Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz a dicséretet,nagyon örülök neki! Igyekszem továbbra is,főleg ezeket a hibákat kiküszöbölniDrigo írta:De ha már eddig csak kóstolgattam, most megdicsérem az írásod Etooka
A Depor meccs előtt volt 4989, utána javították, megtévesztve ezzel sokakatDrigo írta: Szóval az 5000 gól az kizárólag a bajnokságra vonatkozik - már ha jól értelmeztem a cikket, és itt az erdetire gondolok az fcb.com-on, így irreleváns ebből a szempontból, hogy ma mennyit lövünk/mennyit nem lövünk. A másik, hogy jó formában vagyunk ez nem vitás, de ettől még szerintem koránt sem biztos, hogy jövő hétig kiderül, hogy ki lövi az 5000.-et - de ez már csak kukacoskodás, csupán kicsit erősnek érzem ezt az optimizmust
A másik, hogy szerintem már 4999-nél járunk. Az a cikk ugyanis már szombat délelőtt fent volt az fcbn, és ha jól emlékszem már akkor is 4994 volt a gólok száma, szerintem azóta csak befrissítettek. De azt is csak részben - így jöhet ki náluk a 19 meccs 54 gól - ami mondjuk azok számára, akiknek volt dolguk a hivatalos oldal statjaival koránt sem meglepő, ugyanis az oldal ebből a szempontból a blikk sportrovatáéval vetekszik megbízhatóságból, valami szörnyű, hogy emnnyire pontatlan... Na szóval szerintem így jöhetett ki nekik, hogy Depor meccs előtt és után is 4994 gólja volt a csapatnak. Persze senki ne vegyen mérget arra, amit írtam. A legbiztosabb az lenne, ha valahol ennek utána lehetne nézni, viszont fogalmam sincs, hogy ezt hol lehetne megtenni. Aki esetleg szokta még olvasgatni a hivatalos oldalt esetleg alátámaszthatna/megcáfolhatna.
Ez nem optimizmus, hiszen úgy írta, hogy legrosszabb esetben... Legrosszabb esetben pedig még hosszú heteket kellene várni a hat gólra. No mindegy.Drigo írta:A másik, hogy jó formában vagyunk ez nem vitás, de ettől még szerintem koránt sem biztos, hogy jövő hétig kiderül, hogy ki lövi az 5000.-et - de ez már csak kukacoskodás, csupán kicsit erősnek érzem ezt az optimizmust
Én szoktam minden nap olvasni és olvastam is a szóban forgó cikket. A Depor meccs előtt 4989 gól volt írva, utána javították át 4994-re. Még ki is írták előtte, hogy már csak 11 gól kell a jubileumhoz, utána ezt is javították 6-ra.Drigo írta:Aki esetleg szokta még olvasgatni a hivatalos oldalt esetleg alátámaszthatna/megcáfolhatna.
A Spanyol Király-kupával...Bányász írta:A nap képén Bojan melyik serleggel látható?Csak sejtéseim vannak és lehet azok is rosszak.Valaki ki tudna segíteni?
A kép címe: ismét minden szem a kupán... So, Király-Kupa...Bányász írta:A nap képén Bojan melyik serleggel látható?Csak sejtéseim vannak és lehet azok is rosszak.Valaki ki tudna segíteni?
Könnyen lesz az a könnyetaz Espanyol nem fogja könnyet adni magát
Nem, ma nekem is párszor, gondolom másoknak is. Egy kis szerver túlterheltség lehetett, vagy nemtom.tenkl írta:Ma többször is megtörtént, hogyha megnyitottam a főoldat, az egész jobboldali menüsor eltűnt, a fórumajánlóval együt. Csak nekem volt ilyen? Mitől lehet?
Nekem csak később töltötte be egy kicsivel, de nem foglalkoztam vele.tenkl írta:Ma többször is megtörtént, hogyha megnyitottam a főoldat, az egész jobboldali menüsor eltűnt, a fórumajánlóval együt. Csak nekem volt ilyen? Mitől lehet?