2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is ez a véleményem.Casillas hatalmasakat védett az Eb-én és igencsak vezető szerepe volt abban, hogy a madrid nyerte az elmúlt 2 bajnokságot.Sanama írta:Hát ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy nem a fizetés a mércéje a képességeknek.
Ha Casillas 50miliot keresne,vagy 2-t, akkoris ő lesz a legjobb hálóőr.
Buffon peidg szintén remek,csak Casillas felnőtt hozzá az utóbbi években,és át is vette tőle a vezető poziciót. Ez az én véleményem
Az én véleményem hogy Casillas egy jó kapus, de egy kicsit túl sztárolták!ALEXDP írta:Jó,akkor átfogalmazom.
Ha a Madrid nem nyer Bl-eket,meg bajnokságokat,ha a médiában nem lettek volna ennyire felkapottak,akkor Casillas szerinted keresne most évi 8 misit?
haha
Ja,és igen ahogy említetted is,Buffon.....
Nos ő a világ magasan legjobb kapusa....
Ha úgy tetszik,ez azt hiszem a többség véleménye is!
Utolsó Barca-Real, Egész EB. Ha csak ezeken a meccseken követed Casillast, akkor rájössz,hogy magasan a világ legjobb kapusa. Mögötte pedig szerintem Buffon következik.ALEXDP írta:Nézzétek!
Casillashoz hasonlítgat,és ő sem volt szerintem soha egyetlen percig sem a világ legjobbja,csak ott kezdett,a madridnak
Valdes nem barca szintű kapus... Annyi pénzt érdemel körülbelül mint amennyit most kap...LG írta:Lehet, h kacsa, de abban van vmi, h Valdes kicsit többet képzel magáról, mint ami. Emlékszem, már az előző hosszabitásnál is voltak problémákVarga Tamás írta: Valahogy nincs tisztában önnön képességeivel a srác...Vagy rosszak a súgói...Vagy hírlapi kacsát olvashatunk...
Lehet, h kacsa, de abban van vmi, h Valdes kicsit többet képzel magáról, mint ami. Emlékszem, már az előző hosszabitásnál is voltak problémákVarga Tamás írta: Valahogy nincs tisztában önnön képességeivel a srác...Vagy rosszak a súgói...Vagy hírlapi kacsát olvashatunk...
Ott kezdődik a probléma, hogy goal.com.Grege írta:Hát ennek nem örülök:
http://www.goal.com/en/news/1706/barcel ... ay-me-more
Akkora fizut akar, mint Casillas odaát... (9 milla)
Nem csodálom, h nem akarnak ennyit fizetni neki. Sztm hamar el kellene fogadnia egy kicsit kisebb fizetést, mert még a végén erősödni fognak azok a hangok, akik jobb kapust szerződtetnének.
Én bírom a srácot, de ez akkor is túlzás most tőle...
Nekem ugyan mind1, hogy 2-jük közül ki áll a kapuba, de talán inkább Valdes, Sergiohoz képest rendelkezik némi rutinnal...
Azért ennek menyi a valóság alapja azt nem tudom szerintem úgy 5%.Szóval kb annyi hogy több pénzt akar.Ő is maradni akar Laportáék is akarják ,hogy maradjon tehát itt nem lesz gond megfognak egyezni. Valdés is jól jár és mi Barcelonások is.Grege írta: Akkora fizut akar, mint Casillas odaát... (9 milla)