Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ultrasur
Madridista

2009.02.01. 15:26:09

barca99 írta:Azt próbáltad már, hogy böngészőbe beírod a router (persze csak akkor, ha Pirelli a router, bár szerintem az) IP-címét (természetesen azon a gépen, ahol van net, mellesleg 192.168.1.254), majd belépsz (3play a felhasználónév és jelszó is) ezután bemész a wireless beállításokhoz, ott engedélyezed, megadsz valami nevet (SSID) meg talán érdemes a Security-t is beállítani. Ezután laptopon wifi belő, csatlakozás vezetéknélküli hálózathoz (remélhetőleg ott lesz a tálcán az óra mellett), ott megtalálod majd a hálózat nevét (amit SSID-nek beírtál), majd belépsz (azt a kódot kéri kétszer, amit a Securitynél beállítottál). Remélem tudtam valamelyest segíteni.
Köszi persze tudtál!
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.01. 13:49:06

Azt próbáltad már, hogy böngészőbe beírod a router (persze csak akkor, ha Pirelli a router, bár szerintem az) IP-címét (természetesen azon a gépen, ahol van net, mellesleg 192.168.1.254), majd belépsz (3play a felhasználónév és jelszó is) ezután bemész a wireless beállításokhoz, ott engedélyezed, megadsz valami nevet (SSID) meg talán érdemes a Security-t is beállítani. Ezután laptopon wifi belő, csatlakozás vezetéknélküli hálózathoz (remélhetőleg ott lesz a tálcán az óra mellett), ott megtalálod majd a hálózat nevét (amit SSID-nek beírtál), majd belépsz (azt a kódot kéri kétszer, amit a Securitynél beállítottál). Remélem tudtam valamelyest segíteni.
ultrasur
Madridista

2009.02.01. 13:09:49

madmushroom írta:
ultrasur írta:Kedves Édesanyámnak van egy régi Compaq laptopja, W2000 stb.
(Kb 1 hete van routeres internetünk a T-Valamitől)
Hogy lehet azt megoldani hogy erre a laptopra is menjen net és lehessen böngészni?
A számítógép fizikai címét kell telefonon regisztráltatni nem ?
Nemtom de egy próbát megér.
Kösz!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.02.01. 12:55:40

ultrasur írta:Kedves Édesanyámnak van egy régi Compaq laptopja, W2000 stb.
Hogy lehet azt megoldani hogy erre a laptopra is menjen net és lehessen böngészni?
A számítógép fizikai címét kell telefonon regisztráltatni nem ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ultrasur
Madridista

2009.02.01. 12:48:30

Kedves Édesanyámnak van egy régi Compaq laptopja, W2000 stb.
Cali
Entrenador del Barça

2009.01.31. 18:33:21

Tudna nekem valaki adni egy linket, ahol meg tudnám nézni a barcelona elmúlt 15-20 évének a csapatösszeállítását?
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.01.31. 16:32:12

tudna valami mondani nekem egy jó kis videóvágó progit? nem árt, ha magyar nyelvű
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.31. 15:39:25

torrestoni írta:Hello!

Nagy szükségem lenne a Metallica - Death Magnetic c. albumára. Első sorban direct link érdekelne, de torrent is nyugodtan jöhet.

Előre is köszönöm szépen!
http://www.megaupload.com/?d=YZ0ISTHT
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.31. 15:36:06

Hello!

Nagy szükségem lenne a Metallica - Death Magnetic c. albumára. Első sorban direct link érdekelne, de torrent is nyugodtan jöhet.

Előre is köszönöm szépen!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.31. 14:36:56

Köszi Tim, valahogy megpróbálom megcsinálni. :)
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.31. 13:44:23

Nem megoldhatatlan probléma,csak kicsit körülményes lesz.
Mkv kiterjesztésű fájloknál egyszerű lenne,van erre egy nagyon jó program
az Mkv toolnix ennek segítségével hozzáadhatsz hangsávot,feliratot illetve elvehetsz. A kivett felirat
vagy hangsáv elmenthető,szerkeszthető. De ez avinál nem működik.
Ha jól tudom oda a nandub nevű program kell,Itt egy kis segítség a használatához.
Ha sehogy nem jönne össze próbáld átkonvertálni mkv-ba,és úgy szerkezgetni a toolnix segítségével.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.31. 12:52:20

Remélem tudtok nekem segíteni, meg azt is, hogy meg tudom úgy fogalmazni a problémámat, hogy érthető legyen. :) Szóval...

Van egy sorozat, ami megtaláltam magyarul és angolul is. A probléma az, hogy a magyar verzió sokkal kisebb felbontásban van meg. Ezután én arra gondoltam, hogy a magyarból valahogy kiszedem a hangsávot és ráteszem az angolra. És itt jön a bonyodalom. Az angol verzió úgy van megvágva, hogy egyből az aktuális címmel kezd és nincs a végén credits (nem ugrik be a magyar neve :)), egy sima 20 perces avi fájl. A magyar verzó pedig 'eredeti' DVDRip, tehát az egy 2 és fél órás avi fájl, és ott az összes epizódnak van főcíme és 'készítők' (hmm... :oops: ), tehát ott együtt van a 7 rész.

Elméleti síkon úgy gondoltam, hogy kellene valami program, amivel szépen le tudom kapni a hangot x-y-ideig (tehát csak a címtől az utolsó képkockáig, hogy egyezzen időben az angol verzió idejével), aztán valamivel meg rá kéne hegeszteni a magyar hangot. :)

Mivel 'hallottam' már olyan sorozatokról, amik fellelhetőek itthon dual-audióban, azért gondolom nem egy megoldhatatlan probléma. Csak remélem, hogy valaki ért is hozzá, tudja milyen programokat kell használni, etc...
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.30. 23:02:37

VIII.Henrik írta:Azt azért mondták, hogy nézzem az eladó "rate-jét", hogy mennyien, hogyan értékelték.
Igen, azt mindenképpen, sokat elárul az eladóról. Valamint érdemes tanulmányozni a leírásokat, akár ugyan olyan termékeknél más-más eladótól. Így egy idő után érzi az ember, hogy mit és hol kell keresni, illetve, hogy mikor "bűzlik" egy-egy termék.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Koeman
Jugador del Barça

2009.01.30. 22:37:44

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Minden vágyam egy Nou Camp makett. Aki esetleg valamilyen információ birtokában van a témával kapcsolatban, kérem mielőbb keressen fel.

Szíves segítségeteket megköszönve,

üdv:
Koeman
Rajmó
Capitá del Barça

2009.01.30. 22:00:07

Sziasztok!
Egy nagyon nagy dologban kérném a segítségeteket. A spektrum tv-n szokott lenni Nigella-nak egy műsora, és anyukámnak kéne a Négyszeresen csokis püspökkenyér receptje, de nem találom sehol, csak videot, ami le van tiltva/törölve a sptektrum zrt "jóvoltából" :?
Ha netántán valaki tudná, pls segítsen rajtam, anyum nem tud belenyugodni, hogy nincs meg :D
Pü-ben is írhatja, aki tudna segíteni :wink:

Előre is köszi
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.01.30. 20:22:53

Nagyon szépen köszönöm az igencsak részletes leírást. Máris rajta vagyok paypal-ék honlapján, az tán egy új login az ebayre, aztán kezdem is a vásárlást. Azt azért mondták, hogy nézzem az eladó "rate-jét", hogy mennyien, hogyan értékelték.

Szerk.: Még valami! Hol tudnám törölni a régi ekkáuntomat ebay-en?

Szerk #2 .: Küldtem nekik ímélt, majd vmikor visszajeleznek.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.30. 19:56:00

VIII.Henrik írta:akitől vásárolnék, paypal-t igényel. Segítenétek, felvilágosítanátok erről pontosan? Köszönöm szépen, jöhetnek a PÜ-k is!
Legjobb tudomásom szerint - és azért egy-két tranzakciót már nyélbeütöttem ott - a felhasználok közül szinte mindeki paypalt igényel, sőt becslésem szerint legalább 80% csak azt fogad el. Mellesleg ez elsősorban inkább a vevő, mint az eladó érdeke, legalábbis a vevő sokkal inkább védett ezáltal.

Nem kell tőle félni, nagyon egyszerű - mind a regisztráció, mind a használata - no és persze rendkívül biztonságos. (Persze időközönként jelennek meg hírek, hogy a paypal nevében e-maileket küldözgetnek az ügyfeleknek, adategyeztetés céljából, a sok birka persze kiad mindent kártyaszámtól elkezdve...persze amennyire én ismerlek, nagyon nem félek, hogy hasonlót bevennél, csak megemlítettem).

Ezer éve regisztráltam, így már nem tudom pontosan a lépéseket, de könnyen megy az egész folyamat. A vége felé szükség lesz a bankkártyádra, többféle számot kell beírnod, plusz egy mobil sem árt a kéznél. Lesz majd egy próba "vásárlás" asszem 400 forintot levesznek a számládról, de azt vissza is kapod, erről persze folyamatos sms tájékoztatást kapsz, ez a kártya-rendszer-telefon kombó tesztelésére van. Ha ez megvan, szinte készen is vagy.

Ezután már sok ördöngösség nem kell a használatához. Bidelsz, nyersz, kattintgatsz és azon veszed észre magad, hogy már ki is fizettél mindent. :) Annyi, hogy egy idő után az ebay-ről a paypal rendszerbe irányít, ott kéri a mail-t amiről regisztráltál valamint a jelszót, és ezután tudod majd megerősíteni a fizetést. Szinte olyan, mint egy online bankfiók. Persze a fizetésről sms-ben és mailben is kapsz értesítést. Valamint, amiért nagyszerű a rendszer, ha nem kapsz árut/más kapsz, ezen keresztül tudsz reklamációt indítani (igaz azt is az ebayről kell kezdeni), és azzal is pofonegyszerű minden, ha bármi gondod van készségesen állnak a rendelkezésedre, és garantáltan vagy árut kapod meg, vagy a pénzt visszakapod.

Nem tudom mennyire vagy jártas az ebayen, de nem érdemes megkerülni, hiába ösztökél az eladó, és hiába kínálja olcsóbban a terméket, mert így semmi sem garantálja, hogy meg is kapod. Egyik ismerősöm, így "adományozott" nem kevés pénzt, egy tagnak, aki dobszerkót árult...

Nem tudom, hogy mennyire voltam világos, én értem amit leírtam - mivel benne vagyok a dolgokaban - de bármilyen kérdésben szívesen állok a rendelkezésedre. Azért írtam ide, hátha másokat is érdekel.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.30. 19:44:48

fcbarca10 írta:http://www.sport.es/default.asp?

Ezt a cikket szívesen elolvasnám magyarul.
Tudom, hogy nem kívánságműsor, de sztem sokakat érdekelne.
Áttettem ide,itt inkább van jó helyen. Egyébként Titinho videot is mellékelt.
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.01.30. 19:29:38

Üdv! Szeretnék újra regisztrálni az ebay-re (miután sokáig nem voltam fent a regisztrálásom óta, és csak jenki telefonszámon tudnának felhívni), de ahonnan, akitől vásárolnék, paypal-t igényel. Segítenétek, felvilágosítanátok erről pontosan? Köszönöm szépen, jöhetnek a PÜ-k is!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.01.30. 11:24:43

Demonhunter írta:Van valaki a fórumon aki othhon van Rome: Total Waros dolgokban? Ha igen, nagyon megköszönném ha írna egy pü-t! Köszi! :)
Senki? :cry:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.29. 10:46:57

barca99 írta::D Pont most találtam rá én is erre a veoh downloadra. Holnap le is csekkolom. Köszi
Már nem működik, Veoh TV-n keresztül is blokkolnak, hiába változtattam meg a profilomban USA-ra a tartozkodási helyemet. :?
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.01.28. 23:25:27

HAnonymus írta:
Badi írta:Kép

nem tudja esetleg valaki, hogy a deriváltban miért van a (1-001p) (-0,01p) helyett? mert ugye ex'=ex'*x'
Azért rontottál mert nem vetted figyelembe hogy B(p) összetett függvény.

(fg)'=f' * g + g' * f az összetett-deriválási szabály.

Nálad f=p és g = e^...

Így a deriváltad:
p*(-0,01)*e^.... ha az e-s tagot deriválod
e^.... ha a p-t deriválod

Ennek az összege meg pont az ami a betett képen van.
ahh értem, köszi a segítséget :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.01.28. 23:06:15

gergo9 írta:Tud vki SQL-hez vmi jófajta neten fellelhető anyagot? Elég fontos lenne...
Talán wikipedia.org

de ez nem a legmegbízhatóbb,de szerintem lehet rajta találni sok dolgot....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése