Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na de egy évben 6-szor?Victor_Valdes írta:Milannal vagy? Ha igen, öregek nem bírják a meccseket végig játszani rendesen, a másik meg az, hogy valóságban is van ilyen.Etooka írta:...
Milannal vagy? Ha igen, öregek nem bírják a meccseket végig játszani rendesen, a másik meg az, hogy valóságban is van ilyen.Etooka írta:...
Igen,amikor bajban voltam,mindenki támadott, míg a védőimmel sem volt semmi baj,mert Nestat agyondicsérik mostanság, Zambi hét válogatottja lett stb...gonosz írta: Cserélj egy irányítót és egy csatárt mindenképp, vsz hogy tényleg elfárdnak. A játék menete nálam gyors és a 80. percben, ha sz.rban vagy, akkor mindenki támadjon. Az általában be szokott jönni. Valamint ne hagyd, hogy a védőid rosszul játszanak!
Cserélj egy irányítót és egy csatárt mindenképp, vsz hogy tényleg elfárdnak. A játék menete nálam gyors és a 80. percben, ha sz.rban vagy, akkor mindenki támadjon. Az általában be szokott jönni. Valamint ne hagyd, hogy a védőid rosszul játszanak!Etooka írta:Nem értem,mi a baj...
Megy a csapatnak, több meccses veretlenségi széria, nagyon jól védekezek, jól támadunk. Jön a 3 nagycsapat.
1.rangadó:Juve ellen vezetek a 90. percig, erre ,miután a 2. félidőben lefociztam őket,bekotornak egyet....
2.rangadó:Roma ellen, túlélem a kritikus pillanatokat, sőt vezetést szerzek az 57. percben, erre egyenlítenek, sőt kikapok,ráadásként utána egy rakás helyzetem volt...
Szerk:3.rangadó:Vezettem, és nem fogjátok kitalálni,mennyi lett?1-1...
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Mert nagyon idegesít, hogy tök jól megy,erre a fontosabb meccseket rendre elbukom...
Leggyengébb meccs végi kondi 74% volt.Szerintem az nem olyan rossz...CFirpo3 írta:Lehet, hogy kifáradnak a játékosok a meccs végére és azért kapsz gólt.
Amikor játszottam fm-mel akkor engem is nagyon idegesítettek ezek a dolgok.
Lehet, hogy kifáradnak a játékosok a meccs végére és azért kapsz gólt.Etooka írta:Nem értem,mi a baj...
Megy a csapatnak, több meccses veretlenségi széria, nagyon jól védekezek, jól támadunk. Jön a 3 nagycsapat.
1.rangadó:Juve ellen vezetek a 90. percig, erre ,miután a 2. félidőben lefociztam őket,bekotornak egyet....
2.rangadó:Roma ellen, túlélem a kritikus pillanatokat, sőt vezetést szerzek az 57. percben, erre egyenlítenek, sőt kikapok,ráadásként utána egy rakás helyzetem volt...
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Mert nagyon idegesít, hogy tök jól megy,erre a fontosabb meccseket rendre elbukom...
http://thepiratebay.org/torrent/4508949 ... NAGER_2009Hidegkutis írta:Valaki nem tudna adni egy linket ahol letudnám tölteni manager játékokat??????
Előre is THX.
Offline asszem van működő verzió, online viszont nem tudom, hogy megy-e, és azt se tudom, hogy honnan lehet letöltenibarca99 írta:Ha valakinek van valami infója 9.2-es crack-ről, az dobjon már rám egy pü-t... vagy írjon ide, majd megnézem.Köszi
LM10 írta:Még nincs hozzá magyarosítás.
Nem rúgnak ki szezon végén.+még több dolgot is javít de azt még nemtom h mitLM10 írta:carlos1991 írta:Ha Fifa Managerről beszélsz akkor ezt tedd fel:
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=13518
igen arról....:D és ez miben segíít....??:D:D
carlos1991 írta:Ha Fifa Managerről beszélsz akkor ezt tedd fel:
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=13518
Ha Fifa Managerről beszélsz akkor ezt tedd fel:carlos1991 írta:szevasztok!!!én kezdő vagyok a manager-ben.....az lenne a kérdésem hogy mit kell ahhoz elérnem hogy ne rúgjanak ki 1év után.....???megnyertem a BL-t meg 2.lettem a bajnokságban 1pontal lemaradva a real elött......elörre is köszi