Martin6 írta:Én am már csak egy dolgot nem értek ! Oké hogy megvan az ellentét, a gyűlölet a két csapat között! De miért van az hogy csak a "madridba" való! Csak azt nem tudom az miért bajotok hogy ha nekünk van pénzünk és ezáltal megtudunk venni bárkit!! Ha jól tudom nem lopással és csalással nyertük.szereztük! És nem is úgy, hogy felvásároltak minket milliárdos emberkék akik csak úgy hobbiból szórják a pénzt mert megtehetik! Szal csak azért kérdem hogy ez miért baj? ha megtehetjük miért ne?
na sziasztok
Engem spec rohadtul nem érdekel, h kit vesz a Madrid, mivel szeretem a spanyol focit, örülök is, ha több jó playa van a Ligában, DE:
- az kifejezetten fel tud húzni, h a madridisták annyira elkényelmesedtek a jóban, hogy azt hiszik egy-ketten, h végtelen mély a persely, és a világ minden pénze rendelkezésre áll, mindenkit kilóra meg tudtok venni, mert egyszerűen ez lehetetlen, még ha más klubokhoz képest állítólag sok pénzetek van.
- az olyan szövegek, h miért nem fizettetek ki azt a +10-15 milliót, és hoztátok el vmelyik "sztárt" felidegesítenek, mert nem hiszem el, h mindannyian azt képzelitek, h jobban beleláttok a klubotok gazdasági helyzetébe, mint az ott dolgozók,
- és sztm 2 év alatti 300 millió eurós játékosvásárlás után nektek sem lesz korlátlan még a nyáron a kasszátok, ahogy senkinek sem az.
Amúgy sztm mielőtt minket kérdezel, h mi az oka a feszültségnek, olvass utána, megspórolsz magadnak és nekünk is pár fölösleges kört.
Szép napot neked!