, és jutott el kapusig, gólig.
De mi nem is mondtuk, hogy Iniestának onnan gólt kéne lőnie.redmiller írta:Tehát ez a szélről lövöm a gólt oltári nagy baromság! Ronaldinho is nagy százalékkal a kapuval szembe lőtte a gólokat, pedig ő is bal szélen játszott...
Én is hozzád hasonló véleményen vagyok a kérdést illetően, de úgy látszik egyedül vagyunk.lionelmessi19 írta:Már hogyne lenne Dani. Ha egyszer középen adja a teljesítménye 90%át, miközben csak a meccs felét játssza középen.
Szó sincs róla hogy ő ne játsszon, de ne balszélen. Sokkalta jobb ott Iniesta, lényegesen több támadásunk fut olyankor, és eredményesebbek, szebbek is.
Amíg még mindig 85-90%ban csak a sírást kapom, hogy miért nem rakom feltétel nélkül bal oldalra kezdőbe, de ehhez semmiféle érvet, addig miért változna a véleményem? Főleg ha pályán végig azt látom, amit ide leírtam..
Nem az a fajta vagyok aki a többség nyomására csupán feladja a véleményét, ez gondolom kiderült bőven.
Szerintem az elmúlt két hónapban hatalmas eredménynek tekinthető, hogy Henry elérte: Nem akarom elküldeni, messze nem, sőt többször a kezdetését fontolgatom, más kérdés milyen poszton.
Nem a Depor az az ellenfél, aki ellen rá kell cáfolni. Ennél komolyabb ellenfelek várnak a csapatra, nem is kevéssel komolyabbak. Nyilván két ilyen játékos nem üti egymást a pályán, csak épp egy kreatívabb szélsővel, és csupán egy középcsatárral a pályán jobb teljesítményre vagyunk képesek, és nagy csapatok ellen fontos ez. Mindkét oldalról meg tudjuk bontani a védekezésüket.Varatrix írta:
Lehet hogy igazad van, Henry meccsen elfoglalt posztját illetően!
Viszont szerintem tegnap alaposan rácáfot Eto'o és Henry, arra az állításra hogy nem tudnak egymás mellett játszani.
Ha igazad van!
Akkor remekül képesek váltogatni a posztjukat.
Elő fogom szedni matchdaysről az összes akciónkat, ami Henry közreműködésével ment a bal oldalról, és gól lett belőle. Nem tudom hogy mennyi lesz ebben az idényben..
Igen azt látom hogy nem csak neked. Ha nem az Iniestás esetről van szó, akkor miről?Mikaos írta:Mint láthattad, ez nem csak nekem probléma. És itt nem is az Iniestás esetről van szó, hanem ahogy minősíted Henry játékát egy-egy jó meccse után a többség elszörnyülködésére. Egyszerűen az már a "nem-igazság" határát súrolja erősen.lionelmessi19 írta:Esetleg ne reagálj rá, ha feleslegesnek tartod.
Henry jól játszik, és ez látszik is, és tudja Guardiola is. Én leginkább benne bízom (Pep), és az eredmények is őt igazolják.
Mint láthattad, ez nem csak nekem probléma. És itt nem is az Iniestás esetről van szó, hanem ahogy minősíted Henry játékát egy-egy jó meccse után a többség elszörnyülködésére. Egyszerűen az már a "nem-igazság" határát súrolja erősen.lionelmessi19 írta:Esetleg ne reagálj rá, ha feleslegesnek tartod.
Utóbbi mondatba nincs beleszólásom.Sanama írta: Én ezzel azt akartam kifejezni,hogyha Iniesta-Eto'o-Messi 3mas kezd, nem a Henry-s változat,akkoris simán lő a csapat ennyi gólt,csak az a 2esetleg Eto'o neve mellé megy plusszban.
És akkor sokkal szebb a játék,az én szememnek.
Én ezzel azt akartam kifejezni,hogyha Iniesta-Eto'o-Messi 3mas kezd, nem a Henry-s változat,akkoris simán lő a csapat ennyi gólt,csak az a 2esetleg Eto'o neve mellé megy plusszban.Mikaos írta:Így van. Hát akkor meg miről is vitázunk?Sanama írta: És láthatjuk,hogy attól,hogy Henry padon van,Iniesta a helyén semmivel sem gyengébb a csapat,és semmivel nem lő kevesebb gólt.![]()
Sanama írta: Nem értem,miért jösztök azzal,hogy Iniesta balszélen nem lő gólt?
Neki az a feladata,hogy levigye és visszapasszolja,azaz kiszolgálja Eto'o-t,Messit és akik érkeznek. Teszem hozzá ezt kiválóan megoldja.
...
Henry a pályán van,csak akkor lyukas a bal oldal,mert ő sem onnan lő gólt hanem középről. Ameddig ő van "kirakva" bal oldalra,addig 1olyan veszélyes akció sincs bal szélről,mint mikor Iniesta van ott.
Sanama írta: ...Szóval úgy gondolom,hogy Iniestára balszélsőknét számít.
Sanama írta: És láthatjuk,hogy attól,hogy Henry padon van,Iniesta a helyén semmivel sem gyengébb a csapat,és semmivel nem lő kevesebb gólt.
Sanama írta:...
Nem értem,miért jösztök azzal,hogy Iniesta balszélen nem lő gólt?...
Jajj mégse lesz tanulás.Varatrix írta:Kezdelek teljesen nem érteni!lionelmessi19 írta:Fix balszél nem létezik, de aki épp kint van az alig csinál valamit. Tegnap egy büntetőt rúgtunk, meg 3 gólt a jobbról, meg egyet balról, mondanom sem kell ki csinálta meg Xavival karöltve. És Henry pedig belőtte, középről.
Sajnos részemről le kell zárni most egy időre a dolgot, mert egész héten javítóvizsgákat, meg nyelvviszgát írok, de majd jövök az Espanyol után, ha játszott. Bár 1-1 hsz addig is lehet hogy jön ide tőlem. Mielőtt valaki túlzottan megnyugodna.
Tehát Henry padra való, és Gudjohnsen meg KEita kezdejen középen, hogy Iniesta a bal szélen játszhasson?
Andris már miattad sajnálom Henryt. Csinálhat bármit már halvány marad a játéka?
Kezdelek teljesen nem érteni!lionelmessi19 írta:Fix balszél nem létezik, de aki épp kint van az alig csinál valamit. Tegnap egy büntetőt rúgtunk, meg 3 gólt a jobbról, meg egyet balról, mondanom sem kell ki csinálta meg Xavival karöltve. És Henry pedig belőtte, középről.
Sajnos részemről le kell zárni most egy időre a dolgot, mert egész héten javítóvizsgákat, meg nyelvviszgát írok, de majd jövök az Espanyol után, ha játszott. Bár 1-1 hsz addig is lehet hogy jön ide tőlem. Mielőtt valaki túlzottan megnyugodna.
Sebaj, Eto'o is úgy szokta. Miért ne váltogathatnák egymást Henryval egy meccsen??? - pláne, ha működik.lionelmessi19 írta:Fix balszél nem létezik, de aki épp kint van az alig csinál valamit. Tegnap egy büntetőt rúgtunk, meg 3 gólt a jobbról, meg egyet balról, mondanom sem kell ki csinálta meg Xavival karöltve. És Henry pedig belőtte, középről.
Hát Iniesta emlékeim szerint a tizenhatos bal csücskénél ácsorgott, attól függetlenül hogy középpályáról érkezett, node mind1 végülis, a lényeg hogy az egyetlen balos gólunkhoz is csak középről tett hozzá Henry, persze ott nem kicsi mértékben.Grege írta:Spec a baloldalinál Ini a középpályáról irányított, és adott egy forintos labdát Xavinak. Uh ott ő nem számítható a baloldalra.lionelmessi19 írta:Fix balszél nem létezik, de aki épp kint van az alig csinál valamit. Tegnap egy büntetőt rúgtunk, meg 3 gólt a jobbról, meg egyet balról, mondanom sem kell ki csinálta meg Xavival karöltve. És Henry pedig belőtte, középről.
Sztm tényleg feleslegesen próbáljátok meggyőzni egymást, ha neked ott nem tetszik, hát ne tetszen. Jó pár érv elhangzott itt azért, de vannak az embernek olyan témái, ahol nem veszi észre az ellenérveket, csak azt hangoztatja, h nem hangzott el olyan...
peace