Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, tudjuk, mire gondoltál.Etooka írta:Én már nem tudomVarga Tamás írta: Tamás!
Bocsi, de: "ebben a naptári esztendőben" - azaz: 2009-ben?
Helyette, "ebben a bajnoki idényben".
Szerintem, de lehet, hogy rosszul értelmeztem?![]()
Ha igen, akkor bocsánat!Úgy gondoltam, hogy a bajnokság naptári esztendeje, azaz 2008-09
![]()
Amúgy meg,gyakorlat teszi a mestert![]()
Én már nem tudomVarga Tamás írta: Tamás!
Bocsi, de: "ebben a naptári esztendőben" - azaz: 2009-ben?
Helyette, "ebben a bajnoki idényben".
Szerintem, de lehet, hogy rosszul értelmeztem?![]()
Ha igen, akkor bocsánat!
Tamás!Etooka írta:
Na jó,feladomNa,egy utolsó próba:A Numancia egyedüliként tudta csak megverni ebben a naptári esztendőben a Primeria Divisionban az FC Barcelonát
![]()
nah, nem olyan nehéz ez, így már tökéletesOzsi
Na jó,feladomozsimiki írta: Ha az idei évre érted,akkor jogos, meg ha csak a bajnokságra, mert pl Espanyol sem kapott ki ebben az évben a Barcától![]()
![]()
Viszont az idei szezon 08-09, azaz még a Getafe,és a Santander sem kapott ki ebben a szezonban tőlünk.
Ha az idei évre érted,akkor jogos, meg ha csak a bajnokságra, mert pl Espanyol sem kapott ki ebben az évben a BarcátólEtooka írta: Na,még a válaszba is belesültemAkkor valószínű az lett volna a jó,hogy egyedüliként nem kaptak ki tegnap estéig a Barca ellen az idei szezonban
![]()
![]()
Na,még a válaszba is belesültemDrigo írta: Ez sem igaz, ugyanis a Racing és a Getafe is veretlen a Barça ellen.De amúgy nem hiba, csak kukacoskodás
Nem tudok mit kezdeni a sok szabadidőmmel (Sajnos el is költöttem egy rakat lóvét ebayen...) A lényeg persze lejött, el is kezdtem leírni, de gondoltam hagyok támadási felületet:P
Egyéként valóban majdnem meglett, beszéltük is Ivánnal meccs alatt. Nekem sem a túlzott optimizmussal volt gond, (egyáltalán nem tartottam kizártnak, hogy hatot lövünk) csak az a "biztos" úgy hangzott számomra, hogy ha törik, ha szakad. Mondjuk pont jól jött volna ki, meccs alatt nézegettem, hogy az 5000. gól lett volna matchdaysen a 3000. videóm.
Az valóban folyékonyabb lenne, de nem tudom,szerintem így is jóEgyébként a Messi-interjú címe elég furán hangzik. Nem lenne jobb egy sohasem?
Ez sem igaz, ugyanis a Racing és a Getafe is veretlen a Barça ellen.Etooka írta:Amúgy valóban, igazad van, tegnapig veretlenek voltak egyedüliként,nem, amit én írtam
De a lényege,hogy dicsérni akartam az ellenfelet![]()
Ui.:Amúgy,majdnem igazam lett az 5000.-et illetően a cikkben, Eto'o ziccerek+Messi kapufa és akkor megvanPersze,lényegtelen, de azért be kellett vésnem,ha már néhányan kritizálták a túlzott optimizmusomat
![]()
Ezzel most sikerült meglepned,mivel mindenre gondoltam, hogy valami hiba lesz, csak erre az egy mondatra nemDrigo írta: Na jöttem megintSzóval, még mindig a Numancia az egyetlen csapat aki legyőte idén a bajnokságban a Barçát.
Na jöttem megintamely tegnap estig az egyetlen olyan csapat volt, aki meg tudta verni
Valóban,viszont lévén, hogy a bajnokság 3. helyezettjéről van szó...Rumig írta: Más: az Athletic-es cikkbenEz nekem elég ellentmondásosnak tűnikEtooka írta:A találkozó korántsem ígérkezett könnyűnek, hiszen az ellenfél a bajnokság 3. helyezettje volt és csak 4 ponttal előzte meg az FC Barcelona fakóját. A Sant Andreu idegenbeli formájáról mindent elmond, hogy eleddig mindössze...
Ez nekem elég ellentmondásosnak tűnikEtooka írta:A találkozó korántsem ígérkezett könnyűnek, hiszen az ellenfél a bajnokság 3. helyezettje volt és csak 4 ponttal előzte meg az FC Barcelona fakóját. A Sant Andreu idegenbeli formájáról mindent elmond, hogy eleddig mindössze...
Hoppsz,félrenéztemRumig írta:Rövid hírben elírás, h 19 játékost lehet nevezni, vagy változott mostanában?![]()
Tudtommal 18at lehet, és eddig Pep sem próbálkozott többel...
Hidd el, hogy akkor is megkérdeznék. Másrészt az is ugyanúgy reklám lenne.noname írta:Egy javaslat: a következő meccs alá nem lehetne kiírni h linkek:rojadirecta.com vagy vmi hasonlót, mert minden meccs előtt minimum 6-7 ember megkérdi, és hiába modja mindeki, hogy olvassanak vissza, jönnek az újabbak, akiknek megint szólni kell.
Valóban, Etooka biztos félreütött csak. Én meg átsiklottam felette, amikor tettem fel.Rumig írta:Rövid hírben elírás, h 19 játékost lehet nevezni, vagy változott mostanában?![]()
Tudtommal 18at lehet, és eddig Pep sem próbálkozott többel...
Hali!Marci írta:Hello!
Gondoltam hozzászólok az egyik friss hírhez, Guardiola nyilatkozatához, de nem sikerült, ahogyan a többi hírhez sem. Bár nem létkérdés mert kb senki sem szól hozzá (talán ezért?) a hírekhez, de gondoltam jelzem.
Egyéb:
Van esetleg remény akkor, hogy lesz góllövőlista meg játékosstatisztika az oldalon?
üdv