de most komolyan... ennek mi értelme volt?fir3bird! Ettől függetlenül nézheted rendesen a csapatunk hátát a madriddal együtt!
amugy oktatják rendesen a Valenciát.. szép lassan tényleg körvonalazódik az idei 3 dobogós...
de most komolyan... ennek mi értelme volt?fir3bird! Ettől függetlenül nézheted rendesen a csapatunk hátát a madriddal együtt!
otthon nem igazán mumus a Depor. csak a Riazorban. az elmúlt években magabiztosan győztük le a Deportivot hazai pályán.ozsimiki írta:nekem spec azért kell szorítsak,h a csapat így folytassa, ilyen FELFOGÁSBAN,és akkor két real se érné beVaratrix írta:A Realon kívül senki nem jelent komoly fenyegetést!
Nekünk csak azért kell szorítani, hogy ma a Depor győzzön!
Az Atleticot pedig még nem írnám le, a lélektani előny nálluk van azzal hogy az első félidő, utolsó perceiben egyenlítettek!felőlem nyerhetik sorozatban a meccseiket, tudom,h a depor a mumusuk,de 2 lesz ma közte, real javára. de nagyon nem hoz lázba
nekem spec azért kell szorítsak,h a csapat így folytassa, ilyen FELFOGÁSBAN,és akkor két real se érné beVaratrix írta:A Realon kívül senki nem jelent komoly fenyegetést!
Nekünk csak azért kell szorítani, hogy ma a Depor győzzön!
Az Atleticot pedig még nem írnám le, a lélektani előny nálluk van azzal hogy az első félidő, utolsó perceiben egyenlítettek!
hogy a lottó számokat miért nem tudom,és érzem meg úgy,ahogy biztos voltam abban,h itt BARCA, Real sorrend lesz,és a maradék 4 osztozik a bles helyekértlionelmessi19 írta:Na tegnap x-elt a Villareal, most fél óra után szívásra áll a Valencia meg az AtMad is...
A mi hétvégénk lesz ?A kezdés jó.
Nálam is volt nagy öröm, mert a Bilbao verte le őket!!!Varga Tamás írta:Na, kikapott a Valencia 3-2-re.
Ez jó!
FORCA BARCA!
Barcelona144 írta:Vki meg tudná mondani h hol találom meg a Spanyol bajnokság góllövő listáját? Mostanit
Nekem mindegy, a többi csapat nem foglalkoztat, csak a Barca. Na jó, nem ejtenék könnyeken, ha a Madrid lejjebb végezne, de sztem tuti meglesz az a 2. hely nekik.kennyke04 írta:Én jobban örültem volna ha lihegnek a Madrid nyomában Sevillan kívül is!Varga Tamás írta:Na, kikapott a Valencia 3-2-re.
Ez jó!
FORCA BARCA!
Hát nem tudom... Több ponton nem értek egyet ezzel a véleménnyel, vagyis lényegében egyáltalánSzerintem kicsit gáz, hogy A Barca előző ellenfelével játszik a Real. Megmondom miért. Ellenünk mindig bekkelnek a csapatok, és rengeteg lapot osztanak ki az ellenfeleknek a bírók, mert csak szabálytalanul tudják megfékezni a támadásokat. Emiatt sokan eltiltás miatt nem játszanak a Real ellen (pl. Luis Fabiano, Depor kapusa), emellett a Barca elleni meccs után fáradtabban érkeznek már Mardidba a riválisok.
Valóban teljesen jogos lett volna mind2 11-es, viszont mivel a biró mindkét esetben színészkedést látott, egyértelműen vonta magával a sárgalapokat.A Real nagyon örülhet,hogy nem kapott ki.
2büntetőt meg sem adtak az Osasunanak.
Arra még aztmondom,hogy előfordul ritkán.
De hogy 2sárgát kapjon a srác szinészkedésért még ezen felül...
Szánalom
Én félek belegondolni ki lépne a helyébe...Varga Tamás írta: Két eset lehetséges:
1. teljességgel alkalmatlan a játékvezetésre: mentálisan, szellemileg, emberileg, és biológiailag.
2. csúnyán elcsalta a meccset.
Mindkét esetben el kell takarítani a bírótestületből!
Tamás, arra értem hogy év elején tévedtek ennyit a Madrid ellen is, és sose szerettem ha a bíróra fogjuk!Teljesen jogos volt mind a két tizenegyes, nem is vitattam! De azt h segítik, a Madrid az nagy nagy túlzás! Nem kell nekünk is felvenni ezt a "fekete-kéz" stílust! Törődjünk azzal, hogy mi csodálatos játékkal porrá törtük a Deport, míg a Madridnak hadd fájjon a feje hogy a tök utolsó jobb volt náluk! Szóval a játékvezetés 0 szerintem is! De ne feltételezzük h megvette a bírót a Margit, ilyet csak a Juve tudVarga Tamás írta:Kennyke!
Egyet kérdeznék Tőled, de őszintén: MELYIK BÜNTETŐ-SZITUÁCIÓ VOLT KÉTES?
Ennél egyértelműbb büntetőt érő szabálytalanságot ritkán látni. Ezt, hogyan lehet elnézni. Ha elnézte, két eset lehetséges:
1. teljességgel alkalmatlan a játékvezetésre: mentálisan, szellemileg, emberileg, és biológiailag.
2. csúnyán elcsalta a meccset.
Mindkét esetben el kell takarítani a bírótestületből!