2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Attól függ h mennyi a pénzed+ h hol mjársz a ht-ban ha még nagyon az elején akkor várj egy kicsit ha már megvannak a játékosaid akkor vegyél egy jó edzőt 53000eFt-ért megéri hidd el.Blest írta:Sziasztok!
Következő kérdésem lenne... érdeme-e lávaltanom a kapott edzőmet - lásd - , ha szélsőjátékot edzek?
Ha igen, milyenre? Pénzem még van elég
Kösznöm!
Kiválasztod a játékost és a profillapján a jobb menüsor tetején van két gomb, az egyik a kirúgás a másik a szerződés ajánlása. De csak 112 nap után tudod felhozni és legalább 17 évesnek kell lennie.Pety-d írta:és az ifit hogyan tudom felhozni a felnőtt csapatba?
Muszáj lecserélned, megfelelőre.Blest írta:Sziasztok!
Következő kérdésem lenne... érdeme-e lávaltanom a kapott edzőmet - lásd - , ha szélsőjátékot edzek?
Ha igen, milyenre? Pénzem még van elég
Kösznöm!
gyenge edző, aki támadó szellemű
Mennyit áldozná rá, s milyen képességű kellene?Pety-d írta:nincs valakinek egy jó szervező középpályása olyan árba amit egy kiscsapat ki tud fizetni?
Rúgd ki őket...és azokkal a játékosokkal mit kellene csinálnom, akiket kezdéskor ideadott a csapatba, de már nincs rájuk szükség és eladni se tudom őket senkinek??
Melyikre gondolsz? Mert így nem tudom. Volt már egy pár azóta a nagy világbanbaguvixXx írta:Bowlinggolyo egyszer linkeltél egy csúnya random meccset bedobnád újra ?
Ezek csak szimplán rúgd ki úgy sem érnek semmitPety-d írta:és azokkal a játékosokkal mit kellene csinálnom, akiket kezdéskor ideadott a csapatba, de már nincs rájuk szükség és eladni se tudom őket senkinek??
Ez mind szép és jó, köszönöm a választ, csak hol a francba van a taktika???kleno04 írta:hello!
mérkőzések/ott katt a köv meccsre/taktika/ellentámadás
Vagy találgatsz, hogy kinek mi a legjobb posztja, vagy szerződtetsz egy-két játékosmegfigyelőt, akik posztra is kereshetnek neked, így azokról tudni fogod, hogy hol a legjobbak.MichaaBee írta:Ez most lehet, hogy hülye kérdés, de mi lehet az oka annak, hogy az ifi csapatomat minden mérkőzésen megszórják minimum 6 góllal?Hogyan lehet eldönteni, hogy kit érdemes játszatni, illetve kit nem. Stat sincs róluk...