Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt írja: (haveromnak)socio66 írta:Igen,ennyiért lehet jó edzőt venni,csapnivaló vezetői készséggel. Nem kevés
nem, ugyanannyit fejlődik, viszont ha mindkettőn játszik, akkor több esélye van megsérülni. ezért érdemes egy gyenge cseresort is tartani.Picit más: Ha egy edzetett játékosom játszik a bajnokin és a barin is akkor többet fejlődik,mintha csak az egyiken lépne pályára?
Nekem is ez a szurkolói elvárás,és igazuk is van. Nagy valószínűséggel hetedik leszek,hacsak valaki le nem 'botul',vagy nem születnek nagyon furcsa eredmények..noodle77260 írta:HALÓ!
Indul az új szezon!ÉBRESZTŐ!
Én egy 6. ként szeretném befejezni ezt a bajnokságot.Remélem sikerül, mert:
Célkitűzés a szezonban: Ebben a csoportban minden nap ajándék
Ti hogy álltok a dologgal, ki, hova várja magát a csoportjába?
Igen,ennyiért lehet jó edzőt venni,csapnivaló vezetői készséggel. Nem kevés de megéri,minél hamarabb szerezz be egyet.Michael írta:53 000 -ért lehet jó edzőt venni? Confused
Előttem már írták h szedjétek le a Psico és azzal tudod követni a játékosodat vagy szedj le segédprogit. Ilyeneket ha belépsz akkor a CHPP alkalmazások alatt találsz bőven szerintem a legjobb a hattrickorganizer.CFirpo3 írta:De unalmas most az élet. Semmi meccs, semmi hír.![]()
Viszont 20-tól lesz a VB döntő![]()
szerk.:Szerintem jó ötlet lenne, ha bevezetnék, hogy mikor fejlődik egy játékos, azt valahogy kiírják, mert így sosem tudom, hogy fejlődött-e valaki.
vagy, ha van ilyen, akkor hol?
Először is talán a legfontosabb lépés, hogy ne költs fölöslegesen, tehát ne vegyél fel senkit egyenlőre.McLovin írta:Kéne egy kis segítség! Kezdő vok a játékban (tegnap kaptam meg a csapatomat) és azt szeretném megtudni, hogy a személyzetből milyen embereket tanácsos (és hányat) felvenni? Kérlek segítseteg! Előre is kösz.
Ha 17 éves kevés naposak akár 2-őt is de ha nem sürgős akkor szerintem érdemes őket tovább edzetni. És 7-edben soha nem sürgős. Legalább 2 bot 3 botuló 2 simán sz*r és van 2 max 3 értelmes csapat akik már megtudnának tréfálni ha elrontod a felállástCFirpo3 írta:
Egy szezon alatt csak fejlődnek egy szintet, nem? És az nekem bőven elég lenne, hogy megoldódjon a pénzügyem. Aztán vennék új fiatalokat a következő szezonban és őket már tovább edzem.
Egy szezon alatt csak fejlődnek egy szintet, nem? És az nekem bőven elég lenne, hogy megoldódjon a pénzügyembaguvixXx írta:
Bocs hogy beleszólok de szerintem egy szezon edzés nem nagyon éri meg. Jobban járnál ha legaéább 2-3 szezonon át edzeted őket. 7-be amúgysem kell pénz úgyis nyersz mindig
Szerk.: Diego10 nagy grat nem semmi ifik!
Bocs hogy beleszólok de szerintem egy szezon edzés nem nagyon éri meg. Jobban járnál ha legaéább 2-3 szezonon át edzeted őket. 7-be amúgysem kell pénz úgyis nyersz mindigCFirpo3 írta:Én is pont ilyen helyzetben vagyok. Nem bánnám, ha már túl lennénk ezen a szezonon. Vettem pár fiatalt, akiket edzek, és majd szezon végén eladom őket remélhetőleg jó pénzért, így jó sok pénzzel vághatok majd neki a 7.-ed osztálynak.
Valentino írta:Ez jó kis játékos... szerintem jól jártál vele nagyon!!Diego10 írta:Mérhetetlenül boldog vagyok.Felhoztam a másik ifi szélsőmet is.
.......
Védés: 1/20 katasztrofálissocio66 írta:valamilyen Rómeó,aki ifiben jó sok csillagot kapott;milyen értékei vannak?
Igen-igen figyeltem a Te csapatod is,hogy milyen csoportba kerül.CFirpo3 írta:Én is pont ilyen helyzetben vagyok. Nem bánnám, ha már túl lennénk ezen a szezonon. Vettem pár fiatalt, akiket edzek, és majd szezon végén eladom őket remélhetőleg jó pénzért, így jó sok pénzzel vághatok majd neki a 7.-ed osztálynak.
Én is pont ilyen helyzetben vagyok. Nem bánnám, ha már túl lennénk ezen a szezonon. Vettem pár fiatalt, akiket edzek, és majd szezon végén eladom őket remélhetőleg jó pénzért, így jó sok pénzzel vághatok majd neki a 7.-ed osztálynak.socio66 írta:Az új csoportomat látva egy picit azért elment a kedvem a meccsektől.. A kövi idényben ugyanis pofozógép leszek egy másik,(bot)csapattal egyetemben. Ezen évben tehát vajmi keveset fogok fejlődni,a szurkolóim is elmennek,és gondolom telt ház sem lesz a meccseimen,ami kevesebb bevétellel is jár ugye..Így utólag azt mondom,okosabb lett volna még egy vagy két évet a legalsóbb osztályban tölteni ahhoz,hogy bármilyen hatodosztályú csoportban esélyem legyen a helytállásra. Egy szezon után egyszerűen nem lehet ütőképes csapatot összerakni egy keményebb hatodbeli csoportra. Na,mindegy,ez van mindenesetre érdekes lesz sorban kikapni,azok után hogy tavaly szinte mindig nyertem..