Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Solarionon megvan, ha nincs reged kuldj egy pu-t emailcimmel es kuldok meghivot.LM10 írta: Moziban láttam.Klasszisokkal jobb mint az 1. rész volt.Király film nagyon.Honnan töltöd?Én is szedném
Katalán88 írta:Most szedtem le a Valami Amerika 2-őt bizto jó film lesz!!!
Akik már látták milyen véleményetek van róla?
Nem forgatnak ez lesz az utolsó!!!VIII.Henrik írta:Valamelyik csatornán mondták, hogy nem forgatnak majd újabb évadot a PB-ből.
Előzetest láttam csak én is.A mondó vagyok, h véleménytől függően kötelező darab!Slither írta:Vki látta már az új Notorius BIG mozit? Vélemények?
tudtommal nincs.Fernando írta:Van új része?grecki írta:Ez a PB egyre szánalmasabb... Vége lehetne most már...
Úgy hallottam utolsó évad fut Amerikába, de nem vennék rá mérget!grecki írta:Ez a PB egyre szánalmasabb... Vége lehetne most már...
Megnéztem én is angolul...utána meg megnéztem amit mondtál és hát 13 nap telt el a megjelenés és a felirat között ha jól számoltam..VIII.Henrik írta:Bányász, egyszerű matematika (na, megszólal a Nobel-díjas matematikus), számold ki, hogy hány nap telt el a 15. rész angol feliratának megjelenése, valamint a magyar felirat megjelenése között. Na ez várható a többire is. Én nem vártam rá, ahogy a Dexternél sem, és megnéztem magyar felirat nélkül.
Leírhattam volna első ezzel kapcsolatos hszemben ezeket is, mert természetesen mind megvan,és mind kedvencVIII.Henrik írta:Nem rohanok fel azért én port-ra, de nekem még a Magas barna férfi, felemás cipőben is tetszett, még a Pénznyelőhöz közeli időkből, ahogy Hooch-csal az Egyik kopó, másik eb-ben. Az a kutya valami zabálnivaló!
Ja, Betörő az albérlőm!1-2 hete volt tv-ben, meg is néztem újra. Hatalmas, és remekül sikerült a remake.
tegnap néztem meg én is, nekem tetszett, nálam is 9/10, egész jó volt a történet is, a végén tényleg jó volt a poén, olyan mint a silent hill-ben.... érdemes megnézni tényleg a tükröket, én pl elkezdtem nézni, aztán ránéztem az órája, gondoltam megy vagy 20 perce, egy nagy fenét:D már 45 perce mentMcLovin írta:Látta valaki a Tükrök-et?Kemény egy film!
A vége különösen fondorlatos!
![]()
10/9