perezzel kapcsolatban pedig szintén nem vagyok biztos azügyben, h megváltozott volna a hozzáállása a régebbi énjéhez képest. más dumálni most, amikor semmi konkrétum sincs még, és más az elnöki székből tenni-venni ezt-azt.
Azt azért tegyük már hozzá, hogy Pereztől nem is tudom mikor olvastam utoljára bármilyen nyilatkozatot. És azokban is jórészt semmit mondo szövegek voltak, a madrid ügyeiről nem beszélt. Szóval a média kitalációit ne tulajdonítsuk már állandóan Pereznek meg a Madridnak! Há bármi baromság megjelenik a médiában, az mindig az újságírók hülyesége...Talán a madridos híreket is hasonlóan kéne értékelni...
Ezzel a játékkal én amúgy egy unalmas meccset várok a két csapattól,kevés góllal.
na mondjuk sajnos én is...
nem kell ezen kiakadni. odakint is úgy tárgyalják ezt a szitut, h fogyjanak a karakterek. arra lehet, h kevesebben figyelnének fel, h messi azért nem megy oda mert jól érzi magát a barcában, ők nevelték fel, ők csináltak belőle futballistát és ott lett világsztár, ráadásul nála még az sem feltétlenül igaz, h "a madridnak nem lehet ellentmondani", ugye.
de lehet.
tényleg kár ezen nyammogni, a vége innen is és onnan is nézve ugyanaz: nem megy messi a realba.
Ennyi...nemrég leírtam nagyjából ugyanezt, de azért mindenki lelkesen írja tovább a felháborodott üzeneteket!

Arról nem is beszélve, hogy szerintem célként se tűzné ki senki Messi leigazolását, a lehetőségektől függetlenül. Ő sokkal jobban "össze van nőve" a Barcelonával, mint mondjuk Figo volt. a madridisták nagyrésze nem akarja őt a csapatába, és nem a játéktudása miatt!