Mikaos írta:lionelmessi19 írta:
Eto'o szerintem baromi jól játszott tegnap
Ez azért nagyon erős túlzás (
pl. Henryt már biztos agyonszidnád ennyi kihagyott helyzet után 
), de most már kezd végre újra a régi lenni. Viszont nem ártott volna tegnap még több gólt lőnie - viszont az se baj, ha Espanyol ellen tartogatja
lionelmessi19 írta:Eto'o...2009 eddigi legjobbját nyújtotta
Ez viszont igaz, mármint ha a saját legjobb teljesítményére gondoltál.
Na igen, Henry nem engedheti meg magának olyan mértékben, mint Eto'o. De erősen kétlem hogy 3 gólos vezetésnél őt ezért szídtam volna sokkal jobban, mint Samut most.
De egyrészt befejezhetnétek végre azt, hogy ilyeneket irogattok (mint a kiemelt rész), másrészt pedig nem gondolom fairnek, méghozzá nagyon nem, hogy kizárólag a ti idegrendszeri problémáitok miatt megígérem, hogy nem reagálok semmire a Henry topicban, mégis sorozatosan megszólítotok ott, vagy akár máshol ebben a témában.
Szerintem egy rúgott gól, és rengeteg helyzet elég jó mérleg egy csatártól, még akkor is ha sokat kihagyott. Nekem nagyon tetszett a tegnapi játéka. Arról nem is beszélve hogy ti csak a gólokra bírtok gondolni, de én mindig a játékról is, sőt inkább arról beszélek, és Samu bizony tegnap nagyon jól teljesített.
2009 eddigi legjobbja tőle természetesen.. bár nemtom. Ha az összképet nézem, hogy mennyire jól játszott a társakkal, milyen jól helyezkedett, és tényleg még gólt is rúgott, plusz az a néhány nagyon szép rész, ahol helyzetbe hozta magát... 2009 legjobb csatárprodukciójának is talán beraknám. Ide értve őt, Henryt, Iniestát, Hlebet, Bojan, de még Messit is majdnem, bár ő az Atletico ellen valami egészen durvát játszott, rúgott is egy hármast.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila