CS0ki írta:
Egyrészt még nem biztos, hogy el akarja adni, ezek csak pletykák.
De ha el is adja, az nem a türelmetlensége miatt van, hanem a gazdasági válság miatt. A vagyona kb a tizedére csökkent állítólag!
Nem is mondtam én,h biztos.

Én is csak a pletykákra reagáltam.És tudom,h nem a türelmetlensége miatt adná el ha eladná.De pont azért türelmetlen mert most arathatná le a gyümölcsét a befektetett pénzeknek szvsz.Tehát több lehetne a bevétel mint a kiadás oldalon...sztem ez is kiút lehetne neki a válságból...
CSOki írta:A küzdés azért túlzás! Smile nincs semmi baj azadósságokkal, amíg kezelhetőek. A gazdaságnak kb az alapja a hitel, azzal tud mozgásban, növekedésben maradni.
A küzdés szó leginkább a Valenciára vonatkozott.Lehet,h a hitel a gazdaság alapja és lehet,h kezelhető.De az Ő esetükben nem ez látszik mert folyamatosan azokat a híreket hallani,h el kell adni a legjobb játékosaikat.És egy nagy csapattól nem ezt várná az ember...
Az AIGos részt azért hoztam fel mert ha jól emlékszem Tamás mondta,h gondba van az AIg és arra reagáltam.De az Nekem is világos volt,h az nem igazán érinti a MU-t
CSOki írta:Sokaknak kifejezetten nem tetszik az olyan berendezkedésű bajnokság, és a legtöbben büszkék, hogy Spanolyországban nem így működnek a dolgok, és nem "milliomosok játéka" a csapat.
Igen ez lehet,h így van.De én most speciel két csapatot tudok akiknél szerintem nem néznék jó szemmel azok pedig a Bilbao és a Barca.Gyakorlatilag a Real kezdte el játszani ezt a játékot(vagyis hasonlót csak más felépítés volt a háttérben)és mondjuk a példánál maradva nem hiszem,h a Valenciánál elzavarnának egy "megmentőt".A Valencia amúgy se nevelő klub.Sztem ott lényegében mindegy kitől kapják a pénzt.És ez nagyjából igaz a többiekre is.
Jó én se feltétlenül értek egyet azzal ami Angliában megy.De egy kőgazdag tulajdonos aki ért a focihoz vagy legalábbis értő emberek szavára hallgat azzal senki nem járna rosszul...
A "kesztyűt" meg azért kéne felvenni mert még a végén érdektelenné válik a bajnokság.Jó ez egy kicsit túlzó és elrugaszkodott dolog de sztem van benne valami
Az meg amúgy se járja,h állandóan az angolok döntőznek lassan a BL-ben...