Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel 1et értek.De Ezquerro kevesebb vizet zavart ellenünk,mint Joaquin...LG írta:Ez is igaz, de hát ha már jott Ezquerro akkor már nem fogjuk megvenni. Nem lett volna rosz, de nem is létfontosságuRapika írta:Én azért örülnék Joaquinnak Boixos!
Ellenünk is nagyot alkotott...a posztján Ő az 1ik legjobb!
Barca B és C keretében vitézkedett sose jutott fel az első csapathoz,már nem nálunk játszik ha jól tudom.LG írta:Gyerekek, ki volt az a Babangida![]()
A CM4ben volt a Barca keretében. Lehet h szégyen, de nekem nem ugrik be a csáko
Ez is igaz, de hát ha már jott Ezquerro akkor már nem fogjuk megvenni. Nem lett volna rosz, de nem is létfontosságuRapika írta:Én azért örülnék Joaquinnak Boixos!
Ellenünk is nagyot alkotott...a posztján Ő az 1ik legjobb!
maximálisan elismerem a tudását, de meg kell, h mondjam, nem a legszimpatikusabb gyerek a ligában (bár ez gondolom lejött az írásból).Pedro írta:No és - bár ahogy Boixos mondta "kell a francnak az ilyen"
Miért ne játszhatnának?????tavaj is játszottak a corradiék a zaragoza ellen.Pedro írta:No és - bár ahogy Boixos mondta "kell a francnak az ilyen"- a végén még Joaquin már nálunk fogja rugni a bőrt azon a meccsen.
Bár nem hinném, hogy az új igazolások játszhatnak, no de hát ki tudja...
Sztem Augusztus végén,vagyis szezonkezdet előtt,nem is tom mikor kezdődik.Pedro írta:"...Manuel Ruiz de Lopera, a Betis elnöke: hátravan egy nagy mérkőzésünk: a Szuperkupa keretén belül kiderül, hogy a Barcelona, avagy a Betis Spanyolország legjobb csapata..."
Szerintem az már kiderült, Manolo!![]()
Egyébként nem lesz épp rossz meccs, mind2 csapat frankón támadófocizik, ja és úgy tudom, a Betissel van is egy kis elszámolni valónk a velük szembeni nem éppen pozitív mérlegünk miatt!Remélem azért komolyan vesszük, bár nem'tom mikor lesz...vki
Játszott vagy 3-4 meccsen.mrmonster írta:Rapika írta:Mintha rajtatok múlna ,hogy mi lesz Albertinivel...
És nem azért lett véve,hogy villogjon,hanem h jól helyettesítse a sérülteket,amit meg is tett!![]()
![]()
Rapika írta:Mintha rajtatok múlna ,hogy mi lesz Albertinivel...
És nem azért lett véve,hogy villogjon,hanem h jól helyettesítse a sérülteket,amit meg is tett!