Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bojan tuti középen van ezek szerint.Replay írta:Nem lesz ott a mai meccsen a keretben a következő 7 játékos:
Eto'o, Victor Valdés, Piqué, Henry, Yaya Touré, Dani Alvés, Pedro.

Sport1, 22 óra, élő.reggie írta:Sziasztok! Csak 1 gyors kerdes: melyik csatornan adjak a meccset? Ugye 22h-kor?

Ha csak személyedben nem Guardiola-t üdvözölhetjük, akkor nem igen hiszem,mert -ahogy lm19 is írta- 1 órával a meccs előtt van fenn a hivatalos oldalon...Eagico írta:Itt a kezdő srácok:
- Pinto -
-Alves, Márquez, Cáceres, Sylvinho-
-Touré, Iniesta, Busquets-
-Gudjohnsen, Bojan, Hleb-
Pontosabban a kezdő, amit te játszatnál, nem?Eagico írta:Itt a kezdő srácok:
- Pinto -
-Alves, Márquez, Cáceres, Sylvinho-
-Touré, Iniesta, Busquets-
-Gudjohnsen, Bojan, Hleb-
http://en.wikipedia.org/wiki/Copa_del_Rey_2008–09Mental_Theo írta:a további sorsolás megvan?met ugye van egy Sevilla-Valencia duó,és lehet velük vagyunk ISMÉT 1 ágon...
A védelmet én is ugyanígy gondoltam ki!barca0417 írta:Én meg azt próbálnám ki, ha nem is feltétlenül ezen a meccsen, mert ez nehéznek ígérkezik, hogy Alvest tudja e valaki pótolni Puyolon kívül, ő had pihenjen. Mert én kipróbálnám a jobb szélen Cacerest, középen Marquez-Piqué, baloldalt Sylvinhoval.

Egyelőre nincs még hivatalos kezdő, várhatóan a meccs előtt egy órával hirdetik ki.csabimo írta:Lehet tudni már valamit a mai kezdöröl? Remélme h messi játszik, mert nem ártana gólokat löni idegenben...

Ez korrekt hsz volt 1500.-nak grat hozzá!MichaaBee írta:akkor ár én is bedobom a ma esti ideálom
-----------------Jorquera-----------------
--------Márquez-----------Cáceres------
Alvés----------------------------Sylvinho
------------------Touré-------------------
------Busquets------------Hleb-----------
Pedro------------------------------Iniesta
------------------Bojan--------------------
Guddyt, Titit pedig a meccs állásától függően játszatnám csereként.
Pedro: eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, szerintem tudná most is hozni a minimumot, sőt, talán egy picit többet is.
Hleb: ki kell már végre próbálni a középpályán! elvégre az Arsenalban is ott volt a legjobb, nem jobbszélső támadóként...
Bojan: ahogy Sanama is írta, középen lenne jó játszania.
Jorquera: hadd játszon ő is, én csípem![]()
szerk.: a tippem 1-2, hasonlóan az őszi meccshez![]()

Szerintem nem egyszer játszott közép csatárt ott nem sok mindent ért. Középpályán sokkal hasznosabb főleg ebben az idényben elég jól teljesít.(én tavaly eladtam volna, de most tetszik a játéka)danko94 írta:Lehet h hülyének néztek, de egyszer megnézném h Guddy mire képes középcsatárként!![]()
Én is igy gondolom. Mondjuk én inkább Bojant tenném középre,neki ott kell tapasztalat. Cáceres,Hleb-nek meg elég nagy meccshiány van,ugyhogy kezdhetnénekTitinho írta: -------------------Pinto-------------------
--------Marquez-----------Cáceres------
Alves----------------------------Sylvinho
--------Busquets--------Iniesta----------
Bojan----------------------------------Hleb
------------------Eto'o/Henry--------------
VISCA EL BARCA
Tényleg bizonytalan még.... idő kell neki mint mindenkinek, hogy bizonyítson és, hogy felvegye a ritmust... jó lesz... nagyon bízom benneVaratrix írta:Szép felállás de Cáceresnek nincsen helye!Titinho írta: -------------------Pinto-------------------
VISCA EL BARCA
Nagyon bizonytalan!
Nem tartom ide valónak.
Rengeteget hibázik, és nagyon eltörpül Piqué mellett!
Nagyon sajnálom de nem megy neki annyira mint szerettem volna!
Szép felállás de Cáceresnek nincsen helye!Titinho írta: -------------------Pinto-------------------
VISCA EL BARCA