redmiller írta:lionelmessi19 írta:
Bojan is nagyon harmatos továbbra is, Iniestának nem volt játszótársa, végig négy ember fogta, a végén meg már lépni nem bírt.
Persze, hogy 4 ember fogta, mivel alig akart szabadulni a labdától... Bromi sokat cselezett és ezzel rontotta az esetleges helyzetkialakítás lehetőségét...
Igen, ha láttad a meccset, vagy azt az egynéhány hszt, amit írtam utána, akkor tudod hogy egyetlen darab játszótársa nem volt. Se megjátszható támadó, se lőrefele mozgó kp, a két ember aki kb passzokat kapott, az Sylvinho és Busquets volt, mondanom sem kell ez melyik irányt jelenti főképp.
Én se próbálkoznék egy idő után azzal, hogy megnézem kinek passzolok, még 3 embernek is nekimentem volna én is. Ráadásul Ini néhányszor még meg is csinálta.
Nincs értelme kifejteni hogy szerintem pl Henry mit játszott volna tegnap, ha pont ugyanott kell lennie, mint Andrésnek, mert nyilván Bojan és Hleb mellett ő középcsatár lett vna. Bár vannak sejtéseim mi lett VOLNA, ha beleszorul pont ebbe a szituációba, de mivel ez nem történhet meg a pályán szvsz, le sem írom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila