Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi persze tudtál!barca99 írta:Azt próbáltad már, hogy böngészőbe beírod a router (persze csak akkor, ha Pirelli a router, bár szerintem az) IP-címét (természetesen azon a gépen, ahol van net, mellesleg 192.168.1.254), majd belépsz (3play a felhasználónév és jelszó is) ezután bemész a wireless beállításokhoz, ott engedélyezed, megadsz valami nevet (SSID) meg talán érdemes a Security-t is beállítani. Ezután laptopon wifi belő, csatlakozás vezetéknélküli hálózathoz (remélhetőleg ott lesz a tálcán az óra mellett), ott megtalálod majd a hálózat nevét (amit SSID-nek beírtál), majd belépsz (azt a kódot kéri kétszer, amit a Securitynél beállítottál). Remélem tudtam valamelyest segíteni.
Nemtom de egy próbát megér.madmushroom írta:A számítógép fizikai címét kell telefonon regisztráltatni nem ?ultrasur írta:Kedves Édesanyámnak van egy régi Compaq laptopja, W2000 stb.
(Kb 1 hete van routeres internetünk a T-Valamitől)
Hogy lehet azt megoldani hogy erre a laptopra is menjen net és lehessen böngészni?
A számítógép fizikai címét kell telefonon regisztráltatni nem ?ultrasur írta:Kedves Édesanyámnak van egy régi Compaq laptopja, W2000 stb.
(Kb 1 hete van routeres internetünk a T-Valamitől)
Hogy lehet azt megoldani hogy erre a laptopra is menjen net és lehessen böngészni?
http://www.megaupload.com/?d=YZ0ISTHTtorrestoni írta:Hello!
Nagy szükségem lenne a Metallica - Death Magnetic c. albumára. Első sorban direct link érdekelne, de torrent is nyugodtan jöhet.
Előre is köszönöm szépen!
Igen, azt mindenképpen, sokat elárul az eladóról. Valamint érdemes tanulmányozni a leírásokat, akár ugyan olyan termékeknél más-más eladótól. Így egy idő után érzi az ember, hogy mit és hol kell keresni, illetve, hogy mikor "bűzlik" egy-egy termék.VIII.Henrik írta:Azt azért mondták, hogy nézzem az eladó "rate-jét", hogy mennyien, hogyan értékelték.
Legjobb tudomásom szerint - és azért egy-két tranzakciót már nyélbeütöttem ott - a felhasználok közül szinte mindeki paypalt igényel, sőt becslésem szerint legalább 80% csak azt fogad el. Mellesleg ez elsősorban inkább a vevő, mint az eladó érdeke, legalábbis a vevő sokkal inkább védett ezáltal.VIII.Henrik írta:akitől vásárolnék, paypal-t igényel. Segítenétek, felvilágosítanátok erről pontosan? Köszönöm szépen, jöhetnek a PÜ-k is!
Áttettem ide,itt inkább van jó helyen. Egyébként Titinho videot is mellékelt.fcbarca10 írta:http://www.sport.es/default.asp?
Ezt a cikket szívesen elolvasnám magyarul.
Tudom, hogy nem kívánságműsor, de sztem sokakat érdekelne.
Senki?Demonhunter írta:Van valaki a fórumon aki othhon van Rome: Total Waros dolgokban? Ha igen, nagyon megköszönném ha írna egy pü-t! Köszi!
Már nem működik, Veoh TV-n keresztül is blokkolnak, hiába változtattam meg a profilomban USA-ra a tartozkodási helyemet.barca99 írta:Pont most találtam rá én is erre a veoh downloadra. Holnap le is csekkolom. Köszi
ahh értem, köszi a segítségetHAnonymus írta:Azért rontottál mert nem vetted figyelembe hogy B(p) összetett függvény.Badi írta:
nem tudja esetleg valaki, hogy a deriváltban miért van a (1-001p) (-0,01p) helyett? mert ugye ex'=ex'*x'
(fg)'=f' * g + g' * f az összetett-deriválási szabály.
Nálad f=p és g = e^...
Így a deriváltad:
p*(-0,01)*e^.... ha az e-s tagot deriválod
e^.... ha a p-t deriválod
Ennek az összege meg pont az ami a betett képen van.
Talán wikipedia.orggergo9 írta:Tud vki SQL-hez vmi jófajta neten fellelhető anyagot? Elég fontos lenne...