Látom zajlik a forradalom.
Azok alapján amit beírt "bizonyítéknak" igencsak erős lenne, ha kiraknánk. Tavaly akkor az egész fórumot iktathattuk volna, durvábbat írtak a népek a saját csapatukról.
Amennyiben az oldalt szídta és egyebek az már súlyosabb. Akármilyen legyen is, sok embernek sok munkája van benne, ezt szerintem közülünk mindenki tudja. Ha valakinek nem tetszik ne menjen oda, gondolom nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig felmész a madridistára. Ne pedig kostólgassa az ottani szerkesztőket. Még nem is tudom hány variációval ezelőtt szépen nézett ki, azóta nem jön be a madridista nekem. De nem is járok oda öcsém úgyis készséggel tájékoztat a hírekről. Mondjuk az meglepő, hogy 15 éves hülyegyerek létére lehúzza a színvonalat, ez ismerve őt, nagyon dúrva. Az mindenesetre érdekes, hogy ezek szerint ott aktívabb, mint hazai fronton.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy amennyiben legközelebb ismét lesz az oldallal baja, akkor azt írják meg nekünk, és mi intézkedünk, mert az már komolyabb, de ilyen Deporos hozzászólásokkal ne vicceljenek már, mert keresek nekik a múlt évről olyan hsz-eket, amik itt születtek és sokkal dúrvábbak, mégsem szorultak moderálásra.
Ráadásul, ahogy Andris is írta szököévente ha idejár (ma speciel pont láttam) így lehet, hogy észre se venné a bant:P. Mondjuk az avatája az ha jól emlékszem nagyobb a megengedettnél csak mindig lusta vagyok szólni neki, mondom úgysem jön egy darabig.
Ez a banner topic...A 99,9 százalék (na azért annyi nem) annyira tehetségtelen, hogy az már fáj. A többiek meg adják alájuk a lovat, hogy valakinek ennyi önkritikája se legyen.
Állítom még ezt is megdícsérnék: